Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator St. Willebrord

Bart Verberne

  • Blokstallen 2B
  • 4611WB Bergen op Zoom
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Bergen op Zoom (22km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Goes (48km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Middelburg (67km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Wat kunt u verwachten van Bart Verberne - uw mediator regio St. Willebrord?

Ik ben door het MfN erkend als family-mediator, waardoor u zeker weet dat u te maken heeft met een professionele scheidingsmediator. Alle vragen in het kader van een scheiding over huis en hypotheek, boedelverdeling, pensioenverdeling, alimentatie en kindproblematiek kan ik voor u beantwoorden. Als gediplomeerd jurist zorg ik er tevens voor dat alles op juridische wijze vastgelegd wordt.

Als scheidingsmediator in St. Willebrord houd ik als uitgangspunt aan dat het maken van passende keuzes de enige weg is om een partnerrelatie op respectvolle manier af te kunnen sluiten. Het is aan mij de taak om u, aan de hand van mijn ervaring, te ondersteunen in dit proces. Ook denk ik creatief mee om die goede keuzes daadwerkelijk te kunnen maken.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in St. Willebrord

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bart Verberne

In het jaar 2000 ben ik met succes afgestudeerd als jurist. Vervolgens heb ik mij verdiept in mediation, waardoor ik mezelf nu erkend familiemediator en rechtbankmediator mag noemen. Naast alle juridische aspecten zijn ook financiële en emotionele problemen, alsook eventuele kindproblematieken bij mij als scheidingsmediator in St. Willebrord in vertrouwde handen.

Energie halen uit successen

Uw eigen toekomst creëren staat centraal bij mijn mediation, want ik werk graag oplossingsgericht. Uw emoties mag u ook de vrije loop laten bij mij. Het uiten van emoties én de koppeling maken met de achterliggende behoefte, zorgt ervoor dat onze gesprekken van grote betekenis zijn. Op deze manier gaat u ook met meer inzicht huiswaarts.

Door mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in St. Willebrord weet ik hoezeer mediation het verschil kan maken bij een scheidingsproces. De vele tastbare successen die geboekt worden, geven mij de energie en motivatie om een volgende zaak net zo succesvol af te ronden.

Gesprek inplannen met Dé ScheidingsMediator St. Willebrord?

Bel of stuur een mail naar Dé ScheidingsMediator in St. Willebrord voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is natuurlijk vrijblijvend en kosteloos. Wanneer u overtuigd bent van een klik tussen u en mij, regelen we samen de verdere planning voor het scheidingsproces.

Ik werk het liefst overdag, maar ik heb er alle begrip voor wanneer dit gezien uw situatie niet mogelijk is. Vandaar dat ik in uiterste gevallen bereid ben om in de avonden of op zaterdag af te spreken. Is het voor u bezwaarlijk om mijn praktijk te bezichtigen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Een goede uitkomst is waar het immers om draait!

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne