Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Mijn naam is Diane van Heeswijk

Na vele jaren als financieel adviseur werkzaam te zijn geweest, begon ik in 2009 als scheidingsmediator in omgeving Udenhout en kan ik mensen in een scheiding optimaal informeren over verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Tevens ben ik een erkend Family-mediator en MfN-registermediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Hierdoor kan ik zorgen dat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand. Graag help ik u als mediator het scheidingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een positieve kijk op de toekomst

Als scheidingsmediator in Udenhout is het mijn doel om u weer een positieve kijk op de toekomst te geven. Ik zorg ervoor dat er afspraken worden gemaakt waarbij de belangen van beide partijen worden behartigd, evenals die van uw eventuele kinderen. Zodra u en uw (ex-)partner overeenstemming hebben bereikt over afspraken op

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag
10 december 2023

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

het gebied van wonen, pensioenverdeling, alimentatie en dergelijke, zorg ik voor een juridische vastlegging van deze documenten waardoor eventuele conflicten in de toekomst worden voorkomen.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Udenhout?

U kunt kosteloos en vrijblijvend contact met mij opnemen via telefoon en mail. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan start ik met het opstellen van een planning voor het verdere scheidingsproces.

Net als u werk ik het liefst overdag, maar ik begrijp ook dat het regelen van uw scheiding niet altijd overdag mogelijk is. Daarom ben ik bereid om ook in de avonden of op zaterdag af te spreken, indien u niet anders kunt.