Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Roermond (18km)
Kapellerpoort 1
6041 HZ Roermond
Mediator Geleen (24km)
Transportlaan 1
6163 KW Geleen
Mediator Heerlen (34km)
Brederostraat 19
6414 EM Heerlen
Mediator Valkenburg (35km)
Vroenhof 116
6301 KJ Valkenburg

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Jo Augustin

Bemiddelen zit mij in het bloed. Als scheidingsmediator in Stramproy heb ik jarenlange ervaring met het begeleiden van echtscheidingen. Ik ben MfN- en ADR-gecertificeerd en ben geregistreerd bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR). Dat laatste betekent dat ik – afhankelijk van uw inkomen en vermogen – gesubsidieerde mediation voor u kan aanvragen.

Als scheidingsmediator in Stramproy stel ik u als mens centraal. Dat betekent onder meer dat ik ruimte bied voor alle emoties die met een echtscheiding verbonden zijn. Ik toon begrip en gevoel en ga op een respectvolle manier met uw boosheid, verdriet en zorgen om. Het is belangrijk om die emoties een plek te geven, om rust en overzicht in het scheidingsproces aan te brengen. Er komt veel op u af en wellicht heeft u geen idee hoe het allemaal verder moet. Daarom inventariseren we samen wat er allemaal geregeld moet worden en van daaruit gaan we op weg om alle stappen te doorlopen en afspraken te maken.

Goed geregelde echtscheiding in Stramproy

De eigen woning, bezittingen, schulden, pensioenen en beleggingen: het zijn allemaal zaken waar u tijdens de echtscheiding beslissingen over moet nemen. Bij elk onderwerp vertel ik u wat u allemaal moet weten en ik beantwoord al uw vragen. Zodoende komen we samen tot oplossingen die helder, duidelijk en rationeel zijn. Alles is erop gericht dat u op een passende manier afscheid van elkaar kunt nemen. De gemaakte afspraken leg ik voor u vast in het echtscheidingsconvenant.

Wat anderen over Mediator Stramproy zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Aandacht voor kinderen bij echtscheiding in Stramproy

Heeft u kinderen, dan blijft u ondanks de scheiding voor altijd aan elkaar verbonden. U blijft immers vader en moeder. Ik zorg ervoor dat uw kinderen niet vergeten worden tijdens de echtscheiding. Samen maken we afspraken over de omgang met en de zorg voor de kinderen en de kosten daarvan. Daarbij staat het belang van uw kinderen voorop. Daarnaast begeleid ik u in de omgang met de kinderen tijdens de scheiding. Ook zij hebben hun emoties en worstelen wellicht met boosheid, verdriet of angst. Ik geef advies over hoe u het gesprek met uw kinderen kunt aangaan.

Een goede klik met uw mediator in Stramproy

De keuze voor een mediator is een moeilijke, maar belangrijke stap in het mediationproces. U staat op het punt om in een kwetsbare periode in uw leven veel persoonlijke informatie en gevoelens te gaan delen. Dat u dat niet ‘zomaar’ bij iedereen wilt doen, is niet meer dan logisch. Elke mediation begint daarom met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat gesprek is belangrijk om te onderzoeken of u een goed gevoel heeft bij mij als mediator en of er een onderlinge klik is. Wilt u mij de kans geven om te laten zien dat ik de juiste mediator voor u ben? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.