Ton Schmitz

Kaldenkerkerweg 20
5913AE Venlo

T 0475 205 594
E [email protected]

Mediator Sittard-Geleen

Ton Schmitz

  • Transportlaan 1
  • 6163KW Sittard-Geleen
  •  
0475 205 594 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Sittard-Geleen (2km) Toon adres
Transportlaan 1
6163KW Sittard-Geleen
Brunssum (13km) Toon adres
Brederostraat 19
6445AN Brunssum
Valkenburg (14km) Toon adres
Vroenhof 116
6301KJ Valkenburg
Maastricht (18km) Toon adres
Boschstraat 25
6211AS Maastricht
Roermond (23km) Toon adres
Kapellerpoort 1
6041HZ Roermond
Venlo (46km) Toon adres
Kaldenkerkerweg 20
5913AE Venlo
Bekijk alle locaties
Scheidingsbemiddelaar Ton Schmitz

Op zoek naar een scheidingsmediator in Sittard-Geleen? Maak kennis met Ton Schmitz. 

De keuze is definitief: u gaat scheiden. U zit vol emoties en u voelt u misschien onzeker over wat er nu allemaal gaat gebeuren en wat er allemaal voor u gaat veranderen. Mijn advies is dan ook om zo snel mogelijk contact op te nemen met een scheidingsmediator in Sittard-Geleen. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Ton Schmitz

Uw mediator in Sittard-Geleen

Het scheidingsproces is iets wat u zelf moet doorstaan, van begin tot eind. De emoties zullen hoog oplopen en er is behoefte aan overzicht en structuur. Een scheidingsmediator zal in samenspraak met u rust en structuur aanbrengen. Hij/zij begeleidt je bij iedere stap die gezet moet worden op financieel en juridisch gebied. 

Zet de eerste stap naar een scheidingsmediator in Sittard-Geleen

Dat scheiden ontzettend veel veranderingen met zich meebrengt, hoef ik u niet te vertellen. U zit er op dit moment midden in en zoekt naar oplossingen. Ik ben Ton Schmitz, een ervaren scheidingsmediator werkzaam in Sittard-Geleen. Ik ben onder andere geaccrediteerd Family Mediator en kan u dus helpen als u als ouders gaat scheiden. Ook als u gaat scheiden zonder kinderen, kan ik u van dienst zijn. Mijn doel, als uw mediator, is om tot werkbare en respectvolle oplossingen te komen. Dit maakt het mogelijk om op een respectvolle manier afscheid te nemen van elkaar.

Er gaan veel dingen veranderen, zoals uw woning, pension, beleggingen en het samenzijn met de kinderen. Mijn advies is om niet te lang te wachten met de eerste stap: een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met een scheidingsmediator. 

Het is wellicht een moeilijke stap om te zetten, omdat alles dan zo definitief wordt. Aan de andere kant creëert u ook rust in deze turbulente tijd doordat u weet welke juridische en financiële stappen er gezet moeten worden. U werkt in uw eigen tempo toe naar een werkbaar plan, waardoor het mogelijk is om op een respectvolle wijze uit elkaar te gaan. 

Openheid en respect: twee hele belangrijke peilers

Om uw scheidingsproces op een voorspoedige wijze te kunnen laten verlopen, is het belangrijk dat er een klik is. Voelt u deze niet, dan ontstaat er een niet werkbare situatie. Daarom kunt u bij mij ook eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen, zodat u kunt ervaren of er een klik is.

U bevindt zich momenteel in een erg kwetsbaar stuk van uw leven en het is belangrijk dat er op een passende manier mee om gegaan wordt. Ik vraag van u openheid in uw wensen en verwachtingen. Dus wat verwacht u van dit proces en hoe ziet u mijn rol als scheidingsmediator? Van mijn kant mag u eerlijkheid, openheid en respect verwachten. Ik vertel u precies wat ik wel en niet voor u kan betekenen, zodat we tijdens het proces niet tegen eventuele teleurstellingen aan zullen lopen. 

Ik begeleid u stap voor stap tot passende oplossingen 

Als scheidingsmediator in Sittard-Geleen is het mijn doel om samen met u en uw ex-partner tot passende en werkbare oplossingen te komen. Dit met als uitgangspunt dat er ruimte ontstaat voor de heftige emoties die ontstaan, wanneer een scheiding definitief is. 

Met mijn jarenlange ervaring , als scheidingsmediator,kan ik uw emoties goed opvangen en bied ik u begrip. Als u naar mij komt voor uw scheidingsproces, weet u na onze eerste afspraak meteen welke stappen we gaan zetten en kunt u ruimte maken voor de emotionele kant van uw scheiding. 

Ik zorg ervoor dat alle juridische en financiële aspecten vastgelegd worden in een plan dat u mee de toekomst in neemt. Bent u ouders? Dan zullen we uitgebreid stilstaan bij uw kinderen en met alle aandacht kijken naar wat zij nodig hebben onder deze omstandigheden. 

Zoekt u een scheidingsmediator in Sittard-Geleen? Maak een afspraak met Ton Schmitz.

Interessante artikelen
I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij nu ook Online Mediation middels videobellen aan. Lees hier meer over de mogelijkheden > I.v.m. COVID-19 Online Mediation mogelijk. Meer info