Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Bergen op Zoom (5km)
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom
Mediator Goes (22km)
Stationsplein 21
4461 HP Goes
Mediator Hoeven (25km)
Hofstraat 8
4741 AK Hoeven
Mediator Terneuzen (34km)
Stadhuisplein 3
4531 GZ Terneuzen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is Frank Roelen?

Ik mag mijzelf een erkend rechtbankmediator, familiemediator en RVR geregistreerd mediator noemen. Al uw emotionele, financiële en juridische problemen zijn bij mij als uw scheidingsmediator in Tholen in vertrouwde handen.

Mediation maakt het verschil

Als scheidingsmediator in Tholen werk ik graag oplossingsgericht waarbij het creëren van uw eigen toekomst centraal staat. Een scheidingsproces gaat vaak gepaard met veel emoties. Het is van grootste belang dat ik u de ruimte bied om die emoties te uiten. Het uiten van uw emoties en de koppeling met de behoefte die daar achter zit, resulteert dat onze gesprekken diepgang hebben en meerwaarde creëren voor u en mij. Het zorgt ervoor dat u met meer duidelijkheid en inzicht richting huiswaarts gaat. Door mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Tholen,

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden
10 december 2023

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

weet ik hoezeer mediation het verschil kan maken bij een scheidingsproces. Er zijn mede door mediation vele tastbare successen geboekt. Deze tastbare successen geven mij erg veel voldoening, ik ontleen hieraan de energie om elk scheidingsproces wederom succesvol af te ronden.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan bij Dé ScheidingsMediator Tholen

Het is compleet begrijpelijk dat u overdag niet uw scheiding kunt regelen aangezien u overdag werkt. Net als u werk ik het liefst overdag. Om in al uw wensen te voorzien, stel ik mij graag voor u in de avonden of zaterdagen beschikbaar, indien nodig. Als u, om wat voor reden dan ook, niet naar mijn praktijk kunt komen dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Het is namelijk van grootste belang dat uw relatie op een goede manier afgerond wordt.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ervaart u een klik tussen u en mij? Pas dan zullen wij plannen maken voor het vervolg van uw scheidingsproces.