Afra Koning

Vondelstraat 45 a
6512 BB Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Mediator Schaijk

Afra Koning

  • Vondelstraat 45 a
  • 6512 BB Nijmegen
024 202 3661 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (18km)
Vondelstraat 45 a, 6512 BB Nijmegen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Afra Koning

Wat kan uw scheidingsmediator regio Schaijk, Afra Koning, voor u betekenen?

Hebben u en uw partner besloten om de partnerrelatie te beëindigen? Er komt dan zoveel op jullie af dat jullie niet meer weten waar jullie aan toe zijn. U heeft vragen zoals: ''Waar moet ik beginnen? Hoe gaat het met de kinderen? Kan ik het financieel alleen redden?'' Als uw ervaren mediator in Schaijk zal ik al die vragen met u doorlopen én beantwoorden. Vooraf zullen wij samen naar de persoonlijke situatie kijken om vanuit daar de stappen te volgen die bij het scheidingsproces horen. De emoties die hierbij kunnen opspelen, zoals wantrouwen of angst, zal ik samen met u doorlopen en u daarin begeleiden. Het is mij van grootste belang dat uw partnerrelatie zorgvuldig afgesloten wordt voor u en uw kinderen, zodat u en uw partner verder kunnen gaan en u de ouder kunt zijn die u wilt zijn.

Contact opnemen

Contact opnemen met Afra Koning

Uw mediator in Schaijk

Wie is Afra Koning?

Sinds 2010 werk ik als MfN erkend mediator met familierecht als specialisatie. Daarnaast ben ik als rechtbankmediator aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Mocht u in aanraking komen voor de gesubsidieerde rechtsbijstand, dan zal ik deze voor u bemiddelen. Als gespecialiseerde scheidingsmediator in Schaijk begeleid ik uw scheidingsproces op een deskundige en betrokken wijze. Onder mijn begeleiding zullen wij samen naar een oplossing zoeken welke voor beide partijen goed voelt. Tijdens het scheidingsproces zal ik mij ten alle tijden neutraal opstellen. Mochten er kinderen bij de scheiding betrokken zijn, dan staat hun belang echter wél voorop. Dit om de kwetsbare positie zo baarlijk mogelijk te houden.

Wat motiveert mij?

In mijn arbeidsverleden werd ik regelmatig geconfronteerd met scheidingen waarin de kinderen als wapens dienden. Dit is mijn belangrijkste reden dat ik familiemediator ben geworden. Als uw scheidingsmediator in Schaijk wil ik dit samen met u voorkomen.

Mijn wens is dat beide ouders het belang van hun kinderen voorop stellen; een kind vraagt namelijk niet om een scheiding, het kind mag daar dan ook niet de dupe van worden. Wanneer het scheidingsproces goed afgerond wordt, zal er ruimte voor een positieve toekomst ontstaan. U en uw kinderen zullen daar samen van profiteren, dit motiveert mij.

Gratis kennismakingsgesprek met Dé ScheidingsMediator Schaijk

Bij voorkeur vinden de mediationsessies overdag plaats. Wanneer het echter voor u niet mogelijk is om overdag af te spreken, stel ik mij graag voor u in de avonden of zaterdagen beschikbaar. Neem via het contactformulier of per telefoon contact op met Dé ScheidingsMediator Schaijk voor een eerste kennismaking. Het kennismakingsgesprek is uiteraard gratis. Wanneer u een wederzijdse klik ervaart, zullen wij de planning voor het scheidingsproces bespreken.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Afra Koning