Afra Koning

Vondelstraat 45 a
6512 BB Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Mediator St. Antonis

Afra Koning

  • Vondelstraat 45 a
  • 6512 BB Nijmegen
024 202 3661 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (25km)
Vondelstraat 45 a, 6512 BB Nijmegen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Afra Koning

Wat kan Afra Koning, mediator regio St. Antonis, voor u betekenen?

Wanneer u en uw partner hebben besloten om uit elkaar te gaan, komt er heel veel direct op u af. Zoveel dat u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet. “Hoe gaan we alles aanpakken en wat moet er als eerste gebeuren? Red ik het straks wel financieel in mijn eentje? Wat gebeurt er met de kinderen?” Dit zijn allemaal vragen waar ik als ervaren scheidingsmediator in St. Antonis u mee kan helpen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Afra Koning

Uw mediator in St. Antonis

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Allereerst kijk ik naar uw persoonlijke situatie, om vervolgens de stappen die bij het scheidingsproces horen samen met u te doorlopen. Ik houd gedurende het proces er uiteraard rekening mee dat verschillende emoties kunnen opspelen, zoals wantrouwen of angst. Het is voor u, uw partner en eventuele kinderen van belang dat uw relatie zorgvuldig wordt afgesloten, waarna jullie apart verdergaan en de ouder kunnen zijn die u wilt zijn.

Maak kennis met Afra Koning

Als mediator heb ik een specialisatie in echtscheidingen. Ik begeleid u dan ook op een deskundige manier gedurende het proces, waarin verschillende ingewikkelde zaken geregeld moeten worden. Samen zoeken we naar een oplossing die ons allebei tevreden stelt. Het mooie hieraan is dat er geen advocaten aan te pas hoeven komen.

In het mediationproces neem ik te allen tijde een neutrale positie in, waardoor er een zo goed mogelijke oplossing kan worden bewerkstelligd voor alle betrokken partijen. Indien er kinderen in het spel zijn, staat hun belang voor mij als scheidingsmediator in St. Antonis echter voorop. Op deze manier houd ik de positie van het kind immers draaglijk.

Sinds 2010 ben ik werkzaam als MfN registermediator, waarin ik over een specialisatie beschik wat betreft familierecht. Daarnaast ben ik rechtbankmediator en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Indien u in aanmerking komt voor gesubsidieerde bijstand, heeft u hier via mijn bemiddeling recht op.

Alles voor een mooi toekomstperspectief

In mijn arbeidsverleden ben ik regelmatig geconfronteerd met scheidingen waarin kinderen als wapen werden ingezet. Als scheidingsmediator in St. Antonis wil ik dit soort tragische gevallen samen met u voorkomen. Een kind vraagt niet om een scheiding en mag daar ook absoluut niet de dupe van worden. Het is dan ook mijn wens dat ouders voorop stellen dat dit niet gebeurt met hun kinderen. Is de scheiding eenmaal naar tevredenheid afgerond, dan ontstaat er ook eindelijk ruimte om de toekomst positief tegemoet te treden. U en uw kinderen hebben hier immers profijt van.

Gratis kennismaken met Dé ScheidingsMediator St. Antonis

Onze sessies vinden bij voorkeur overdag plaats. Is het voor u niet mogelijk om overdag af te spreken, dan kan er eventueel iets geregeld worden om in de avonden of op zaterdagen af te spreken. Bel of stuur een mail naar Dé ScheidingsMediator St. Antonis voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hebben we na onze eerste afspraak een wederzijdse klik, dan stellen we samen een planning op voor het scheidingsproces.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Afra Koning