Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Sint-Michielsgestel

Hans Verbruggen

  • Nieuwland 1
  • 5283AJ Boxtel
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Boxtel (5km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Den Bosch (6km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Tilburg (23km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat mag u van Hans Verbruggen als scheidingsmediator in Sint-Michielsgestel verwachten?

In de onrustige periode van een scheiding komen u en uw (ex-)partner vaak voor een groot aantal vragen te staan. Wat moet er allemaal geregeld worden en hoe pakt u dat het beste aan? Dankzij mijn financiële ervaring en expertise kan ik u alle belangrijke informatie geven over hypotheken, alimentatie en pensioen. Mede door mijn geduldige en rustige karakter ben ik in staat om ingewikkelde vraagstukken op een begrijpelijke manier uit te leggen en een duidelijke volgorde aanbrengen in het scheidingsproces. Als uw mediator in Sint-Michielsgestel zorg ik ervoor dat u voortdurend overzicht houdt en dat geeft rust.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Sint-Michielsgestel

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Hans Verbruggen

Al sinds 2009 ben ik als scheidingsmediator in Sint-Michielsgestel werkzaam en kan ik met mijn achtergrond als financieel adviseur mensen in een scheiding adviseren over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Daarnaast ben ik een erkend Family-mediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Hierdoor kan ik ervoor zorgen dat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand. Graag help ik u het scheidingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Inzicht in oplossingsrichtingen na scheiding

Graag geef ik u een zodanig inzicht in de oplossingsrichtingen na scheiding zodat u weer een positieve kijk krijgt op de toekomst van u en uw eventuele kinderen. Bij het maken van afspraken worden niet alleen uw belangen behartigd, maar ook die van uw (ex-)partner en eventuele kinderen.

Zodra er overeenstemming is bereikt over afspraken op het gebied van wonen, pensioenverdeling, alimentatie en dergelijke zorg ik er als uw scheidingsmediator in Sint-Michielsgestel voor dat al deze afspraken op een zorgvuldige manier worden vastgelegd in het convenant. Eventuele afspraken met betrekking tot kinderen worden vastgelegd in het ouderschapsplan.

Gratis kennismaking met Dé ScheidingsMediator Sint-Michielsgestel

Natuurlijk werk ik net als u het liefst overdag, maar ik begrijp ook dat het niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Daarom ben ik ook bereid om in de avonduren of op zaterdag af te spreken indien u niet anders kunt. Zodra u ervan bent overtuigd dat er een klik is tussen u en mij, wordt de planning voor het verdere scheidingsproces opgesteld.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Sint-Michielsgestel? Kom in contact met uw mediator via telefoon of e-mail en het kennismakingsgesprek wordt op zo kort mogelijke termijn gepland.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen