Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Tilburg

Hans Verbruggen

  • Saal van Zwanenbergweg 11
  • 5026RM Tilburg
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Tilburg (3km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Boxtel (17km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Den Bosch (22km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Hans Verbruggen is uw mediator in Tilburg

Kan één van ons in het huis blijven wonen? Hoe wordt onze financiële situatie na de scheiding? Hoe verdelen we de zorg voor de kinderen? En wat moet er verder allemaal nog geregeld worden. Een echtscheiding heeft grote consequenties en levert heel wat vragen op. En dat in een situatie waarin de sfeer en de communicatie tussen de betrokkenen doorgaans toch al slecht zijn. Dat mensen daardoor soms de weg kwijtraken en niet meer weten hoe het verder moet, is dan ook helemaal niet raar. Als mediator in Tilburg zorg ik voor rust en overzicht, waardoor jullie weloverwogen afspraken kunnen maken. Kunnen jullie hulp bij scheiding in Tilburg gebruiken? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Tilburg

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Structuur in scheiding Tilburg

Voordat ik besloot om mijn hart te volgen en koos voor een carrière als mediator, heb ik lange tijd in de financiële sector gewerkt. Als financieel adviseur deed ik natuurlijk niet alleen veel ervaring op met geldzaken, maar ook leerde ik om mensen op een rustige en duidelijke manier uitleg te geven over de complexe wereld van onder meer hypotheken en verzekeringen. 

Als mediator in Tilburg maak ik daar nog dagelijks gebruik van. Met mijn rustige en geduldige karakter creëer ik de omstandigheden die nodig zijn om jullie huwelijk op een gestructureerde manier af te wikkelen. Voor elk van de ‘hoofdonderwerpen’ van de scheiding, zoals de financiën en eventuele kinderen, plannen we in principe een apart gesprek. Ik zorg ervoor dat alle aspecten van de scheiding behandeld worden en let erop dat jullie niets over het hoofd zien. De afspraken die jullie samen maken leg ik vast in het scheidingsconvenant. 

Natuurlijk is een scheiding meer dan alleen maar de verdeling van het vermogen en de bezittingen. Het proces kan grote impact hebben op de levens van alle betrokkenen en sterke emoties oproepen. Daar is tijdens de mediation dan ook aandacht voor. Dat helpt jullie om het verleden achter te laten en de blik weer op de toekomst te kunnen richten. 

Kinderen bij scheiding in Tilburg

Hebben jullie kinderen, dan is het logisch dat zij tijdens de mediation in Tilburg tot de belangrijkste gespreksonderwerpen behoren. Iedere ouder wil het beste voor zijn of haar kinderen en voor ouders die in scheiding liggen is dat niet anders. Toch kan het gecompliceerd zijn om werkbare afspraken te maken over jullie toekomstige rol als ouders. Daarom help ik jullie daarbij. Onder meer de verdeling van de zorg en de kosten en de communicatie komen aan de orde. Aan de hand van jullie input stel ik voor jullie het ouderschapsplan op.

Kennismaking met Dé ScheidingsMediator Tilburg

Kunnen jullie hulp bij scheiding in Tilburg gebruiken, dan vertel ik jullie daar graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek. Daarin kan ik een beeld schetsen van het verloop van de mediation en jullie misschien al wat geruststellen met antwoorden op jullie belangrijkste vragen. Wanneer jullie zeker weten dat ik jullie mediator mag zijn, gaan we samen het traject in om jullie huwelijk waardig af te ronden. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Tilburg. 

Contact opnemen 073 203 3621

Veelgestelde vragen

Wanneer ben je een mediator?

Welke stappen voert een mediator uit Tilburg uit bij scheidingen?

Wat is een mediationtraject ?

Wat zijn de kosten van een mediator bij scheidingen in Tilburg?

Hoe vind ik de juiste mediator in Tilburg?

Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen