Annette Lenderink

Jan Ligthartstraat 1
1817MR Alkmaar

T 072 201 2605
E [email protected]

Mediator Schagen

Annette Lenderink

  • Laan 21
  • 1741EA Schagen
072 201 2605 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Schagen (0km)
Laan 21, 1741EA Schagen
Alkmaar (16km)
Jan Ligthartstraat 1, 1817MR Alkmaar
Castricum (27km)
Oude Parklaan 111, 1901ZZ Castricum
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Annette Lenderink

Wat scheidingsmediator Annette Lenderink voor u kan betekenen

Als kind van gescheiden ouders weet ik wat een echtscheiding met een gezin kan doen. Mijn eigen ervaring motiveert mij elke keer opnieuw om mijn cliënten zo goed mogelijk door hun echtscheiding te helpen. Jullie mogen van mij als mediator in Schagen dan ook verwachten dat ik jullie echtscheiding van A tot Z begeleid. Ik probeer de emotionele gevolgen zo veel mogelijk te beperken en help bij het maken van afspraken over alle financiële, fiscale en juridische aspecten. Willen jullie tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek kennismaken? Neem dan contact op met Dé ScheidingsMediator voor een afspraak.

Contact opnemen

Contact opnemen met Annette Lenderink

Uw mediator in Schagen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Annette Lenderink zeggen
Daar zijn we trots op
Top keuze
Via de scheidingsmediator bij Annette terecht gekomen. We waren zeer tevreden over haar kunde. Annette reageerd lekker snel op vragen die je stelt dat vonden we erg fijn. Door Annette zijn we zeer snel door het hele proces heen gegaan. Lex van Dijk, HEILOO 06-04-2022
Annette heeft ons prima begeleid en geholpen
Uit elkaar gaan is nooit leuk en bij ons waren er wat hobbels te nemen waar we samen niet uit kwamen. Annette heeft ons hierbij prima geholpen en begeleid. Koen, Heerhugowaard 29-07-2021
Deskundig en goed geholpen
Deskundig. Snel. Onpartijdig. Prettig in de omgang René, Obdam 13-09-2021
Snel geregeld
Betrokken , duidelijk en snel geregeld Jolanda , Alkmaar 24-06-2022

Maak kennis met Annette Lenderink

Ik ben te omschrijven als een gevoelige en nieuwsgierige doorzetter met veel levenservaring. Ik bied graag een luisterend oor en ga een moeilijk gesprek niet uit de weg. Ik voel mij op mijn best in een omgeving waarin ik mijn levenservaring en inlevingsvermogen ten volle kan benutten. Sinds enkele jaren doe ik dat als mediator in Schagen. Mijn eigen ervaring met de echtscheiding van mijn ouders vormt daarbij mijn belangrijkste drijfveer.

Kinderen bij echtscheiding in Schagen

Zijn er kinderen bij de echtscheiding betrokken, dan staan hun belangen tijdens het proces voorop. Zij hebben niet voor deze situatie gekozen. Ouders hebben vrijwel altijd het beste voor met hun kinderen, maar door alles wat er op hen afkomt kan het lastig zijn om het overzicht te behouden en in het belang van de kinderen te denken. Als mediator in Schagen zie ik het dan ook als mijn taak om de ouders daarbij te helpen en hen scherp te houden. Ik help bij het nemen van besluiten over de kinderen en leg de afspraken voor jullie vast in het ouderschapsplan. Belangrijke bijvangst van die werkwijze is dat jullie relatie als ouders beter in stand blijft dan bijvoorbeeld bij een procedure via advocaten.

Afspraken over echtscheiding in Schagen

Is jullie verstandhouding bij het begin van de mediation niet goed, dan ga ik aan de slag om de communicatie tussen jullie te herstellen. Ik neem de tijd om alles wat van belang is in jullie conflict te bespreken en ieders gevoelens, zorgen, wensen en behoeften komen op tafel. Dat biedt ruimte om ook te gaan werken aan alle andere aspecten van de echtscheiding. Op financieel, fiscaal en juridisch gebied moet er immers van alles besloten en geregeld worden. Ik behandel alle punten één voor één en laat jullie zien wat de mogelijkheden zijn. Zo lang jullie het samen eens zijn, is er meer mogelijk dan vooraf vaak wordt gedacht. Ik maak een vermogensopstelling en een alimentatieberekening voor jullie en leg de afspraken vast in het echtscheidingsconvenant. Zodoende zijn jullie verzekerd van een goed geregelde echtscheiding in Schagen.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voor een geslaagde mediation is het belangrijk dat de mediator en de cliënten bij elkaar passen. Tijdens de mediation worden er vanzelfsprekend gevoelige zaken besproken, dus een wederzijds vertrouwen is onmisbaar. Daarom is het eerste gesprek bij mij altijd gratis en vrijblijvend. Zodoende kunnen jullie, maar ook ikzelf, bepalen of de ‘klik’ er is om samen het traject in te gaan. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator voor een afspraak.

Contact opnemen 072 201 2605
Interessante artikelen
072 201 2605 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Annette Lenderink