Frank Roelen

Lange Noordstraat
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Tholen

Frank Roelen

  • Kruisakkers 2
  • 4613BV Bergen op Zoom
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Bergen op Zoom (5km)
Kruisakkers 2, 4613BV Bergen op Zoom
Goes (22km)
Stationsplein 21, 4461HP Goes
Hoeven (25km)
Hofstraat 8, 4741AK Hoeven
Terneuzen (34km)
Stadhuisplein 3, 4531GZ Terneuzen
Middelburg (42km)
Lange Noordstraat, 4331CE Middelburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Frank Roelen

Wat mag u van Frank Roelen als scheidingsmediator regio Tholen verwachten?

Als MfN erkend familiemediator met een juridische achtergrond, kan ik u verzekeren dat u te maken heeft met een professional die uw scheidingsproces op een betrokken wijze zal begeleiden. Voor al de vragen over uw huis, hypotheek, boedelverdeling, pensioenverdeling, alimentatie of eventuele kindproblematieken kunt u bij mij terecht. Wij zullen al deze vragen doorlopen en behandelen, ik heb voor alle vragen een passend antwoord klaarliggen. Door mijn juridische achtergrond kan ik uw scheidingsproces op een juridische wijze vastleggen.

Mijn uitgangspunt als mediator in Tholen is dat het maken van passende keuzes de enige manier is om de relatie op een goede manier af te ronden. Ik zal uw scheidingsproces met mijn jarenlange ervaring en deskundigheid op een betrokken wijze begeleiden. Het is van belang dat ik creatief met u meedenk om goede keuzes te maken, zodat uw relatie op een goede manier afgerond kan worden.

Contact opnemen

Contact opnemen met Frank Roelen

Uw mediator in Tholen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Frank Roelen?

Ik mag mijzelf een erkend rechtbankmediator, familiemediator en RVR geregistreerd mediator noemen. Al uw emotionele, financiële en juridische problemen zijn bij mij als uw scheidingsmediator in Tholen in vertrouwde handen.

Mediation maakt het verschil

Als scheidingsmediator in Tholen werk ik graag oplossingsgericht waarbij het creëren van uw eigen toekomst centraal staat. Een scheidingsproces gaat vaak gepaard met veel emoties. Het is van grootste belang dat ik u de ruimte bied om die emoties te uiten. Het uiten van uw emoties en de koppeling met de behoefte die daar achter zit, resulteert dat onze gesprekken diepgang hebben en meerwaarde creëren voor u en mij. Het zorgt ervoor dat u met meer duidelijkheid en inzicht richting huiswaarts gaat. Door mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Tholen,

weet ik hoezeer mediation het verschil kan maken bij een scheidingsproces. Er zijn mede door mediation vele tastbare successen geboekt. Deze tastbare successen geven mij erg veel voldoening, ik ontleen hieraan de energie om elk scheidingsproces wederom succesvol af te ronden.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan bij Dé ScheidingsMediator Tholen

Het is compleet begrijpelijk dat u overdag niet uw scheiding kunt regelen aangezien u overdag werkt. Net als u werk ik het liefst overdag. Om in al uw wensen te voorzien, stel ik mij graag voor u in de avonden of zaterdagen beschikbaar, indien nodig. Als u, om wat voor reden dan ook, niet naar mijn praktijk kunt komen dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Het is namelijk van grootste belang dat uw relatie op een goede manier afgerond wordt.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ervaart u een klik tussen u en mij? Pas dan zullen wij plannen maken voor het vervolg van uw scheidingsproces.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Frank Roelen