Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator 's-Heerenberg

Renata Vermeulen

  • F.N. Deurvorststraat 43
  • 7071BG Ulft
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Ulft (8km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Doetinchem (10km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Wat u kunt verwachten van Renata Vermeulen: mediator regio 's-Heerenberg

Zowel feitelijke alsook emotionele aspecten komen bij een scheiding ter zake. Vanaf het moment dat u en uw (ex)partner hebben besloten om uit elkaar te gaan, is het belangrijk dat jullie eventuele kinderen van beide ouders evenveel kunnen blijven houden en goed contact kunnen opbouwen. Daarom betrek ik als mediator, indien gewenst en passend bij hun leeftijd, de kinderen ook bij het opstellen van de afspraken omtrent het ouderschap. Afspraken wat betreft financiën, opvoedingsvraagstukken en de omgangsregeling worden in een ouderschapsplan vastgelegd.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in 's-Heerenberg

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met uw scheidingsbegeleider

Als mediator in 's-Heerenberg coach ik ouders vanaf de wens van scheiding tot in de toekomst waar er invulling aan het ouderschap wordt gegeven. Ik begeleid jullie van ex-partners naar collega's in ouderschap door voldoende ruimte en aandacht te geven aan het rouwproces van de verbroken relatie. Tevens evalueren we het ouderschapsplan en zal ik deze, waar nodig, bijsturen.

In de praktijk blijkt de uitvoering van de ideeën die we aan de mediationtafel bespreken vaak lastiger dan gedacht en daarom stopt mijn begeleiding niet bij het ondertekenen van de papieren. Ik kan u dankzij mijn jarenlange ervaring en specialisatie verzekeren dat zowel uw scheiding alsook uw ouderschap bij mij als scheidingsmediator in 's-Heerenberg in goede handen is.

Professionele en ervaren mediator bij scheiding

Vanzelfsprekend wil niemand dat kinderen de dupe worden van een scheiding, maar desondanks blijkt dat vaak wel het geval. Zowel kinderen als ouders verdienen de beste uitkomst en als scheidingsbegeleider begrijp ik dat ouders niet altijd de belangen van hun kinderen voorop kunnen stellen. Ik bied u deze hulp voor de beste uitkomst maar al te graag.

Naast gespecialiseerde en ervaren familiemediator ben ik ook stiefcoach en coach ik ouders van ex-partners naar collega's in ouderschap. Ik begeleid u als scheidingsmediator in 's-Heerenberg op professionele en betrokken wijze door alle complexe vraagstukken rondom de verdeling van pensioenen, het opstellen van een eerlijke alimentatieregeling, de verdeling van een eventueel eigen bedrijf en vraagstukken rondom de gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in 's-Heerenberg

Hebben u en uw partner problemen in jullie relatie of willen jullie een scheiding aanvragen? Gedurende het kennismakingsgesprek kan ik u een inschatting geven over de kosten van het opstellen van een ouderschapsplan, de kosten van het coachingstraject of de totale kosten van scheiding.

U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek. Geeft dit gesprek u voldoende vertrouwen om samen verder aan de slag te gaan, dan zullen we de verdere planning voor het proces opstellen. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in 's-Heerenberg middels telefoon, e-mail of ons online contactformulier.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen