Tanja Dohmen

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator Staphorst

Tanja Dohmen

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (15km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Tanja Dohmen

Waar kunt u bij mij, Tanja Dohmen, van op aan als mediator Staphorst?

Een scheiding brengt vrijwel altijd onrust en chaos met zich mee. U dient veel zaken te regelen, maar hier staat uw hoofd vanwege alle emoties natuurlijk niet naar. Als mediator in Staphorst zorg ik ervoor dat het overzicht wordt behouden tijdens het scheidingsproces en overal aan wordt gedacht. Zo krijgt u weer een positieve kijk op de toekomst. Naast de juridische en financiële aspecten van een scheiding, strekt mijn expertise zich ook uit over de emotionele kanten van het scheidingsproces. Eventuele kindproblematieken zijn bij mij als scheidingsmediator in Staphorst dan ook in vertrouwde handen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Tanja Dohmen

Uw mediator in Staphorst

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Tanja Dohmen?

Gezien mijn passie voor mensen in (dreigende) conflictsituaties heb ik mij als MfN-registermediator gespecialiseerd in bemiddeling bij scheiding. Tevens ben ik rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Mocht u in aanmerking komen voor gesubsidieerde bijstand, dan kunt u hier via mijn bemiddeling aanspraak op maken. Vanwege mijn financiële en juridische kennis in combinatie met mijn ruime werk- en levenservaring kan ik als mediator in Staphorst mensen in een scheiding professioneel begeleiden.

Samen bouwen aan een nieuw begin

In mijn arbeidsverleden heb ik vaker dan eens te maken gehad met mensen in conflictsituaties. Ik merkte in deze situaties op hoezeer de rol van scheidingsmediator het verschil kon maken. Als mediator in Staphorst geeft het mij dan ook veel voldoening wanneer een scheidingsproces succesvol wordt afgerond.

Bij het maken van afspraken houd ik rekening met belangen van beide partijen, inclusief die van (eventuele) kinderen. Zijn er regelingen getroffen die beide partijen acceptabel achten, dan zorg ik voor een juridische vastlegging in het convenant. Afspraken met betrekking tot kinderen leg ik vast in het ouderschapsplan.

Vraag een gratis gesprek aan met Dé ScheidingsMediator Staphorst

Ik geef er de voorkeur aan om overdag te werken. Vanwege uw werk of eventuele kinderen heb ik er echter alle begrip voor dat dit in uw situatie niet altijd mogelijk is. Vandaar dat ik ook bereid ben om in de avonden of op zaterdagen met u af te spreken.

Bel of stuur een mail naar Dé ScheidingsMediator Staphorst voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan regel ik de verdere planning rondom uw scheidingsproces.

Contact opnemen 038 202 3642
Interessante artikelen
038 202 3642 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Tanja Dohmen