Hans Fibbe

Dortmundstraat 30
7418BH Deventer

T 0570 202 544
E hans.fibbe@descheidingsmediator.nl

Mediator Ugchelen

Hans Fibbe

  • Prins Willem-Alexanderlaan 705
  • 7311ST Apeldoorn
  •  
0570 202 544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Apeldoorn (3km) Toon adres
Prins Willem-Alexanderlaan 705
7311ST Apeldoorn
Deventer (19km) Toon adres
Dortmundstraat 30
7418BH Deventer
Scheidingsbemiddelaar Hans Fibbe

Wat mag u verwachten van uw scheidingsmediator regio Ugchelen, Hans Fibbe?

Bevinden u en uw (ex)partner zich in een probleemsituatie, dan kan ik u als mediator verder helpen. Ik probeer u bij alle kwesties te helpen, maar de sleutel tot de oplossing ligt bij u: het is immers úw oplossing waar het om draait. Het is om die reden van belang dat u zoveel mogelijk zelf probeert op te lossen. Lukt dit niet, dan zal ik u als scheidingsmediator in Ugchelen helpen en met suggesties komen. Desgewenst kan ik ook de partner- en eventuele kinderalimentatie uitrekenen, voorlichting geven over de scheidingsovereenkomst en deze opstellen en ondersteuning bieden bij het opmaken van de contactregeling.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Fibbe

Uw mediator in Ugchelen

Maak kennis met Hans Fibbe

De mens staat met al zijn problemen en zorgen gedurende mijn carrière centraal. In het begin van mijn loopbaan heb ik als scheidingsbemiddelaar al snel gekozen voor het vak van conflictbemiddeling, met specialisatie in scheidingsmediation. Met trots kan ik na al die jaren melden dat ik al vele honderden familiekwesties met succes heb mogen begeleiden.

Het betekent voor mij als mensenmens veel als ik iets voor u als scheidingsmediator in Ugchelen kan betekenen. Ik neem uw vragen en wensen dan ook uiterst serieus en mijn betrokkenheid sluit daar volledig bij aan.

Scheiding aanvragen of problemen in uw relatie?

Gedurende het scheidingsproces hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van scheiding. Ik kan voor u namelijk gesubsidieerde rechtsbijstand aanvragen en indien u daar niet voor in aanmerking komt, kan ik gedurende het traject te allen tijde het kostenplaatje gedetailleerd in kaart brengen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten.

Heeft u problemen in uw relatie of hebben u en uw partner besloten om uit elkaar te gaan en bent u daarom op zoek naar bemiddeling bij scheiding? Dan help ik u als mediator in Ugchelen graag om het verleden op een nette manier af te sluiten en de toekomst open tegemoet te treden.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Ugchelen

Mijn kantoor is zeer gemakkelijk te bereiken, biedt voldoende (gratis) parkeergelegenheid en is gevestigd naast een bedrijventerrein waardoor u behoorlijk anoniem bent. Niemand zal weten voor welk kantoor u het gebouw binnenstapt en dat zorgt voor de nodige privacy.

Wilt u kennismaken met uw scheidingsmediator in Ugchelen? Dan is een klik tussen u en mij erg belangrijk. Ervaart u geen klik, dan zal ik u desgewenst doorverwijzen en is het eerste halfuur van het kennismakingsgesprek gratis. Ervaart u wel een klik, dan zal de kennismaking wel in rekening worden gebracht. Belt of mailt u mij gerust voor meer informatie en advies of het maken van een afspraak voor de eerste kennismaking.

Interessante artikelen