Arold Boersma

Martinikerkhof 29
9712JH Groningen

T 050 205 2985
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Groningen (21km)
Martinikerkhof 29, 9712JH Groningen
Marum (37km)
Westerweg 28A, 9824PH Noordwijk
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Arold Boersma

Wat u van Arold Boersma als scheidingsmediator in Uithuizen mag verwachten

Mediation draait in de eerste plaats om mensen. Om mensen met problemen, standpunten en belangen. Regels en wetten zijn natuurlijk belangrijk, maar ze zijn er in mijn ogen vooral om goede en duurzame oplossingen voor mensen mogelijk te maken. Dat is waar ik als echtscheidingsmediator in Uithuizen bij wil helpen. Ik begeleid cliënten gedurende hun hele echtscheidingsproces, om hun huwelijk uiteindelijk op een waardige manier af te ronden. Wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn, versterkt dat mijn meerwaarde. Mag ik ook u ondersteunen bij uw echtscheiding in Uithuizen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Arold Boersma

Uw mediator in Uithuizen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Arold Boersma

Mijn passie ligt bij mensen. Tot die conclusie ben ik in de loop van mijn carrière gekomen. Jarenlang heb ik onder meer in de gehandicaptenzorg en als zelfstandig ondernemer met ICT gewerkt. Hoewel ik nog altijd geïnteresseerd ben in techniek, heb ik enkele jaren geleden met volle overtuiging gekozen voor het vak van mediator. Na diverse opleidingen en specialisaties mag ik mijzelf MfN-geaccrediteerd familiemediator noemen. Sindsdien begeleid ik cliënten die besloten hebben om te gaan scheiden, tijdens en na hun echtscheidingsprocedure. 

Kinderen bij echtscheiding

Dat doe ik met veel aandacht voor kinderen, wanneer die betrokken zijn bij het echtscheidingsproces. Onder meer vanuit mijn nevenfunctie bij Humanitas heb ik veel ervaring met kinderen in conflictsituaties. Als coördinator help ik samen met een team van vrijwilligers, ouders die het na een scheiding niet lukt om zelfstandig vorm te geven aan de omgangsregeling voor hun kinderen. De redenen daarvoor kunnen heel divers zijn. Bij het ene gezin spelen er problemen rond huiselijk geweld of verslaving, bij het andere gezin draait het ‘slechts’ om het ontbreken van goede afspraken of communicatie. 

Die ervaring neem ik mee bij mijn werk als scheidingsmediator in Uithuizen. Hoe kun je elkaar als partners loslaten, maar wel als ouders verbonden blijven, dat is voor mij de vraag die centraal staat. Kinderen voelen vaak goed aan dat er iets mis is, ook zonder dat er iets gezegd hoeft te worden. Hun behoefte aan ouders die er voor ze zijn, maar er ook van elkaar mógen zijn, is van groot belang.

Niet alleen de echtscheiding zelf kan voor veel kinderen lastig zijn, ook wanneer er na de scheiding nieuwe partners in beeld komen – al dan niet met kinderen – kan dat voor alle partijen uitdagend zijn. Als scheidingsmediator in Uithuizen help ik graag om dat proces in goede banen te leiden en duidelijke afspraken te maken. 

Uw echtscheiding in Uithuizen goed geregeld
Juridische en financiële kennis is onmisbaar om een echtscheiding naar behoren af te ronden. Klanten kunnen bij mij met veel vragen terecht en ik help bij onder meer het verdelen van het vermogen en de goederen en het opstellen van een echtscheidingsconvenant. Voor complexe vraagstukken rond financiële of juridische zaken kan ik terecht bij diverse specialisten in mijn netwerk. 

De juridische kant van echtscheidingen is voor mij echter niet het allerbelangrijkst. Wat mediation bij echtscheiding voor mij écht boeiend maakt, is het feit dat er veel ruimte is voor maatwerk. Vaak is er meer mogelijk dan de deelnemers aan de mediation vooraf denken. Het gaat niet om regels, maar om mensen met emoties, standpunten en belangen. 

Gratis kennismakingsgesprek

Bij iedere echtscheiding is het voor mij een uitdaging om beide partijen te helpen om hun leven weer op te pakken en met vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan. Mensen in Uithuizen die gehoord willen worden en de intentie hebben om er mét gezond verstand, maar zónder juridische strijd uit te komen, zijn bij mij aan het juiste adres. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de afronding van uw huwelijk? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen 050 205 2985
Interessante artikelen
050 205 2985 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Arold Boersma