Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Terborg

Renata Vermeulen

  • F.N. Deurvorststraat 43
  • 7071BG Ulft
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Ulft (3km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Doetinchem (7km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Wat mag u van mij, Renata Vermeulen, als scheidingsmediator regio Terborg verwachten?

Als jullie kinderen hebben is het van essentieel belang dat de kinderen met beide ouders een gezonde relatie kunnen opbouwen en dat zij van beide ouders kunnen blijven houden. Jullie blijven immers samen ouders van de kinderen. De invulling van het ouderschap wordt vastgelegd in een ouderschapsplan. Dit is een inzetbaar plan waar afspraken over zaken zoals opvoedingsvraagstukken, financiën en de omgangsregeling worden vastgelegd. Als de kinderen oud genoeg zijn en het is gewenst, dan kunnen we de kinderen hier ook bij betrekken. Kinderen ervaren namelijk minder problemen als zij serieus genomen worden tijdens de scheiding.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Terborg

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Kennismaken met Renata Vermeulen

Ik ben een gespecialiseerde familiemediator met jarenlange ervaring. Als scheidingsmediator in Terborg begeleid ik jullie door alle moeilijke vaagstukken rondom de echtscheiding. Naast het helpen bij het opstellen van het inzetbaar ouderschapsplan, help ik jullie met vragen rondom de huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen, verdeling van de pensioenen, de verdeling van een eventueel bedrijf en bij het opstellen van een eerlijke alimentatieregeling. De afspraken hierover worden vastgesteld in een convenant. Hoewel de afspraken vastgesteld worden in juridische taal, zal ik alles in begrijpelijke taal aan jullie uitleggen.

Naast family-mediator ben ik ook een stiefcoach. Als stiefcoach help ik jullie vanaf de scheidingswens tot in de verre toekomst om invulling te geven aan het ouderschap. De echtscheiding én het ouderschap zijn bij mij als scheidingsmediator in Terborg in goede en vertrouwde handen.

Begeleiding na de echtscheiding

Binnen een scheiding spelen zowel feitelijke als emotionele factoren een belangrijke rol. Voor beide factoren krijgen jullie bij mij als scheidingsbemiddelaar de juiste begeleiding. Mijn begeleiding stopt niet na het ondertekenen van alle papieren. In de praktijk is de uitwerking van de ideeën vaak lastiger dan gehoopt. Als mediator coach ik jullie in het transformatieproces van ex-partners naar collega ouders in het ouderschap. 

Dit verwezenlijken wij door het rouwproces van de verbroken relatie voldoende ruimte te geven alsook door met regelmaat het ouderschapsplan te raadplegen, evalueren en op basis daarvan waar nodig bij te sturen.

Wat is mijn drijfveer?

Niemand wil dat kinderen de dupe worden van een scheiding. In de praktijk blijkt dat echter toch vaak het geval te zijn. Ik heb er als scheidingsmediator in Terborg alle begrip voor dat het als ouder moeilijk kan zijn om altijd de belangen van de kinderen voorop te stellen. Ouders zijn ook maar mensen die hun eigen emoties uiten en die eigen belangen en wensen hebben. Zowel de ouders als de kinderen verdienen op de best mogelijke uitkomst voor alle partijen. Dat is waar ik als mediator in Terborg naar streef.

Vrijblijvend contact opnemen met Dé ScheidingsMediator in Terborg?

Hebben u en uw (ex)partner besloten om de relatie te beëindigen of om samen een scheiding aan te vragen? Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken voor een eerste kennismakingsgesprek. Indien mogelijk, kan de afspraak soms ook in de avonduren of op een zaterdag plaatsvinden. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Het is van groot belang dat het gesprek u voldoende vertrouwen geeft om met elkaar de vervolgstappen te zetten. Afhankelijk van uw wensen kan ik u een inschatting geven van de totale kosten van scheiding. Wij streven er samen naar om het scheidingsproces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen