Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Groningen (35km)
Martinikerkhof 29
9712 JH Groningen
Mediator Marum (50km)
Westerweg 28A
9824 PH Noordwijk

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is Arold Boersma?

Efficiëntie, betrokkenheid, transparantie en deskundigheid zijn kenmerken voor mijn werkwijze als mediator in Stadskanaal met een ICT achtergrond. Voor alle betrokkenen sta ik klaar, want ik vind het belangrijk dat er tijdens de scheiding ook aandacht en ruimte voor de gevoelens van de kinderen is. Hierdoor kunnen ook zij hun wensen kenbaar maken. Dit is ook de reden dat ik MfN geaccredtieerd familiemediator ben.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer
10 december 2023

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Ik vind het uiterst belangrijk dat de belangen van de kinderen niet weggedrukt worden door alles wat er gebeurt. Ze krijgen daarom altijd, indien gewenst, hun kans om zich uit te spreken.

Afspraak maken met Dé ScheidingsMediator Stadskanaal?

Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator in Stadskanaal voor een eerste vrijblijvende kennismaking. Is er sprake van een klik tussen u en mij, dan zullen we de verdere planning voor het scheidingsproces opstellen. Als mediator help ik u graag het verleden op een nette manier af te sluiten.