Ton Schmitz

Kaldenkerkerweg 20
5913AE Venlo

T 0475 20 5594
E [email protected]

Mediator Stramproy

Ton Schmitz

  • Kapellerpoort 1
  • 6041HZ Roermond
0475 20 5594 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Roermond (18km)
Kapellerpoort 1, 6041HZ Roermond
Venlo (36km)
Kaldenkerkerweg 20, 5913AE Venlo
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ton Schmitz

Wat u van scheidingsmediator Ton Schmitz mag verwachten

Als scheidingsmediator in Stramproy ga ik vriendelijk én doortastend te werk. U mag van mij verwachten dat ik u van A tot Z begeleid tijdens uw echtscheiding in Stramproy. Ik breng rust en overzicht aan in het proces, maak ruimte voor de bijbehorende emoties en help u bij het maken van afspraken over alle financiële, juridische en fiscale zaken. Heeft u kinderen, dan kunt u er zeker van zijn dat ik hun belangen tijdens de mediation geen moment vergeet. Samen met u maak ik uw echtscheiding in Stramproy draagbaar. Kunt u mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ton Schmitz

Uw mediator in Stramproy

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Ton Schmitz

Bemiddelen zit mij in het bloed. Als scheidingsmediator in Stramproy heb ik jarenlange ervaring met het begeleiden van echtscheidingen. Ik ben MfN- en ADR-gecertificeerd en ben geregistreerd bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR). Dat laatste betekent dat ik – afhankelijk van uw inkomen en vermogen – gesubsidieerde mediation voor u kan aanvragen.

Als scheidingsmediator in Stramproy stel ik u als mens centraal. Dat betekent onder meer dat ik ruimte bied voor alle emoties die met een echtscheiding verbonden zijn. Ik toon begrip en gevoel en ga op een respectvolle manier met uw boosheid, verdriet en zorgen om. Het is belangrijk om die emoties een plek te geven, om rust en overzicht in het scheidingsproces aan te brengen. Er komt veel op u af en wellicht heeft u geen idee hoe het allemaal verder moet. Daarom inventariseren we samen wat er allemaal geregeld moet worden en van daaruit gaan we op weg om alle stappen te doorlopen en afspraken te maken.

Goed geregelde echtscheiding in Stramproy

De eigen woning, bezittingen, schulden, pensioenen en beleggingen: het zijn allemaal zaken waar u tijdens de echtscheiding beslissingen over moet nemen. Bij elk onderwerp vertel ik u wat u allemaal moet weten en ik beantwoord al uw vragen. Zodoende komen we samen tot oplossingen die helder, duidelijk en rationeel zijn. Alles is erop gericht dat u op een passende manier afscheid van elkaar kunt nemen. De gemaakte afspraken leg ik voor u vast in het echtscheidingsconvenant.

Aandacht voor kinderen bij echtscheiding in Stramproy

Heeft u kinderen, dan blijft u ondanks de scheiding voor altijd aan elkaar verbonden. U blijft immers vader en moeder. Ik zorg ervoor dat uw kinderen niet vergeten worden tijdens de echtscheiding. Samen maken we afspraken over de omgang met en de zorg voor de kinderen en de kosten daarvan. Daarbij staat het belang van uw kinderen voorop. Daarnaast begeleid ik u in de omgang met de kinderen tijdens de scheiding. Ook zij hebben hun emoties en worstelen wellicht met boosheid, verdriet of angst. Ik geef advies over hoe u het gesprek met uw kinderen kunt aangaan.

Een goede klik met uw mediator in Stramproy

De keuze voor een mediator is een moeilijke, maar belangrijke stap in het mediationproces. U staat op het punt om in een kwetsbare periode in uw leven veel persoonlijke informatie en gevoelens te gaan delen. Dat u dat niet ‘zomaar’ bij iedereen wilt doen, is niet meer dan logisch. Elke mediation begint daarom met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat gesprek is belangrijk om te onderzoeken of u een goed gevoel heeft bij mij als mediator en of er een onderlinge klik is. Wilt u mij de kans geven om te laten zien dat ik de juiste mediator voor u ben? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 0475 20 5594
Interessante artikelen
0475 20 5594 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ton Schmitz