Eddy Kolk

Randweg 25
8304AS Emmeloord

T 052 721 1248
E [email protected]

Mediator Stavoren

Eddy Kolk

  • Lemsterpad 54A
  • 8531AA Lemmer
052 721 1248 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd High Trust RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Lemmer (24km)
Lemsterpad 54A, 8531AA Lemmer
Emmeloord (33km)
Randweg 25, 8304AS Emmeloord
Wolvega (43km)
Hoofdstraat Oost 47, 8471JJ Wolvega
Steenwijk (52km)
Oostermeentherand 2B, 8332JZ Steenwijk
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd High Trust RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Eddy Kolk

Wat u van scheidingsmediator Eddy Kolk mag verwachten 

Financiële en praktische vraagstukken en hoogoplopende emoties. Maar ook de belangen van de kinderen en eventueel de vorming van een nieuw, samengesteld gezin. Het zijn allemaal zaken die vaak gepaard gaan met een scheiding. Mijn naam is Eddy Kolk en ik ben scheidingsmediator in Stavoren. Cliënten die besloten hebben om te gaan scheiden mogen van mij verwachten dat ik hen begeleid tijdens het echtscheidingsproces en adviseer bij alle bijbehorende vraagstukken. Deskundig, persoonlijk, objectief en oplossingsgericht. Wilt u ook gebruik maken van mediation bij echtscheiding in Stavoren? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.  

Contact opnemen

Contact opnemen met Eddy Kolk

Uw mediator in Stavoren

Maak kennis met Eddy Kolk 

Na jarenlang in het bank- en verzekeringswezen te hebben gewerkt, zette een gesprek dat ik bij mijn zoon langs het voetbalveld opving, mij ruim tien jaar geleden op het spoor van een nieuwe carrière. Twee vrouwen die ik onbedoeld hoorde praten hadden het over hun scheiding. De een was terechtgekomen in een vechtscheiding, de ander baalde juist achteraf van de gemaakte afspraken op financieel gebied.  

Register Financieel Echtscheiding Adviseur in Stavoren 

Ik was ervan overtuigd dat dergelijke situaties onnodig zijn. Dat het mogelijk moest zijn om in goed overleg afspraken te maken die voor beide partijen een goed perspectief bieden. Ik heb daarom gekozen voor het vak van scheidingsmediator en in de loop der tijd diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Zo mag ik mijzelf MfN familiemediator noemen, maar ook Register Financieel Echtscheiding Adviseur (RFEA). Dat laatste houdt in dat ik particulieren en ondernemers van deskundig advies kan voorzien rondom allerlei financiële vraagstukken rondom hun echtscheiding. Ook geef ik mijn cliënten inzicht in hun financiële situatie na de scheiding. Ik zorg ervoor dat u geen advocaat hoeft in te schakelen en niet naar de rechtbank hoeft.

Coach voor samengestelde gezinnen 

Daarnaast ben ik gecertificeerd Stiefplan-coach. Kinderen nemen voor mij altijd een centrale plaats in tijdens het echtscheidingsproces, maar als Stiefplan-coach kom ik ook ná de scheiding voor hun belangen op. Vaak beginnen ouders na de scheiding immers weer een nieuwe relatie, met alle bijkomende vraagstukken van dien. Daarom help ik ouders, stiefouders en kinderen in Stavoren bij de vorming van zo’n samengesteld gezin. Een goede voorbereiding en informatie over de valkuilen zijn belangrijk om een samengesteld gezin goed te laten werken. Daarmee help ik veel problemen en mogelijk zelfs een nieuwe scheiding voorkomen.  

Aandacht voor emoties bij echtscheiding 

In mijn eerste jaren als scheidingsmediator in Stavoren lag de focus vooral op de financiële en praktische zaken en de juiste juridische vastlegging van de afspraken. Naarmate ik meer mensen tijdens hun echtscheiding begeleidde, kreeg ik steeds meer aandacht en zorg voor de emotionele aspecten van een scheiding. Wat gebeurt er met iemand die te horen krijgt dat zijn of haar partner niet meer met hem of haar verder wil? En wat beweegt degene die wil scheiden? Hoe groot is de impact op kinderen die te horen krijgen dat hun ouders gaan scheiden? Gedurende de echtscheidingsmediation ben ik voortdurend bezig met de vraag hoe ik onnodige emotionele schade kan voorkomen.  

Maak een gratis en vrijblijvende afspraak met Eddy Kolk 

Scheiden is een ingrijpend en emotioneel proces. Voldoende aandacht voor alle aspecten die voor nu en de toekomst belangrijk zijn, is essentieel. Als scheidingsmediator in Stavoren bied ik integrale begeleiding, met respect en aandacht voor ieders gevoelens en mogelijkheden. Wilt u in goed onderling overleg uit elkaar gaan en achteraf geen spijt krijgen van de gemaakte afspraken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 052 721 1248
Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

LemmerSteenwijkWolvegaStavorenGorredijk
052 721 1248 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Eddy Kolk