Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Schagen
Laan 21
1741 EA Schagen
Mediator Castricum (27km)
Oude Parklaan 111
1901 ZP Castricum

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Annette Lenderink

Ik ben te omschrijven als een gevoelige en nieuwsgierige doorzetter met veel levenservaring. Ik bied graag een luisterend oor en ga een moeilijk gesprek niet uit de weg. Ik voel mij op mijn best in een omgeving waarin ik mijn levenservaring en inlevingsvermogen ten volle kan benutten. Sinds enkele jaren doe ik dat als mediator in Schagen. Mijn eigen ervaring met de echtscheiding van mijn ouders vormt daarbij mijn belangrijkste drijfveer.

Meer over Annette Lenderink →

Kinderen bij echtscheiding in Schagen

Zijn er kinderen bij de echtscheiding betrokken, dan staan hun belangen tijdens het proces voorop. Zij hebben niet voor deze situatie gekozen. Ouders hebben vrijwel altijd het beste voor met hun kinderen, maar door alles wat er op hen afkomt kan het lastig zijn om het overzicht te behouden en in het belang van de kinderen te denken. Als mediator in Schagen zie ik het dan ook als mijn taak om de ouders daarbij te helpen en hen scherp te houden. Ik help bij het nemen van besluiten over de kinderen en leg de afspraken voor jullie vast in het ouderschapsplan. Belangrijke bijvangst van die werkwijze is dat jullie relatie als ouders beter in stand blijft dan bijvoorbeeld bij een procedure via advocaten.

Wat komt er kijken bij een scheiding?

Stap 1
Scheidingsmelding
Stap 2
Planning (gratis) informatiegesprek
Stap 3
Mediationsessies
Stap 4
Juridische vastlegging
Stap 5
Bekrachtiging van de scheiding
Stap 6
Nazorg

Wat anderen over Annette Lenderink zeggen

Daar zijn we trots op

Annette heeft ons prima begeleid en geholpen

Uit elkaar gaan is nooit leuk en bij ons waren er wat hobbels te nemen waar we samen niet uit kwamen. Annette heeft ons hierbij prima geholpen en begeleid.
Koen uit Heerhugowaard
10 december 2023

Deskundig en goed geholpen

Deskundig. Snel. Onpartijdig. Prettig in de omgang
René uit Obdam

Snel geregeld

Betrokken , duidelijk en snel geregeld
Jolanda uit Alkmaar

Top keuze

Via de scheidingsmediator bij Annette terecht gekomen. We waren zeer tevreden over haar kunde. Annette reageerd lekker snel op vragen die je stelt dat vonden we erg fijn. Door Annette zijn we zeer snel door het hele proces heen gegaan.
Lex van Dijk uit HEILOO

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar
10 december 2023

Afspraken over echtscheiding in Schagen

Is jullie verstandhouding bij het begin van de mediation niet goed, dan ga ik aan de slag om de communicatie tussen jullie te herstellen. Ik neem de tijd om alles wat van belang is in jullie conflict te bespreken en ieders gevoelens, zorgen, wensen en behoeften komen op tafel. Dat biedt ruimte om ook te gaan werken aan alle andere aspecten van de echtscheiding. Op financieel, fiscaal en juridisch gebied moet er immers van alles besloten en geregeld worden. Ik behandel alle punten één voor één en laat jullie zien wat de mogelijkheden zijn. Zo lang jullie het samen eens zijn, is er meer mogelijk dan vooraf vaak wordt gedacht. Ik maak een vermogensopstelling en een alimentatieberekening voor jullie en leg de afspraken vast in het echtscheidingsconvenant. Zodoende zijn jullie verzekerd van een goed geregelde echtscheiding in Schagen.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voor een geslaagde mediation is het belangrijk dat de mediator en de cliënten bij elkaar passen. Tijdens de mediation worden er vanzelfsprekend gevoelige zaken besproken, dus een wederzijds vertrouwen is onmisbaar. Daarom is het eerste gesprek bij mij altijd gratis en vrijblijvend. Zodoende kunnen jullie, maar ook ikzelf, bepalen of de ‘klik’ er is om samen het traject in te gaan. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator voor een afspraak.