Sanne Visser

Prof. J.H. Bavincklaan 7
1183AT Amstelveen

T 023 201 3752
E [email protected]

Mediator Uithoorn

Sanne Visser

  • Prof. J.H. Bavincklaan 7
  • 1183AT Amstelveen
023 201 3752 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Amstelveen (8km)
Prof. J.H. Bavincklaan 7, 1183AT Amstelveen
Hoofddorp (11km)
Hoofdweg Oostzijde 640, 2132MK Hoofddorp
Haarlem (20km)
Wilsonsplein 9, 2011VG Haarlem
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Sanne Visser

Wat jullie van scheidingsmediator Sanne Visser mogen verwachten

Mensen die mijn hulp bij echtscheiding in Uithoorn vragen, maken een goede keuze. Een traject waarbij jullie samen in gesprek gaan om goede afspraken te maken voor de toekomst, is immers een stuk aantrekkelijker dan een procedure met twee advocaten die ieder voor hun eigen cliënt het onderste uit de kan willen halen. Mijn naam is Sanne Visser en als scheidingsmediator in Uithoorn help ik jullie om jullie huwelijk waardig af te ronden. Ik ga voor een kort en intensief traject, waarbij we afspraken maken die voor iedereen acceptabel zijn. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Sanne Visser

Uw mediator in Uithoorn

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Sanne Visser

Ik had al een lange carrière in het bedrijfsleven achter de rug, toen ik enkele jaren geleden besloot om een nieuwe weg in te slaan. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van echtscheidingen. Mijn ouders zijn gescheiden en ook mijn ex-man en ik hebben na 16 jaar getrouwd te zijn geweest, besloten om een einde aan ons huwelijk te maken. Mijn ouders zijn na de scheiding altijd goed met elkaar om blijven gaan en dat voorbeeld hebben mijn ex-man en gevolgd. Ik ben er trots op dat we onze twee dochters op de eerste plaats hebben gezet en dat zij maar weinig last van onze scheiding hebben gehad. Dat gevoel wens ik iedereen die gaat scheiden in Uithoorn toe. Mijn eigen ervaringen hebben mij dan ook doen besluiten om mij te richten op het vak van mediator.

Echtscheiding in Uithoorn van A tot Z geregeld

Bij een scheiding dienen er heel veel knopen te worden doorgehakt over financiële, juridische, fiscale en praktische zaken. Onder mijn leiding gaan jullie samen in gesprek om afspraken te maken over bijvoorbeeld de eigen woning en de verdeling van de bezittingen. Ik begeleid het proces en ik maak me er hard voor dat alles aan bod komt wat er besproken moet worden. De afspraken leg ik voor jullie vast in het echtscheidingsconvenant en via een advocaat zorg ik ervoor dat de scheiding voorgelegd wordt aan de rechtbank.

Dat is echter niet alles. Een scheiding gaat immers vaak gepaard met heftige emoties. Verdriet, boosheid, teleurstelling en wrok vertroebelen maar al te vaak het beeld. Om een goede nieuwe start te kunnen maken is het belangrijk om die emoties een plek te geven tijdens de mediation in Uithoorn.

Beide partijen krijgen de kans om hun verhaal te doen en op die manier ontstaat vaak (weer) begrip en respect voor elkaar.

Jullie kinderen staan voorop bij echtscheiding

Zoals mijn ex-man en ik geprobeerd hebben om het belang van onze kinderen voorop te stellen, zo streef ik daar ook bij jullie naar. Tijdens de gesprekken zal ik dan ook veel aandacht aan jullie kinderen besteden. Mijn uitgangspunt is dat zij zo min mogelijk stress ervaren door de scheiding en dat jullie ouderrelatie stevig overeind blijft. Wanneer er behoefte aan is kan ik ook met de kinderen zelf in gesprek gaan, om hun wensen helder in beeld te krijgen. Vanzelfsprekend help ik bij het maken van afspraken, die ik voor jullie vastleg in het ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een belangrijk voordeel van mediation bij echtscheiding in Uithoorn is dat het snel kan gaan. Meestal zijn er drie tot maximaal zes gesprekken nodig. Willen jullie ook in een kort en intensief traject haalbare en toekomstbestendige afspraken maken? Dan help ik jullie graag. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 023 201 3752
Interessante artikelen
023 201 3752 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Sanne Visser