Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 0591 203 547
E Ivette.folkers@descheidingsmediator.nl

Mediator Schoonebeek

Ivette Folkers

  • Ullevi 13
  • 7825SC Emmen
  •  
0591 203 547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Emmen (13km) Toon adres
Ullevi 13
7825SC Emmen
Zuidwolde (31km) Toon adres
Reuvenkamp 23
7921HV Zuidwolde
Assen (41km) Toon adres
Overcingellaan 17
9401LA Assen
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Wat kan ik, Ivette Folkers, als scheidingsmediator regio Schoonebeek voor u betekenen?

Als ervaren, deskundige en absoluut neutrale familiemediator ben ik in staat om op een zeer persoonlijke, duidelijke en rustige wijze uw scheidingsproces te begeleiden. Gedurende het proces staan uw wensen en belangen natuurlijk centraal, zodat u zich in de gegeven omstandigheden zo prettig mogelijk voelt. Een goede afronding van de relatie zorgt ervoor dat u verder kunt met uw leven. Het is aan mij als scheidingsmediator in Schoonebeek de taak om de partnerrelatie op een correcte manier te beëindigen en de eventuele ouderschapsrelatie in stand te houden, hoe moeilijk en hoeveel weerstand dit ook in eerste instantie oproept. Het is namelijk in het belang van uw kinderen om het ouderschap opnieuw invulling te geven.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Schoonebeek

Ivette Folkers: uw mediator

Met mijn pedagogische achtergrond heb ik er ruim 10 jaar geleden voor gekozen om mediator te worden, inclusief een specialisatie in echtscheidingsmediation. Uw scheidings is bij mij dan ook in goede handen. Verder ben ik MfN erkend familiemediator en secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal). Daarnaast ben ik rechtbankmediator en kan ik subsidie voor u aanvragen, mits u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt. Ik sta namelijk ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand.

Kinderen weer goed in hun vel laten zitten

Als leerkracht heb ik meer dan eens gezien hoe snel kinderen in de knel komen als gevolg van een scheiding. Hierdoor ben ik gemotiveerd om mij al enkele jaren in te zetten als scheidingsmediator in Schoonebeek.

Wanneer ik merk dat kinderen na een scheidingsproces weer goed in hun vel zitten, haal ik hier voldoening en energie uit. Die energie stop ik vervolgens weer in het volgende scheidingsproces, zodat ik de volgende keer eenzelfde resultaat als scheidingsmediator in Schoonebeek kan bewerkstelligen.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator Schoonebeek?

Het liefst werk ik uiteraard overdag. Bent u vanwege uw situatie echter niet beschikbaar, dan heb ik hier alle begrip voor. Wellicht dat we dan in de avonden (m.u.v. de vrijdagavond) af kunnen spreken.

Voor een eerste en gratis kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Schoonebeek. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. Bent u ervan overtuigd dat er een klik is tussen u en mij, dan stellen we samen een planning op voor het vervolg van uw scheidingsproces.

Interessante artikelen