Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Terneuzen

Bart Verberne

  • Stationspark 8
  • 4462DZ Goes
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Goes (18km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Middelburg (24km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Bergen op Zoom (36km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Wat kan ik, Bart Verberne, voor u betekenen als mediator Terneuzen?

Vraagstukken op het gebied van uw hypotheek, huis, pensioenverdeling, boedelverdeling, alimentatie en kindproblematiek zal ik samen met u doorlopen en behandelen. Als MfN erkend family-mediator kan ik u verzekeren dat u te maken heeft met een professionele scheidingsmediator. Ik heb voor al uw financiële en juridische vraagstukken een passend antwoord klaarliggen. Door mijn juridische achtergrond kan ik alles op een juridisch verantwoorde wijze vastleggen.

Ik heb als uw scheidingsmediator in Terneuzen het uitgangspunt dat het maken van passende keuzes de enige manier is om uw partnerrelatie op een waardige manier af te ronden. Ik zal het scheidingsproces met u als uw mediator in Terneuzen doorlopen. Eveneens zal ik aan de hand van mijn jarenlange ervaring en deskundigheid helpen om passende keuzes te maken, zodat wij uw partnerrelatie op een waardige manier af kunnen sluiten.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Terneuzen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met uw scheidingsmediator Bart Verberne

Na mijn juridische studie in 2000, ben ik mij gaan specialiseren in mediation. Ik ben nu een erkend family-mediator en rechtbankmediator met een juridische achtergrond. U kunt er dus verzekerd van zijn dat al de emotionele, financiële en juridische aspecten evenals kindproblematieken rondom uw scheiding bij mij als scheidingsmediator in Terneuzen in vertrouwde handen zijn.

Tastbare successen dankzij mediation

Als scheidingsmediator werk ik graag oplossingsgericht waarbij het creëren van uw toekomst centraal staat. Het is belangrijk dat ik u ruimte bied om uw emoties te uiten. Het uiten van uw emoties en de koppeling met de behoefte achter deze emoties, zorgt ervoor dat onze gesprekken van grote betekenis zullen zijn. Op die manier zult u met meer inzicht en duidelijkheid naar huis gaan. Door mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Terneuzen,

weet ik hoezeer mediation het verschil kan maken bij een scheidingsproces. Er zijn door mediation talloze tastbare successen geboekt. Elke tastbare succesvolle afronding, geeft mij de energie om mij voor elk scheidingsproces volledig in te zetten en om het volgende scheidingsproces wederom succesvol af te ronden.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Terneuzen

Ik heb er alle begrip voor dat u overdag moet werken en hierdoor uw scheiding niet overdag kunt regelen. Ik werk namelijk net als u het liefst overdag. Om in al uw wensen te voorzien, stel ik mij graag voor u in de avonden en zaterdagen beschikbaar, indien nodig. Als u niet naar mijn praktijk kunt komen om wat voor reden dan ook, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Een goede uitkomst is waar het immers om draait.

Neem vrijblijvend contact met Dé ScheidingsMediator voor een gratis kennismakingsgesprek. Pas als u ervaren heeft dat er een klik is tussen u en mij, zullen wij vervolgplannen maken voor uw scheidingsproces.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne