Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Wassenaar (12km)
Kerkstraat 14
2242 HG Wassenaar
Mediator Den Haag (20km)
Raamweg 4
2596 HL Den Haag

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Geraldine Mandas

Na 15 jaar lang in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt, vond ik dat het voor mij tijd was voor verandering. Vanuit mijn vermogen om complexe situaties helder te krijgen en mijn financiële expertise heb ik besloten om mij te gaan specialiseren in het begeleiden van echtscheidingen. Als kind van gescheiden ouders ben ik ervaringsdeskundige en ook heb ik diverse opleidingen gevolgd. Zo mag ik mijzelf MfN-geregistreerd familiemediator, RFEA-geregistreerd financieel echtscheidingsmediator en gediplomeerd financieel planner noemen. Daarmee beschik ik over de kennis en ervaring om uw scheiding in Sassenheim op alle fronten op een goede manier af te wikkelen.

Uw echtscheiding in Sassenheim goed geregeld

Een scheiding zorgt vaak voor heftige emoties. Boosheid, teleurstelling, verdriet en onbegrip kunnen het moeilijk maken om het gesprek aan te gaan. Die emoties mogen er zijn en daar is tijdens de mediation ook voldoende aandacht voor. Wanneer we die gevoelens een plek hebben gegeven, gaan we aan de slag om de financiële, juridische en praktische zaken te regelen. Er verandert van alles tegelijk, bijvoorbeeld rond het eigen huis, pensioenen, belastingen en bezittingen. Als mediator en financieel planner kijk ik samen met u hoe we deze zaken het beste kunnen regelen. Dat zorgt voor duidelijkheid en rust.

Wat anderen over Mediator Sassenheim zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Door uw financiële en juridische zaken goed in kaart te brengen, voorkomt u veel ellende voor de toekomst. Samen zorgen we ervoor dat er voor u beiden ruimte ontstaat om vorm te geven aan een mooie toekomst.

Kinderen bij echtscheiding in Sassenheim

Heeft u kinderen, dan zal ik tijdens de mediationgesprekken sterk op hen gefocust zijn. Ik help u bij het maken van goede en werkbare afspraken, die in het belang zijn van uw kinderen. Die afspraken leggen we vast in een ouderschapsplan. Dat document is echter niet in beton gegoten. Een ouderschapsplan hoort mee te ontwikkelen met uw kinderen en uw persoonlijke situatie. Daarom blijf ik na afloop van de mediation beschikbaar om het plan te actualiseren en te ondersteunen bij zaken waar u in de praktijk tegenaan loopt. Goede nazorg hoort wat mij betreft óók bij de mediation.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een scheiding betekent vaak voor alle betrokkenen een vorm van verlies. Het huwelijk is niet zo gelopen als beide partners verwacht en gehoopt hadden en de kinderen verliezen hun ouders als echtpaar. Met de juiste hulp is het desondanks goed mogelijk om dat verlies zo beperkt mogelijk te houden en tegelijk een goede basis te leggen voor de toekomst. Kunt u mijn hulp daarbij gebruiken, neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.