Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Sluis

Bart Verberne

  • Lemsterpad 54A
  • 8531AA Lemmer
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Middelburg (21km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Goes (33km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Bergen op Zoom (58km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Wat kunt u van mij, Bart Verberne, als scheidingsmediator regio Sluis verwachten?

Voor alle vraagstukken met betrekking tot uw huis, hypotheek, pensioenverdeling, boedelverdeling, alimentatie en kindproblematieken van uw scheiding heb ik een passend antwoord klaarliggen. Wij zullen deze vraagstukken samen doorlopen en behandelen. U kunt er zeker van zijn dat u te maken heeft met een professional, zo ben ik een MfN erkend familiemediator en heb ik een juridische achtergrond waardoor ik alles op een juridisch verantwoorde manier kan vastleggen.

Om de relatie op een respectvolle manier af te ronden, heb ik als uitgangspunt dat het maken van passende keuzes de enige weg is. Door mijn jarenlange ervaring en mijn vakkundigheid steun ik u als uw mediator in Sluis om samen met u passende keuzes te maken, zodat uw relatie op een respectvolle manier afgerond kan worden.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Sluis

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met uw scheidingsmediator: Bart Verberne

In het jaar 2000 ben ik afgestudeerd als jurist, waarna ik mij gespecialiseerd heb als mediator. Nadien ben ik een erkend rechtbankmediator en familiemediator. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat al de financiële, emotionele en pedagogische vraagstukken van uw scheiding bij mij als uw scheidingsmediator in Sluis in vertrouwde handen zijn.

Oplossingsgericht voor een nieuwe toekomst

Ik werk graag oplossingsgericht, zo staat het creëren van uw eigen toekomst centraal. Eveneens is het uiten van uw emoties belangrijk. Het uiten van de emoties en de koppeling met de behoefte die achter die emoties zit, zorgt ervoor dat onze gesprekken van grote betekenis zullen zijn. Op die manier zal u met meer duidelijkheid en inzicht huiswaarts gaan. Ik weet mede door mijn jarenlange ervaring,

hoezeer mediation het verschil kan maken bij scheidingsprocessen. Mediation is vaak de verschilmaker en zorgt ervoor dat het scheidingsproces succesvol afgerond wordt. De succesvolle afronding van een scheiding geeft mij de energie om elk scheidingsproces succesvol als scheidingsmediator in Sluis af te ronden.

Maak gratis kennis met uw scheidingsmediator in Sluis

Ik heb er alle begrip voor dat u overdag moet werken en u zich dus niet bezig kunt houden met uw scheiding. Ik werk net als u het liefst overdag. Maar om in al uw wensen te voorzien, ben ik graag voor u in de avonden of op zaterdag beschikbaar. Als het voor u bezwaarlijk is om naar mijn praktijk te komen, zal ik zonder bezwaar naar u toe komen. Uw scheidingsproces succesvol afronden is immers wat telt!

Maak een afspraak met Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We zullen samen plannen maken voor het verdere scheidingsproces als u ervan overtuigd bent dat er een klik is tussen u en mij.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne