Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Schijndel

Hans Verbruggen

  • Nieuwland 1
  • 5283AJ Boxtel
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Boxtel (6km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Den Bosch (11km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Tilburg (27km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Hans Verbruggen: wat u van mij als Scheidingsmediator regio Schijndel mag verwachten

U en uw (ex-)partner komen vaak in de woelige situatie van een scheiding voor een groot aantal vragen te staan. Er moet veel geregeld worden, maar hoe pakt u dat het beste aan? Als ervaren scheidingsmediator in Schijndel kan ik u alle essentiële informatie geven over vraagstukken op het gebied van alimentatie, pensioen en hypotheek. Dankzij mijn rustige en geduldige karakter ben ik in staat om een weloverwogen volgorde aan te brengen in het scheidingsproces. Tevens kan ik dankzij mijn financiële ervaring en expertise mijn adviezen op een begrijpelijke manier uitleggen, zodat iedereen mijn adviezen zal begrijpen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Schijndel

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Kennis maken met Hans Verbruggen

Al sinds 2009 ben ik werkzaam als scheidingsmediator in omgeving Schijndel en kan ik met mijn achtergrond als financieel adviseur mensen uitleg geven over hypotheken, verzekeringen en pensioen. Tevens ben ik een MfN-registermediator en erkend Family-mediator en sta ik bij de Raad voor de Rechtsbijstand ingeschreven waardoor u aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand, mits u daarvoor in aanmerking komt. Ik help u als mediator graag op weg naar een gelukkigere levensfase en help u het verleden op een zorgvuldige manier af te sluiten.

Een positieve kijk op de toekomst

Mijn doel is om u een duidelijk inzicht te geven in de oplossingsrichtingen na scheiding, zodat u weer een positieve kijk op de toekomst van uzelf alsmede die van uw eventuele kinderen krijgt. Uiteraard houd ik ook rekening met de belangen van uw (eventuele) kinderen, zodat zij zich onbewogen verder kunnen ontwikkelen in de toekomst.

Samen met u ga ik op zoek naar oplossingen die voor beide partijen acceptabel zijn. Zodra er op alle gebieden overeenstemming is bereikt over afspraken, zorg ik ervoor dat deze afspraken zorgvuldig worden vastgelegd in het scheidingsconvenant. De afspraken met betrekking tot eventuele kinderen worden in het ouderschapsplan vastgelegd.

Vrijblijvende kennismaking met Dé ScheidingsMediator Schijndel?

Het liefst werk ik overdag, maar ik begrijp dat het regelen van uw scheiding vanwege werk of eventuele kinderen overdag niet altijd mogelijk is. Ik ben daarom ook bereid om in de avonden of op zaterdag af te spreken, indien u niet anders kunt.

U kunt mailen of bellen naar Dé ScheidingsMediator Schijndel voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Pas wanneer u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, start ik met het opstellen van een planning voor het verdere scheidingsproces.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen