André Tolman

Pikeursbaan 6
7411GV Deventer

T 0570 202 544
E andre.tolman@descheidingsmediator.nl

Mediator Twello

André Tolman

  • Pikeursbaan 6
  • 7411GV Deventer
  •  
0570 202 544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Deventer (4km) Toon adres
Pikeursbaan 6
7411GV Deventer
Apeldoorn (8km) Toon adres
Violierenplein 101
7329DR Apeldoorn
Scheidingsbemiddelaar André Tolman

Wat u kunt verwachten van Hans Fibbe: scheidingsmediator regio Twello

Zodra u en uw partner hebben besloten om uit elkaar te gaan of wanneer u problemen heeft in uw (ex)relatie, kan ik u als mediator verder helpen. Indien u dat wenst kan ik u hulp bieden bij de contactregeling, voorlichting geven over de scheidingsovereenkomst en deze opstellen en de eventuele kinder- en partneralimentatie voor u uitrekenen. Gedurende het scheidingsproces laat ik u, en eventueel uw partner, zoveel mogelijk zelf regelen. Het is immers úw oplossing waar het om gaat. Komen jullie er niet aan uit, dan zal ik oplossingen voorstellen. Ik help u graag op weg naar een nieuwe toekomst.

Contact opnemen

Contact opnemen met André Tolman

Uw mediator in Twello

Wie is Hans Fibbe?

Ik ben een erkend MFN register family-mediator en werkzaam als gespecialiseerd familiemediator. Al uw wensen en vragen neem ik uiterst serieus en daarom is uw scheiding bij mij als scheidingsmediator in Twello in goede handen.

Gedurende mijn carrière stel ik de mens én zijn zorgen en probleem centraal. Doordat ik als mediator in Twello al vroeg in mijn carrière de bewuste keuze voor het vak van conflictbemiddeling heb gemaakt, heb ik al veel begeleiding geboden bij familiekwesties.

Duidelijkheid over de kosten van scheiding

Aangezien ik een echt mensenmens ben, betekent het voor mij als scheidingsmediator in Twello erg veel om iets voor mensen te kunnen betekenen. Wilt u een scheiding aanvragen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten. Indien u daarvoor in aanmerking komt kan ik namelijk voor u gesubsidieerde rechtsbijstand aanvragen, maar ook wanneer u daar geen recht op heeft hoeft u zich geen zorgen te maken. Ik ben namelijk gedurende het traject volledig duidelijk en helder over de kosten en kan u desgewenst op elk moment een gedetailleerd kostenplaatje laten zien.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Twello?

U kunt mijn kantoor zeer gemakkelijk bereiken. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig en daarnaast is het kantoor gevestigd naast een bedrijventerrein, waardoor niemand zal weten voor welk kantoor u het gebouw bezoekt. Dit biedt u de nodige privacy.

Wilt u graag kennismaken met Dé ScheidingsMediator Twello? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via mail of telefoon voor het maken van een kennismakingsgesprek. Ervaart u een klik, dan zullen we het traject verder doorzetten en wordt het kennismakingsgesprek in rekening gebracht. Indien u geen klik ervaart is het eerste halfuur van de kennismaking gratis en kan ik u, indien gewenst, doorverwijzen. Als uw scheidingsbemiddelaar help ik u graag op weg naar een positieve toekomst!

Interessante artikelen