Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Tilburg

Hans Verbruggen

  • Saal van Zwanenbergweg 11
  • 5026RM Tilburg
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Tilburg (4km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Boxtel (18km)
Bosscheweg 157, 5282WV Boxtel
Den Bosch (22km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Hans Verbruggen - Scheidingsmediator regio Tilburg. Wat kunt u van mij verwachten?

Partijen komen in de onrustige en drukke periode van een scheiding voor veel vragen te staan. Wat dient u allemaal te regelen en hoe pakt u dat het beste aan? Mede dankzij mijn financiële achtergrond kan ik u als mediator belangrijke informatie geven over pensioen, hypotheek en alimentatievraagstukken zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Tevens ben ik dankzij mijn geduldige en rustige karakter goed in staat om een duidelijke volgorde aan te brengen in het scheidingsproces. Zo houdt u voortdurend overzicht en dat geeft rust.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Tilburg

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Wie is Hans Verbruggen?

Voordat ik werkzaam was als mediator in Tilburg ben ik eerst vele jaren werkzaam geweest als financieel adviseur. In de tijd dat ik werkzaam was als financieel adviseur kon ik mensen uitleg geven over ingewikkelde onderwerpen rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Sinds 2009 ben ik als MfN scheidingsmediator in Tilburg actief en ben ik tevens een erkend Family-mediator. Daarnaast sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kan ik ervoor zorgen dat u aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand, mits u daarvoor in aanmerking komt.

Mijn persoonlijke drijfveer

Mijn drijfveer is om u een zodanig inzicht te geven in de oplossingen na scheiding, dat u weer een positieve kijk krijgt op de toekomst van u en uw (eventuele) kinderen. Daarin ligt dan ook iedere keer weer mijn uitdaging!

Gratis kennismaking met Dé ScheidingsMediator Tilburg

Net als u werk ik het liefst overdag, maar ik begrijp dat het vanwege werk en eventuele kinderen niet altijd mogelijk is om overdag uw scheiding te regelen. Daarom ben ik ook bereid om in de avonduren of op zaterdag af te spreken, indien u niet anders kunt.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Tilburg? Belt of mailt u mij voor een eerste afspraak. De eerste kennismaking is altijd kosteloos en vrijblijvend. Pas wanneer u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, stel ik een verdere planning op voor het scheidingsproces. Als uw scheidingsmediator in Tilburg help ik u graag op weg naar een nieuw begin!

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen