Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Goes (18km)
Stationsplein 21
4461 HP Goes
Mediator Middelburg (23km)
Lange Noordstraat
4331 CB Middelburg
Mediator Bergen op Zoom (35km)
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met uw scheidingsmediator Frank Roelen

Ik ben een erkend family-mediator en rechtbankmediator, alsook RVR geregistreerd mediator. U kunt er dus verzekerd van zijn dat al de emotionele, financiële en juridische aspecten evenals kindproblematieken rondom uw scheiding bij mij als scheidingsmediator in Terneuzen in vertrouwde handen zijn.

Tastbare successen dankzij mediation

Als scheidingsmediator werk ik graag oplossingsgericht waarbij het creëren van uw toekomst centraal staat. Het is belangrijk dat ik u ruimte bied om uw emoties te uiten. Het uiten van uw emoties en de koppeling met de behoefte achter deze emoties, zorgt ervoor dat onze gesprekken van grote betekenis zullen zijn. Op die manier zult u met meer inzicht en duidelijkheid naar huis gaan. Door mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Terneuzen,

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen
10 december 2023

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

weet ik hoezeer mediation het verschil kan maken bij een scheidingsproces. Er zijn door mediation talloze tastbare successen geboekt. Elke tastbare succesvolle afronding, geeft mij de energie om mij voor elk scheidingsproces volledig in te zetten en om het volgende scheidingsproces wederom succesvol af te ronden.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Terneuzen

Ik heb er alle begrip voor dat u overdag moet werken en hierdoor uw scheiding niet overdag kunt regelen. Ik werk namelijk net als u het liefst overdag. Om in al uw wensen te voorzien, stel ik mij graag voor u in de avonden en zaterdagen beschikbaar, indien nodig. Als u niet naar mijn praktijk kunt komen om wat voor reden dan ook, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Een goede uitkomst is waar het immers om draait.

Neem vrijblijvend contact met Dé ScheidingsMediator voor een gratis kennismakingsgesprek. Pas als u ervaren heeft dat er een klik is tussen u en mij, zullen wij vervolgplannen maken voor uw scheidingsproces.