Geraldine Mandas

Papelaan-West 117
2254AH Voorschoten

T 071 203 3226
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Katwijk (8km)
Loogkruid 5, 2224GN Katwijk
Leiden (12km)
Papelaan-West 117, 2254AH Voorschoten
Voorschoten. (12km)
Papelaan-West 117, 2254AH Voorschoten
Wassenaar (12km)
Kerkstraat 14, 2242HG Wassenaar
Den Haag (20km)
Raamweg 4, 2596HL Den Haag
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Geraldine Mandas

Wat scheidingsmediator Geraldine Mandas voor u kan betekenen

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om uit elkaar te gaan, dan breekt er een heftige periode aan. In uw leven verandert er van alles tegelijk. U zit met vragen en emoties en wellicht heeft u moeite om het overzicht te behouden. Als scheidingsmediator in Sassenheim help ik cliënten van begin tot eind tijdens hun echtscheidingsproces. Ik bied u de kans om zelf de regie te houden en samen goede afspraken te maken voor de toekomst. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik u graag meer.

Contact opnemen

Contact opnemen met Geraldine Mandas

Uw mediator in Sassenheim

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Geraldine Mandas

Na 15 jaar lang in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt, vond ik dat het voor mij tijd was voor verandering. Vanuit mijn vermogen om complexe situaties helder te krijgen en mijn financiële expertise heb ik besloten om mij te gaan specialiseren in het begeleiden van echtscheidingen. Als kind van gescheiden ouders ben ik ervaringsdeskundige en ook heb ik diverse opleidingen gevolgd. Zo mag ik mijzelf MfN-geregistreerd familiemediator, RFEA-geregistreerd financieel echtscheidingsmediator en gediplomeerd financieel planner noemen. Daarmee beschik ik over de kennis en ervaring om uw scheiding in Sassenheim op alle fronten op een goede manier af te wikkelen.

Uw echtscheiding in Sassenheim goed geregeld

Een scheiding zorgt vaak voor heftige emoties. Boosheid, teleurstelling, verdriet en onbegrip kunnen het moeilijk maken om het gesprek aan te gaan. Die emoties mogen er zijn en daar is tijdens de mediation ook voldoende aandacht voor. Wanneer we die gevoelens een plek hebben gegeven, gaan we aan de slag om de financiële, juridische en praktische zaken te regelen. Er verandert van alles tegelijk, bijvoorbeeld rond het eigen huis, pensioenen, belastingen en bezittingen. Als mediator en financieel planner kijk ik samen met u hoe we deze zaken het beste kunnen regelen. Dat zorgt voor duidelijkheid en rust.

Door uw financiële en juridische zaken goed in kaart te brengen, voorkomt u veel ellende voor de toekomst. Samen zorgen we ervoor dat er voor u beiden ruimte ontstaat om vorm te geven aan een mooie toekomst.

Kinderen bij echtscheiding in Sassenheim

Heeft u kinderen, dan zal ik tijdens de mediationgesprekken sterk op hen gefocust zijn. Ik help u bij het maken van goede en werkbare afspraken, die in het belang zijn van uw kinderen. Die afspraken leggen we vast in een ouderschapsplan. Dat document is echter niet in beton gegoten. Een ouderschapsplan hoort mee te ontwikkelen met uw kinderen en uw persoonlijke situatie. Daarom blijf ik na afloop van de mediation beschikbaar om het plan te actualiseren en te ondersteunen bij zaken waar u in de praktijk tegenaan loopt. Goede nazorg hoort wat mij betreft óók bij de mediation.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een scheiding betekent vaak voor alle betrokkenen een vorm van verlies. Het huwelijk is niet zo gelopen als beide partners verwacht en gehoopt hadden en de kinderen verliezen hun ouders als echtpaar. Met de juiste hulp is het desondanks goed mogelijk om dat verlies zo beperkt mogelijk te houden en tegelijk een goede basis te leggen voor de toekomst. Kunt u mijn hulp daarbij gebruiken, neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 071 203 3226
Interessante artikelen
071 203 3226 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Geraldine Mandas