Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Hengelo (22km)
Hamerstraat 10
7556 MZ Hengelo
Mediator Oldenzaal (25km)
Nieuwstraat 101
7572 BZ Oldenzaal
Mediator Enschede (30km)
Hengelosestraat 100
7514 AK Enschede

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is Elma Schouten?

In 2015 startte ik mijn scheidingspraktijk. Ik ben erachter gekomen dat scheiden complex is en dat er veel aspecten zijn waarmee rekening gehouden dient te worden tijdens een scheiding. Daarom heb ik besloten om mij op te laten leiden om mensen de juiste begeleiding te kunnen bieden bij al deze aspecten. Naast MfN register mediator, ben ik ook een MfN Familiemediator en vind ik het belangrijk dat kinderen een stem hebben tijdens de scheiding. De kinderen hebben er immers niet om gevraagd.

Als de scheiding complex dreigt te worden, bied ik jullie als SCHIP mediator de juiste begeleiding om de communicatie weer te herstellen en om afspraken te kunnen maken. Naast de juridische en emotionele kanten van scheiding, zijn de financiële en fiscale kanten net zo belangrijk. Om de juiste begeleiding te kunnen bieden, heb ik er als mediator in Twenterand voor gekozen om de specialistische opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur te volgen.

Een veilige sfeer

Als scheidingsmediator in Twenterand probeer ik te allen tijde een veilige sfeer te creëren voor een open en eerlijk gesprek, waarvan jullie de inhoud bepalen. Respect, luisteren, empathie en integriteit zijn voor mij de belangrijkste kenmerken van het mediationproces. 

Wat anderen over Mediator Twenterand zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Mijn doel is dat de onderlinge communicatie van jullie herstelt en dat jullie weer samen door één deur kunnen of ten minste duidelijkheid creëren over de te volgen stappen.

Wanneer mijn cliënten zich gehoord voelen, geïnformeerd zijn en op basis daarvan goede keuzes hebben kunnen maken, word ik als scheidingsmediator in Twenterand blij. Hieraan ontleen ik mijn energie.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator in Twenterand

Wilt u een scheiding aanvragen of bent u benieuwd naar de kosten van scheiding en spreekt mijn werkwijze u aan? Neem dan contact met mij op en vraag een eerste gratis kennismakingsgesprek aan. Het kennismakingsgesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. De kennismaking en de mediationgesprekken vinden doorgaans bij u thuis plaats, maar indien nodig kan ik als mediator een ruimte bij u in de buurt proberen te bemachtigen. Het kennismakingsgesprek duurt maximaal één uur en de mediationgesprekken duren circa twee uur. Ik kan u tijdens het kennismakingsgesprek meer uitleggen over mijn werkwijze. Bovendien kunt u beiden uw mening vormen of ik de juiste persoon ben die jullie door deze lastige periode zal begeleiden.