Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Goes (18km)
Stationsplein 21
4461 HP Goes
Mediator Middelburg (23km)
Lange Noordstraat
4331 CB Middelburg
Mediator Bergen op Zoom (35km)
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met uw scheidingsmediator Frank Roelen

Ik ben een erkend family-mediator en rechtbankmediator, alsook RVR geregistreerd mediator. U kunt er dus verzekerd van zijn dat al de emotionele, financiële en juridische aspecten evenals kindproblematieken rondom uw scheiding bij mij als scheidingsmediator in Terneuzen in vertrouwde handen zijn.

Tastbare successen dankzij mediation

Als scheidingsmediator werk ik graag oplossingsgericht waarbij het creëren van uw toekomst centraal staat. Het is belangrijk dat ik u ruimte bied om uw emoties te uiten. Het uiten van uw emoties en de koppeling met de behoefte achter deze emoties, zorgt ervoor dat onze gesprekken van grote betekenis zullen zijn. Op die manier zult u met meer inzicht en duidelijkheid naar huis gaan. Door mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Terneuzen,

Wat anderen over Mediator Terneuzen zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen
10 december 2023

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Goede uitleg, begeleiding en een veilige omgeving

De aanleiding van de samenwerking is natuurlijk niet leuk, maar Esther heeft ons prima begeleid, voors en tegens goed uitgelegd en we zijn in goed overleg tot een bevredigend eindresultaat gekomen.
Menno Klipp uit Koog aan de Zaan

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

weet ik hoezeer mediation het verschil kan maken bij een scheidingsproces. Er zijn door mediation talloze tastbare successen geboekt. Elke tastbare succesvolle afronding, geeft mij de energie om mij voor elk scheidingsproces volledig in te zetten en om het volgende scheidingsproces wederom succesvol af te ronden.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Terneuzen

Ik heb er alle begrip voor dat u overdag moet werken en hierdoor uw scheiding niet overdag kunt regelen. Ik werk namelijk net als u het liefst overdag. Om in al uw wensen te voorzien, stel ik mij graag voor u in de avonden en zaterdagen beschikbaar, indien nodig. Als u niet naar mijn praktijk kunt komen om wat voor reden dan ook, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Een goede uitkomst is waar het immers om draait.

Neem vrijblijvend contact met Dé ScheidingsMediator voor een gratis kennismakingsgesprek. Pas als u ervaren heeft dat er een klik is tussen u en mij, zullen wij vervolgplannen maken voor uw scheidingsproces.