Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Diane van Heeswijk

Al sinds 2009 ben ik als scheidingsmediator in Sint-Michielsgestel werkzaam en kan ik met mijn achtergrond als financieel adviseur mensen in een scheiding adviseren over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Daarnaast ben ik een erkend Family-mediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Hierdoor kan ik ervoor zorgen dat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand. Graag help ik u het scheidingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Inzicht in oplossingsrichtingen na scheiding

Graag geef ik u een zodanig inzicht in de oplossingsrichtingen na scheiding zodat u weer een positieve kijk krijgt op de toekomst van u en uw eventuele kinderen. Bij het maken van afspraken worden niet alleen uw belangen behartigd, maar ook die van uw (ex-)partner en eventuele kinderen.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden
10 december 2023

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Zodra er overeenstemming is bereikt over afspraken op het gebied van wonen, pensioenverdeling, alimentatie en dergelijke zorg ik er als uw scheidingsmediator in Sint-Michielsgestel voor dat al deze afspraken op een zorgvuldige manier worden vastgelegd in het convenant. Eventuele afspraken met betrekking tot kinderen worden vastgelegd in het ouderschapsplan.

Gratis kennismaking met Dé ScheidingsMediator Sint-Michielsgestel

Natuurlijk werk ik net als u het liefst overdag, maar ik begrijp ook dat het niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Daarom ben ik ook bereid om in de avonduren of op zaterdag af te spreken indien u niet anders kunt. Zodra u ervan bent overtuigd dat er een klik is tussen u en mij, wordt de planning voor het verdere scheidingsproces opgesteld.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Sint-Michielsgestel? Kom in contact met uw mediator via telefoon of e-mail en het kennismakingsgesprek wordt op zo kort mogelijke termijn gepland.