Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Udenhout

Hans Verbruggen

  • Saal van Zwanenbergweg 11
  • 5026RM Tilburg
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Tilburg (9km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Boxtel (13km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Den Bosch (16km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat u van Hans Verbruggen als scheidingsmediator in Udenhout mag verwachten

Partijen komen in de situatie van een scheiding voor veel vragen te staan. Wat dient u bijvoorbeeld allemaal te regelen en hoe kunt u dit het beste aanpakken? Ik kan u mede dankzij mijn ervaring in de financiële sector informatie geven over vraagstukken op het gebied van alimentatie, pensioen en hypotheken zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Het voelt in mijn werk als scheidingsmediator in Udenhout telkens weer goed om mensen die duidelijkheid te kunnen geven. Tevens ben ik mede door mijn geduldige en rustige karakter in staat om een doordachte volgorde in het scheidingsproces aan te brengen. U houdt zo gedurende het proces overzicht en dat geeft rust.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Udenhout

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Mijn naam is Hans Verbruggen

Na vele jaren als financieel adviseur werkzaam te zijn geweest, begon ik in 2009 als scheidingsmediator in omgeving Udenhout en kan ik mensen in een scheiding optimaal informeren over verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Tevens ben ik een erkend Family-mediator en MfN-registermediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Hierdoor kan ik zorgen dat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand. Graag help ik u als mediator het scheidingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een positieve kijk op de toekomst

Als scheidingsmediator in Udenhout is het mijn doel om u weer een positieve kijk op de toekomst te geven. Ik zorg ervoor dat er afspraken worden gemaakt waarbij de belangen van beide partijen worden behartigd, evenals die van uw eventuele kinderen. Zodra u en uw (ex-)partner overeenstemming hebben bereikt over afspraken op

het gebied van wonen, pensioenverdeling, alimentatie en dergelijke, zorg ik voor een juridische vastlegging van deze documenten waardoor eventuele conflicten in de toekomst worden voorkomen.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Udenhout?

U kunt kosteloos en vrijblijvend contact met mij opnemen via telefoon en mail. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan start ik met het opstellen van een planning voor het verdere scheidingsproces.

Net als u werk ik het liefst overdag, maar ik begrijp ook dat het regelen van uw scheiding niet altijd overdag mogelijk is. Daarom ben ik bereid om ook in de avonden of op zaterdag af te spreken, indien u niet anders kunt.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen