Arold Boersma

Martinikerkhof 29
9712JH Groningen

T 050 205 2985
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Groningen (35km)
Martinikerkhof 29, 9712JH Groningen
Marum (50km)
Westerweg 28A, 9824PH Noordwijk
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Arold Boersma

Wat mag u van Arold Boersma als scheidingsmediator regio Stadskanaal verwachten?

Vanaf het moment dat u en uw partner samen besluiten om de partnerrelatie te beëindigen, breekt er een periode van onzekerheid aan. Over onder andere de alimentatie, inboedel, woning en zorg voor de kinderen dienen er beslissingen te worden genomen. Gedurende dit proces kan ik u als ervaren MfN familiemediator begeleiden bij het maken van afspraken op zowel relationeel als juridisch gebied. Als scheidingsmediator in Stadskanaal zorg ik ervoor dat er afspraken worden gemaakt op basis van de wensen en belangen van alle betrokken partijen en dat deze afspraken pas bij volledige overeenstemming worden vastgelegd.

Contact opnemen

Contact opnemen met Arold Boersma

Uw mediator in Stadskanaal

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Arold Boersma?

Efficiëntie, betrokkenheid, transparantie en deskundigheid zijn kenmerken voor mijn werkwijze als mediator in Stadskanaal met een ICT achtergrond. Voor alle betrokkenen sta ik klaar, want ik vind het belangrijk dat er tijdens de scheiding ook aandacht en ruimte voor de gevoelens van de kinderen is. Hierdoor kunnen ook zij hun wensen kenbaar maken. Dit is ook de reden dat ik MfN geaccredtieerd familiemediator ben.

Ik vind het uiterst belangrijk dat de belangen van de kinderen niet weggedrukt worden door alles wat er gebeurt. Ze krijgen daarom altijd, indien gewenst, hun kans om zich uit te spreken.

Afspraak maken met Dé ScheidingsMediator Stadskanaal?

Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator in Stadskanaal voor een eerste vrijblijvende kennismaking. Is er sprake van een klik tussen u en mij, dan zullen we de verdere planning voor het scheidingsproces opstellen. Als mediator help ik u graag het verleden op een nette manier af te sluiten.

Contact opnemen 050 205 2985
Interessante artikelen
050 205 2985 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Arold Boersma