Roel Pieterse

Jean Monnetpark 43
7336BB Apeldoorn

T 055 203 3960
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Deventer (4km)
Bruijnssteeg 28, 7411LT Deventer
Apeldoorn (10km)
Jean Monnetpark 43, 7336BB Apeldoorn
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Roel Pieterse

Wat u van Roel Pieterse als mediator in Twello mag verwachten

Als mensen die in een echtscheidingsproces zitten ergens behoefte aan hebben, dan is het wel aan structuur, overzicht en rust. Als scheidingsmediator in Twello zorg ik daarvoor. Dat doe ik met oog en oor voor de belangen en emoties van alle betrokkenen. Ik sluit me aan bij het tempo van de deelnemers aan de mediation en begeleid de echtscheiding stap voor stap. Zodoende kunnen beiden elkaar als partners op een waardige manier loslaten en – indien van toepassing – als ouders met hun kinderen verder. Ik vind het belangrijk dat alle betrokkenen hun verhaal kunnen doen en voor hun belangen kunnen opkomen. Ik ben gespecialiseerd in in echtscheiding, ouderschapsplannen, alimentatie én herstelmediation. Ik help bij het maken van duidelijke afspraken, zodat beide partijen de ruimte krijgen voor een nieuwe start. Kunt u mijn hulp gebruiken bij uw echtscheiding? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Roel Pieterse

Uw mediator in Twello

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Roel Pieterse

Met een positieve instelling en een rustige uitstraling, maar ook met daadkracht en doortastendheid begeleid ik stellen in Twello die besloten hebben om te gaan scheiden. Mediation zit mij in het bloed. Ik ga te werk met grote betrokkenheid en gebruik mijn verstand én hart. Ik ben onpartijdig en ga de moeilijke vragen niet uit de weg. Als het kan gebruik ik een gezonde dosis humor om de situatie te verlichten en te relativeren. Die werkwijze heb ik in meer dan 10 jaar als mediator opgebouwd en verfijnd. Toch leer ik bij elke scheiding nog weer iets nieuws. Ik laat mij dan ook graag verrassen door cliënten. 

Zo werk ik als mediator in Twello

Bij een echtscheiding is het belangrijk dat beide partijen hun verhaal kunnen doen en voor hun belangen en wensen kunnen opkomen. Ik werk als oplossingsgerichte en faciliterende mediator die beide partijen stap voor stap en in hun eigen tempo door het echtscheidingsproces begeleidt. Ik heb oog en oor voor de emotionele kanten van de scheiding en zorg voor rust. Daarmee ben ik onder meer een geschikte mediator voor ondernemers in Twello die gaan scheiden.

Ik zorg ervoor dat beide partijen voor hun belangen en wensen kunnen opkomen en maak inzichtelijk wat het bijbehorende financiële plaatje is. Zodoende weten alle deelnemers aan de mediation waar ze na de scheiding van kunnen leven. Een duidelijk perspectief maakt het makkelijker om individuele en gezamenlijke keuzes te maken. 

Duidelijke afspraken over echtscheiding

Die keuzes leiden uiteindelijk tot een verdeling van het vermogen en de goederen en afspraken over eventuele partner- en kinderalimentatie. Ik leg die afspraken helder vast in een echtscheidingsconvenant. Daarnaast help ik bij het opstellen van een ouderschapsplan, met goede en duidelijke afspraken over de omgang met de kinderen na de scheiding. Die documenten worden voorgelegd aan de rechtbank, waarop de administratieve en juridische kant van de zaak afgewikkeld kan worden. Ook na de scheiding kunnen cliënten mij altijd benaderen voor financiële nazorg. 

Wilt u kennis maken met Roel Pieterse?

Goede begeleiding in de vorm van mediation bij een echtscheiding, voorkomt een vechtscheiding. Niet alleen tijdens, maar vooral ook na de mediation. Kunt u hulp gebruiken bij uw echtscheiding in Twello? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen 055 203 3960
Interessante artikelen
055 203 3960 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Roel Pieterse