Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Silvolde

Renata Vermeulen

  • F.N. Deurvorststraat 43
  • 7071BG Ulft
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Ulft (1km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Doetinchem (9km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Waar mag u van Renata Vermeulen, uw mediator Silvolde, op aan?

Wanneer jullie kinderen hebben, is het van grootste belang dat de kinderen van beide ouders kunnen blijven houden en dat zij met beiden een gezond contact op kunnen bouwen. Jullie blijven immers samen ouders. Afspraken van dit ouderschap zullen wij vastleggen in een ouderschapsplan. Dit is een inzetbaar plan waar afspraken over zaken zoals financiën, de omgangsregeling en opvoedingsvraagstukken gemaakt worden. Wanneer de kinderen oud genoeg zijn en het is gewenst, dan is het mogelijk dat zij hier ook bij betrokken worden. Kinderen die tijdens de scheiding serieus genomen worden zullen minder problemen rondom de scheiding ervaren.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Silvolde

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Renata Vermeulen: uw scheidingsmediator in Silvolde?

Een scheiding kent feitelijke en emotionele aspecten. Als mediator, gespecialiseerd in echtscheidingen, met jarenlange ervaring bied ik jullie de juiste begeleiding bij beide aspecten. Daarnaast ben ik ook een stiefcoach en coach ik jullie vanaf de wens om te scheiden tot in de toekomst om invulling te geven aan het ouderschap, indien er sprake is van een samengesteld gezin. Daarom is uw scheiding én uw ouderschap bij mij als scheidingsmediator in Silvolde in goede handen.

Van ex-partners naar collega's in ouderschap

In de praktijk is de uitwerking van de ideeën en afspraken vaak minder voorspoedig. Daarom stopt mijn begeleiding niet na het ondertekenen van de papieren. Ik begeleid jullie, als mediator in Silvolde, in het proces dat jullie transformeren van ex-partners naar collega's in het ouderschap. Wij doen dit samen door voldoende aandacht te besteden en genoeg ruimte te bieden voor het rouwproces van een verbroken relatie. Daarbij zullen we met regelmaat het ouderschapsplan evalueren en, indien nodig, bijsturen.

Naast het transformatieproces zal ik jullie ook loodsen door alle ingewikkelde vraagstukken rondom de scheiding. Vraagstukken rondom de gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden, de verdeling van pensioenen, het opstellen van een eerlijke alimentatieregeling en de verdeling van een eventueel eigen bedrijf zullen wij doorlopen en inzake deze onderwerpen afspraken maken die wij vastleggen in een convenant. 

De afspraken worden weliswaar in juridische taal vastgelegd, maar deze zal ik in begrijpelijke taal aan jullie uitleggen.

Wat motiveert mij?

Binnen een scheiding wil niemand dat de kinderen de dupe worden van de scheiding. Vaak blijkt dit toch het geval te zijn. Ik heb er als scheidingsmediator in Silvolde alle begrip voor dat ouders ook maar mensen met eigen belangen, wensen én emoties zijn. Het is volledig begrijpelijk dat u als ouder niet altijd de belangen van de kinderen voorop kunt stellen, zeker in een scheiding. Maar zowel de kinderen als jullie verdienen een voorspoedig resultaat voor alle partijen. Als scheidingsbemiddelaar begeleid ik jullie hier graag bij.

Vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Silvolde

Hebben u en uw partner besloten om de relatie te beëindigen en/of een scheiding aan te vragen? U kunt met mij contact opnemen voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan indien gewenst ook op zaterdag of in de avonden plaatsvinden en is geheel vrijblijvend en gratis. Pas als onze kennismaking voldoende vertrouwen bij u opgewekt heeft, zullen we samen een verdere planning maken. Afhankelijk van uw eisen kan ik u een inschatting geven van de totalen kosten van scheiding. Ik werk graag samen met jullie naar een voorspoedig resultaat.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen