Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Ruurlo

Renata Vermeulen

  • Hofstraat 2
  • 7001CD Doetinchem
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Doetinchem (17km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Ulft (21km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Waar kunt u van uw scheidingsmediator regio Ruurlo, Renata Vermeulen, van op aan?

Zijn er kinderen bij uw scheiding betrokken, dan is het van groot belang dat de kinderen met beide ouders een goede relatie op kunnen bouwen en dat zij van beide ouders kunnen blijven houden. Het is hierbij belangrijk dat jullie samen de ouders blijven. De basis van dit ouderschap wordt geformaliseerd in een werkbaar ouderschapsplan. Afspraken rondom financiën, opvoedingsvraagstukken en de omgangsregeling worden hierin opgenomen. Indien de kinderen oud genoeg zijn en het is gewenst, dan kunnen zij ook betrokken worden bij het opstellen van het ouderschapsplan. Gebleken is dat wanneer kinderen zich serieus genomen voelen, zij minder problemen ervaren rondom de scheiding.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Ruurlo

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Renata Vermeulen?

Ik ben een ervaren en gespecialiseerde familiemediator. Naast het helpen bij het opstellen van een werkbaar ouderschapsplan, coach ik ouders vanaf de scheidingswens tot in de toekomst om invulling te geven aan het ouderschap. In een scheiding spelen vaak emotionele en feitelijke aspecten een belangrijke rol. Bij beide aspecten bied ik als scheidingsmediator in Ruurlo de juiste begeleiding.

Ik begeleid jullie bij moeilijke vraagstukken rondom de huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen, de verdeling van een eventueel bedrijf, de verdeling van de pensioenen en het opstellen van een eerlijke alimentatieregeling. Afspraken rondom deze onderwerpen zullen vastgelegd worden in een convenant. De afspraken worden weliswaar in juridische taal vastgelegd, maar als mediator zal ik het in begrijpelijke taal aan u voorleggen. Jullie ouderschap, maar ook jullie scheiding is bij mij als scheidingsmediator in Ruurlo in goede handen.

Van ex-partner naar collega in ouderschap

De uitwerking van de ideeën is in de praktijk vaak lastiger dan gedacht. Daarom coach ik jullie als scheidingsbemiddelaar in het transformatieproces van ex-partner naar collega in het ouderschap. Dit doen wij samen door voldoende aandacht en ruimte te geven voor het rouwproces van de verbroken relatie alsook door het ouderschapsplan na te leven en bij te sturen waar nodig.

Wat motiveert mij?

Binnen een scheiding is het in de praktijk vaak het geval dat de kinderen onbedoeld de dupe worden van de scheiding. Dit wil ik samen met jullie ten strengste voorkomen. Als scheidingsmediator in Ruurlo heb ik er alle begrip voor dat ouders ook maar mensen zijn met eigen wensen, belangen en emoties. Daarbij is het als ouder moeilijk om continue de belangen van de kinderen voorop te stellen, zeker in een scheiding. Maar zowel de kinderen als de ouders verdienen dat de scheiding op een goede manier afgerond wordt en dat alle partijen goed geholpen worden. En die hulp bied ik u als mediator in Ruurlo maar al te graag.

Gratis kennismakingsgesprek met Dé ScheidingsMediator in Ruurlo

Hebben u en uw partner besloten om de relatie te beëindigen en/of om een scheiding aan te vragen? Neem dan contact met mij op voor een geheel vrijblijvend én gratis eerste kennismakingsgesprek. Heeft u het idee dat het eerste gesprek voldoende vertrouwen geeft om samen aan de slag te gaan? Dan zullen wij samen een planning opstellen. Ik kan u, afhankelijk van uw wensen, een inschatting geven van de totale kosten van de scheiding. Samen zullen wij uw scheiding naar een goede afronding voor alle partijen leiden.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen