mr. Astrid Staal

Raadhuisplein 7
9641AW Veendam

T +31598203521
E astrid.staal@descheidingsmediator.nl

Mediator Stadskanaal

mr. Astrid Staal

  • Raadhuisplein 7
  • 9641AW Veendam
  •  
+31598203521 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator Ombudsman
Scheidingsbemiddelaar mr. Astrid Staal

Wat mag u van mr. Astrid Staal als scheidingsmediator regio Stadskanaal verwachten?

Vanaf het moment dat u en uw partner samen besluiten om de partnerrelatie te beëindigen, breekt er een periode van onzekerheid aan. Over onder andere de alimentatie, inboedel, woning en zorg voor de kinderen dienen er beslissingen te worden genomen. Gedurende dit proces kan ik u als ervaren MfN-mediator begeleiden bij het maken van afspraken op zowel relationeel als juridisch gebied. Als scheidingsmediator in Stadskanaal zorg ik ervoor dat er afspraken worden gemaakt op basis van de wensen en belangen van alle betrokken partijen en dat deze afspraken pas bij volledige overeenstemming worden vastgelegd.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Astrid Staal

Uw mediator in Stadskanaal

Wie is mr. Astrid Staal?

Efficiëntie, betrokkenheid, transparantie en deskundigheid zijn kenmerken voor mijn werkwijze als mediator in Stadskanaal met een juridische achtergrond. Voor alle betrokkenen sta ik klaar, want ik vind het belangrijk dat er tijdens de scheiding ook aandacht en ruimte voor de gevoelens van de kinderen is. Hierdoor kunnen ook zij hun wensen kenbaar maken.

Hulp bij scheiding

Indien u of uw partner een laag inkomen en geen eigen vermogen heeft, komt u wellicht voor gesubsidieerde mediation in aanmerking.

In dat geval betaalt u een eenmalige kleine bijdrage voor de mediation. Als uw scheidingsmediator in Stadskanaal kan ik deze zogenaamde toevoeging voor u aanvragen.

Afspraak maken met Dé ScheidingsMediator Stadskanaal?

Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator in Stadskanaal voor een eerste vrijblijvende kennismaking. Is er sprake van een klik tussen u en mij, dan zullen we de verdere planning voor het scheidingsproces opstellen. Als mediator help ik u graag het verleden op een nette manier af te sluiten.

Interessante artikelen
I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij nu ook Online Mediation middels videobellen aan. Lees hier meer over de mogelijkheden > I.v.m. COVID-19 Online Mediation mogelijk. Meer info