Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Wassenaar (12km)
Kerkstraat 14
2242 HG Wassenaar
Mediator Den Haag (20km)
Raamweg 4
2596 HL Den Haag

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Geraldine Mandas

Na 15 jaar lang in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt, vond ik dat het voor mij tijd was voor verandering. Vanuit mijn vermogen om complexe situaties helder te krijgen en mijn financiële expertise heb ik besloten om mij te gaan specialiseren in het begeleiden van echtscheidingen. Als kind van gescheiden ouders ben ik ervaringsdeskundige en ook heb ik diverse opleidingen gevolgd. Zo mag ik mijzelf MfN-geregistreerd familiemediator, RFEA-geregistreerd financieel echtscheidingsmediator en gediplomeerd financieel planner noemen. Daarmee beschik ik over de kennis en ervaring om uw scheiding in Sassenheim op alle fronten op een goede manier af te wikkelen.

Uw echtscheiding in Sassenheim goed geregeld

Een scheiding zorgt vaak voor heftige emoties. Boosheid, teleurstelling, verdriet en onbegrip kunnen het moeilijk maken om het gesprek aan te gaan. Die emoties mogen er zijn en daar is tijdens de mediation ook voldoende aandacht voor. Wanneer we die gevoelens een plek hebben gegeven, gaan we aan de slag om de financiële, juridische en praktische zaken te regelen. Er verandert van alles tegelijk, bijvoorbeeld rond het eigen huis, pensioenen, belastingen en bezittingen. Als mediator en financieel planner kijk ik samen met u hoe we deze zaken het beste kunnen regelen. Dat zorgt voor duidelijkheid en rust.

Wat anderen over Geraldine Mandas zeggen

Daar zijn we trots op

Snelle, zorgvuldige afwikkeling met persoonlijke aandacht.

Het is ontzettend fijn als je in een periode vol emoties kan worden ontzorgd. Ik heb Geraldine ervaren als een zeer kundig professional. Ze werkt snel en zorgvuldig, leest zich goed in in de stukken en schenkt te allen tijde volle aandacht aan de client. Die combinatie van haar vakkundigheid en een bijzonder empatisch vermogen is naar mijn idee uniek. Geraldine overziet de casus op juridisch, financieel en fiscaal gebied. Eén loket voor alle issues is heel fijn en voorkomt dat je met je stukken en verhaal op verschillende deuren moet kloppen. Haar uitleg is helder, ze staat open voor alle vragen en is bovenal zeer prettig in de omgang. Ik had niet verwacht dat het convenant en het ouderschapsplan zo snel tot stand zouden komen.
Betty uit Den Haag
10 december 2023

Fijne laagdrempelige begeleiding

Ik kreeg op een duidelijk gestructureerde manier begeleiding tijdens deze vervelende fase van scheiden. De kracht van Geraldine ligt in eenvoudig en concreet maken van complexe een complexe situatie. Ze is mensgericht en duidelijk in de communicatie.
Jako Nieuwenweg uit Delft

Zeer deskundig en grote mate van betrokkenheid

Wederom een zeer goed ervaring met Geraldine. 2 Jaar na de scheiding die mede door haar bemiddeling goed verlopen is (uiteraard naar omstandigheden) een belangeloos beroep op Geraldine mogen doen. I.v.m. de verkoop van de woning moest er e.e.a. voor beide partijen goed geregeld worden en wederom heeft Geraldine hier haar deskundigheid én betrokkenheid laten zien. Dus logisch dat ik dit met 5 sterren waardeer, gewoon ontzetten blij met haar!
Peter Ringe uit Voorburg

Goede informatieve begeleiding

Geraldine heeft ons goed begeleid tijdens onze scheiding. Rustig, zakelijk, en met oog voor beider belangen. Ze nam uitgebreid de tijd om de vaak ingewikkelde juridische procedures goed uit te leggen.
Marjolein uit Leiden

Geraldine helpt met betrokken en vakkundige begeleiding in een vervelende tijd.

Geraldine is een hele lieve en vakkundige vrouw. Ze blijft onafhankelijk, kan zich in een situatie verplaatsen, duidelijke communicatie en goed advies in een prettige sfeer. Ik zou Geraldine zeker aanraden!
Nikki uit Voorschoten

geeft een geruststelling dat het allemaal goed geregeld wordt

Alles wordt erg goed en duidelijk uitgelegd Mogelijkheden worden tegen elkaar afgewogen . Geraldine denkt mee over mogelijkheden., wat rust geeft. Geraldine is zeer betrokken.
mjw van der kroft uit voorschoten

Door uw financiële en juridische zaken goed in kaart te brengen, voorkomt u veel ellende voor de toekomst. Samen zorgen we ervoor dat er voor u beiden ruimte ontstaat om vorm te geven aan een mooie toekomst.

Kinderen bij echtscheiding in Sassenheim

Heeft u kinderen, dan zal ik tijdens de mediationgesprekken sterk op hen gefocust zijn. Ik help u bij het maken van goede en werkbare afspraken, die in het belang zijn van uw kinderen. Die afspraken leggen we vast in een ouderschapsplan. Dat document is echter niet in beton gegoten. Een ouderschapsplan hoort mee te ontwikkelen met uw kinderen en uw persoonlijke situatie. Daarom blijf ik na afloop van de mediation beschikbaar om het plan te actualiseren en te ondersteunen bij zaken waar u in de praktijk tegenaan loopt. Goede nazorg hoort wat mij betreft óók bij de mediation.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een scheiding betekent vaak voor alle betrokkenen een vorm van verlies. Het huwelijk is niet zo gelopen als beide partners verwacht en gehoopt hadden en de kinderen verliezen hun ouders als echtpaar. Met de juiste hulp is het desondanks goed mogelijk om dat verlies zo beperkt mogelijk te houden en tegelijk een goede basis te leggen voor de toekomst. Kunt u mijn hulp daarbij gebruiken, neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.