André Tolman

Violierenplein 101
7329DR Apeldoorn

T 0570 20 2544
E [email protected]

Mediator Ugchelen

André Tolman

  • Violierenplein 101
  • 7329DR Apeldoorn
0570 20 2544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Apeldoorn (4km)
Violierenplein 101, 7329DR Apeldoorn
Deventer (17km)
Pikeursbaan 6, 7411GV Deventer
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar André Tolman

Wat u van André Tolman als scheidingsmediator in Ugchelen mag verwachten

Als er iets is waar mensen in de hectische periode rondom een echtscheiding behoefte aan hebben, dan is het structuur, overzicht en bovenal rust. Als scheidingsmediator in Ugchelen mogen cliënten van mij verwachten dat ik daarvoor zorg. Stellen die besloten hebben om hun huwelijk te beëindigen, help ik stap voor stap door het echtscheidingsproces. Dat doe ik met oog en oor voor de emoties en behoeftes van beide partijen. Ik geef alle betrokkenen de kans om hun verhaal te doen en voor hun belangen op te komen. Als specialist in de financiële, fiscale en juridische aspecten van echtscheidingen, ben ik bij uitstek een geschikte partner voor gesprekken over de verdeling van het vermogen en de goederen. Zo begeleid ik onder meer ondernemers in Ugchelen die gaan scheiden. Wilt u uw scheiding op een waardige manier afronden en kunt u daar een luisterend oor en specialistische kennis bij gebruiken? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met André Tolman

Uw mediator in Ugchelen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met André Tolman

Mediaten zit mij in het bloed. Ik ben al meer dan 20 jaar mediator, maar mijn ervaring met bemiddelen en het helpen bij het oplossen van conflicten gaat veel veder terug. Van jongs af aan houd ik mij hier al mee bezig. Als mediator in Ugchelen werk ik met mijn hoofd én mijn hart. Ik ben oplossingsgericht en ik sluit me aan bij het tempo van de deelnemers aan de mediation. De rust die ik volgens mijn cliënten uitstraal, breng ik over op het proces. Als het nodig is ga ik daadkrachtig en doortastend te werk en moeilijke vragen ga ik niet uit de weg. En als het even kan gebruik ik een gezonde dosis humor om de situatie te verlichten. Ondanks mijn ervaring met tal van echtscheidingen, leer ik nog elke keer iets nieuws. Ik laat me dan ook graag verrassen door cliënten in Ugchelen. 

Een goed geregelde echtscheiding in Ugchelen

Een goed geregelde echtscheiding voorkomt een zogeheten vechtscheiding. Dat geldt niet alleen voor het proces zelf, maar zeker ook voor de periode die daarop volgt. Goede afspraken over de verdeling van de goederen en het vermogen en – indien van toepassing – de omgang met de kinderen, zijn dan ook erg belangrijk. Om te beginnen geef ik alle betrokkenen de ruimte om hun verhaal te doeen hun belangen duidelijk te maken.

Ook wil ik graag weten hoe de financiële situatie eruitziet. Op basis daarvan maak ik inzichtelijk hoe het plaatje er na de scheiding uit zou kunnen zien, zodat de betrokkenen samen en individueel verantwoorde keuzes kunnen maken. 

Echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan

Zijn die keuzes gemaakt, dan kunnen de financiële, juridische en fiscale gevolgen afgehandeld worden. De afspraken over de verdeling van de goederen, het vermogen en de pensioenen leg ik vast in een echtscheidingsconvenant. Ook help ik bij het opstellen van een ouderschapsplan, met goede en heldere afspraken over de omgang met de kinderen na de scheiding. Die documenten leg ik uiteindelijk voor aan de rechtbank, zodat de zaak in orde kan worden gemaakt. Daarmee houdt mijn betrokkenheid echter niet automatisch op. Ook na de scheiding ben ik beschikbaar voor nazorg, bijvoorbeeld met betrekking tot financiële vragen. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een echtscheiding is voor alle betrokkenen vrijwel altijd een nare ervaring. Een waardig echtscheidingsproces en goede afspraken kunnen niettemin een wereld van verschil maken. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

 

 

Contact opnemen 0570 20 2544
Interessante artikelen
0570 20 2544 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met André Tolman