Richard Gregoire

Overschieseweg 10M
3044 EE Rotterdam

T 010 321 1928
E [email protected]

Mediator ’s-Gravenzande

Richard Gregoire

  • Frij ’s-Gravenzandseweg 2
  • 2291PE Wateringen
010 321 1928 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Wateringen (8km)
Frij ’s-Gravenzandseweg 2, 2291PE Wateringen
Delft (14km)
Delfgauwseweg 1, 2628EG Delft
Rotterdam (18km)
Overschieseweg 10M, 3044 EE Rotterdam
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Richard Gregoire

Wat u van Richard Gregoire als scheidingsmediator mag verwachten

Rust, zekerheid en houvast: in de hectiek die vaak met een echtscheiding gepaard gaat, hebben veel mensen juist dáár behoefte aan. Als scheidingsmediator in ’s-Gravenzande zijn dat dan ook de eerste zaken waar ik mij tijdens de mediation op richt. Cliënten mogen van mij verwachten dat ik hun echtscheiding in rustiger vaarwater help. Vervolgens ga ik gestructureerd aan de slag om te helpen bij het maken van afspraken voor de toekomst. Op die manier werken we samen aan een positieve uitkomst van dit ingrijpende proces. Wilt u meer weten over mediation bij echtscheiding en wat ik voor u kan betekenen? Neem dan via Dé ScheidingsMediator contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Richard Gregoire

Uw mediator in ’s-Gravenzande

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met Richard Gregoire

Al voordat ik scheidingsmediator werd, was ik ervaringsdeskundige. Omdat ik zelf gescheiden ben weet ik waar ik over praat en kan ik mij goed verplaatsen in mijn cliënten. Ik begrijp de emoties, maar weet ook dat je als mens uiteindelijk sterker uit een scheidingsproces tevoorschijn kunt komen.

Meer dan 25 jaar heb ik als hypotheek- en pensioenadviseur in de financiële dienstverlening gewerkt. Mijn eigen ervaring met echtscheiding, maar ook de wens om meer met mensen dan met cijfers bezig te zijn, maakte dat ik de keuze heb gemaakt voor het vak van mediator. Sindsdien sta ik stellen in ’s-Gravenzande bij tijdens hun echtscheiding. Ik heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd en mag mijzelf onder meer MfN-geaccrediteerd familiemediator en RvR-geregistreerd High Trust mediator noemen. Dat laatste houdt in dat ik door de Raad voor Rechtsbijstand erkend ben, waardoor subsidie mogelijk is.

Financiële en juridische kennis bij echtscheiding

Vanzelfsprekend helpt ook de kennis en ervaring die ik in de financiële dienstverlening heb opgedaan mij bij mijn werk als scheidingsmediator in ’s-Gravenzande. Ik schep duidelijkheid in het financiële plaatje en geef mijn cliënten inzicht in hun mogelijkheden na de scheiding. Daarnaast help ik bij alle financiële, fiscale en juridische kwesties rondom de echtscheiding. Ik begeleid de keuzes rondom onder meer huis en hypotheek, vermogen, pensioen en alimentatie.

Tijdens het scheidingsproces zorg ik voor rust. Dat doe ik niet alleen door een helder inzicht in de financiële situatie te bieden, maar ook door zelf onder alle omstandigheden rustig te blijven. Mijn open persoonlijkheid maakt het voor veel cliënten makkelijker om moeilijke dingen te vertellen. Ik kan goed luisteren, maar ik ben ook oprecht. Ik deins er niet voor terug om mensen op het juiste moment te zeggen hoe ik over een bepaalde situatie denk.

Zijn er kinderen bij de echtscheiding betrokken, dan help ik de ouders om de impact voor hen zo beperkt mogelijk te houden. Zo adviseer ik altijd om de boodschap dat er een scheiding aan zit te komen, samen over te brengen. Verder probeer ik ouders ervan te overtuigen om dat wat hen verdeelt, niet tot last van de kinderen te laten zijn. Ook help ik bij het opstellen van een ouderschapsplan. Daarnaast werk ik in sommige gevallen samen met een deskundige die gespecialiseerd is in het werken met kinderen.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Als scheidingsmediator in ’s-Gravenzande is het mijn missie om de ‘vechtscheiding’ uit te bannen. Ik ben van mening dat mediation op z’n minst geprobeerd moet zijn, om samen afspraken over de toekomst te maken. Wilt u dat ook en mag ik daar bij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 010 321 1928
Interessante artikelen
010 321 1928 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Richard Gregoire