Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Steenbergen

Bart Verberne

  • Blokstallen 2B
  • 4611WB Bergen op Zoom
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Bergen op Zoom (9km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Goes (31km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Middelburg (49km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Waar mag u bij Bart Verberne, uw mediator regio Steenbergen, op rekenen?

Gezien mijn erkenning als MfN family-mediator kan ik u geruststellen dat u te maken heeft met een echte professional. Vragen over huizen en hypotheken of andere ingewikkelde kwesties over boedelverdeling, pensioenverdeling, alimentatie of eventuele kindproblematieken weet ik wel raad mee. Voor het merendeel van deze problemen heb ik dan ook als scheidingsmediator in Steenbergen een passend antwoord voor u klaarliggen. Als afgestudeerd jurist ben ik bovendien bevoegd en capabel om alles op juridisch verantwoorde wijze vast te leggen.

Als scheidingsmediator in Steenbergen is mijn uitgangspunt dat het maken van passende keuzes de enige weg is om een partnerrelatie op een respectvolle manier af te kunnen sluiten. Het is mijn taak om u, aan de hand van mijn jarenlange ervaring, te steunen in dit proces. Ook denk ik creatief mee om die goede keuzes ook daadwerkelijk te kunnen maken.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Steenbergen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Bart Verberne?

Na succesvol mijn studie als jurist afgerond te hebben in 2000, heb ik mij gespecialiseerd in mediation. Tegenwoordig mag ik mezelf erkend familiemediator en rechtbankmediator noemen. Buiten alle emotionele en financiële problemen, zijn al uw juridische problemen eveneens bij mij in vertrouwde handen.

Tastbare successen als mediator

Bij mediation staat uw eigen toekomst creëren centraal, aangezien ik graag oplossingsgericht werk. Daarnaast krijgen uw emoties vrij spel bij mij. Het uiten van emoties én de koppeling met de behoefte die erachter zit, zorgt ervoor dat onze gesprekken van grote betekenis zijn. Hierdoor gaat u met meer inzicht weer huiswaarts. Gezien mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Steenbergen weet ik hoezeer

mediation het verschil kan maken bij een scheiding. Er worden dan ook veel tastbare successen geboekt, die mij op den duur weer energie en motivatie geven om een volgende zaak net zo succesvol af te ronden.

Gesprek aanvragen met Dé ScheidingsMediator Steenbergen?

Bel of stuur een mail naar Dé ScheidingsMediator in Steenbergen voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is volledig vrijblijvend en uiteraard kosteloos. Indien u overtuigd bent van een klik tussen u en mij, regelen we de verdere planning wat betreft uw scheidingsproces.

Het liefst werk ik uiteraard overdag, maar ik heb er alle begrip voor wanneer dit in uw situatie niet mogelijk is. Vandaar dat ik ook bereid ben om in de avonden of op zaterdagen af te spreken als u niet anders kunt. Mocht u om wat voor reden dan ook niet naar mijn praktijk kunnen komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Een goede uitkomst is immers waar het om draait!

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne