Herman Schaeffer

Terborchstraat 7
8011GD Zwolle

T 038 202 3642
E herman.schaeffer@descheidingsmediator.nl

Mediator Staphorst

Herman Schaeffer

  • Terborchstraat 7
  • 8011GD Zwolle
  •  
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Herman Schaeffer

Waar kunt u bij mij, Herman Schaeffer, van op aan als mediator in regio Staphorst?

Een scheiding brengt vrijwel altijd onrust en chaos met zich mee. U dient veel zaken te regelen, maar hier staat uw hoofd vanwege alle emoties natuurlijk niet naar. Als scheidingsmediator in Staphorst zorg ik ervoor dat het overzicht wordt behouden tijdens het scheidingsproces en overal aan wordt gedacht. Zo krijgt u weer een positieve kijk op de toekomst. Naast de juridische en financiële aspecten van een scheiding, strekt mijn expertise zich ook uit over de emotionele kanten van het scheidingsproces. Eventuele kindproblematieken zijn bij mij als scheidingsmediator in Staphorst dan ook in vertrouwde handen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Herman Schaeffer

Uw mediator in Staphorst

Wie is Herman Schaeffer?

Gezien mijn passie voor mensen in (dreigende) conflictsituaties heb ik mij als MfN-registermediator gespecialiseerd in bemiddeling bij scheiding. Tevens ben ik rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Mocht u in aanmerking komen voor gesubsidieerde bijstand, dan kunt u hier via mijn bemiddeling aanspraak op maken. Vanwege mijn financiële en juridische kennis in combinatie met mijn ruime werk- en levenservaring kan ik als mediator in Staphorst mensen in een scheiding professioneel begeleiden.

Samen bouwen aan een nieuw begin

In mijn arbeidsverleden heb ik vaker dan eens te maken gehad met mensen in conflictsituaties. Ik merkte in deze situaties op hoezeer de rol van scheidingsmediator het verschil kon maken. Als scheidingsmediator in Staphorst geeft het mij dan ook veel voldoening wanneer een scheidingsproces succesvol wordt afgerond.

Bij het maken van afspraken houd ik rekening met belangen van beide partijen, inclusief die van (eventuele) kinderen. Zijn er regelingen getroffen die beide partijen acceptabel achten, dan zorg ik voor een juridische vastlegging in het convenant. Afspraken met betrekking tot kinderen leg ik vast in het ouderschapsplan.

Vraag een gratis gesprek aan met Dé ScheidingsMediator Staphorst

Ik geef er de voorkeur aan om overdag te werken. Vanwege uw werk of eventuele kinderen heb ik er echter alle begrip voor dat dit in uw situatie niet altijd mogelijk is. Vandaar dat ik ook bereid ben om in de avonden of op zaterdagen met u af te spreken.

Bel of stuur een mail naar Dé ScheidingsMediator Staphorst voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan regel ik de verdere planning rondom uw scheidingsproces.

Interessante artikelen