Samira Akbari

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator Staphorst

Samira Akbari

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (15km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Samira Akbari

Samira Akbari is uw mediator in Staphorst

Een echtscheiding is een bijzonder moeilijke periode. Lange tijd hebben jullie alles gedeeld en daar komt nu een einde aan. Een scheiding gaat vaak gepaard met allerlei nare gevoelens. Mediation bij scheiding in Staphorst biedt de kans om de emotionele impact van de scheiding te verzachten. In de gesprekken gaat het over meer dan alleen de verdeling van het vermogen en de bezittingen. Er is namelijk ook ruimte voor jullie als mens. Jullie kunnen je verhaal doen én weer echt naar elkaar luisteren. Met scheidingsmediation in Staphorst kunnen jullie je huwelijk op een waardige manier afsluiten. Mag ik jullie daarbij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator Staphorst voor een kosteloos en vrijblijvend eerste gesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Samira Akbari

Uw mediator in Staphorst

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Kennismaking met mediation

Tijdens mijn studie rechten maakte ik kennis met mediation. Mijn stagebegeleidster had twee cliënten die eerst nog geen ‘hallo’ tegen elkaar wilden zeggen, maar na de sessie was het of er twee andere personen naar buiten liepen. Ze lachten en waren in verbinding. Het was voor mij direct een bewijs van de potentie en de kracht van mediation en daarom besloot ik voor een carrière als mediator te gaan. Ik heb diverse opleidingen gevolgd en een aantal jaren geleden een praktijk als mediator in Staphorst geopend.  

Cliënten laten na afloop regelmatig weten dat ze mijn manier van werken fijn vinden, omdat ik oog heb voor het proces én de mensen zelf. Ik luister aandachtig en oordeel niet. Collega-mediators omschrijven mij onder meer als empathisch, analytisch, begripvol, warm en integer. 

Structuur en overzicht bij scheiding in Staphorst

Een scheiding is vaak een hectische periode. Tal van vragen en problemen dringen zich op, terwijl de onderlinge verstandhouding vaak al langere tijd slecht is. Als mediator in Staphorst breng ik rust en structuur in het proces. Ik zeg vaak dat scheiden net zoiets is al het uit elkaar halen van een vlecht. Dat moet rustig en gestructureerd gebeuren, anders ontstaat er een warrige knoop. We hebben het onder meer over de woning, bezittingen, pensioenen en eventuele alimentatie en daar maken jullie onderling afspraken over.

Ik zorg dat alle noodzakelijke punten aan de orde komen en waarschuw voor mogelijke valkuilen. Aan de hand van jullie input stel ik het scheidingsconvenant op.

Kinderen bij echtscheiding in Staphorst

Elk jaar krijgen tienduizenden kinderen de mededeling te verwerken dat hun ouders uit elkaar gaan. Voor velen van hen is de impact daarvan groot. Ik probeer er dan ook voor te zorgen dat ouders voldoende begeleiding krijgen bij de omgang met hun kinderen tijdens en na de scheiding. Met tips en informatie probeer ik de negatieve impact voor de kinderen zoveel mogelijk te beperken. Bij een echtscheiding laten mensen elkaar weliswaar los als partners, maar de rol van ouders vervullen ze voor de rest van hun leven. Een goed plan is daarvoor natuurlijk van groot belang en daarover gaan jullie samen in gesprek.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Dankzij mediation bij echtscheiding in Staphorst en bij echtscheiding in Almere krijgen mensen de mogelijkheid om zelf de regie te nemen bij het afwikkelen van hun huwelijk en het vormgeven van een toekomst zonder elkaar. Afspraken die in goed onderling overleg genomen zijn, hebben de grootste kans om langdurig stand te houden. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator Staphorst. 

Contact opnemen 038 202 3642
Interessante artikelen
038 202 3642 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Samira Akbari