Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Ulft

Renata Vermeulen

  • F.N. Deurvorststraat 43
  • 7071BG Ulft
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Ulft (0km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Doetinchem (10km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Wat mag u van Renata Vermeulen, scheidingsmediator regio Ulft, verwachten?

Hebben u en uw (ex)partner problemen in jullie relatie of besloten om te gaan scheiden en zijn er kinderen bij betrokken, dan is het belangrijk dat zij van beide ouders kunnen blijven houden en een gezond contact kunnen opbouwen. Jullie blijven immers samen ouders van jullie kinderen. Afspraken over het ouderschap omtrent opvoedingsvraagstukken, financiën en de omgangsregeling worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Desgewenst, en passend bij hun leeftijd, zal ik de kinderen hier ook bij betrekken. Voelen zij zich serieus genomen, dan zullen zij ook minder problemen rondom de scheiding ervaren.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Ulft

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Uw mediator in Ulft: Renata Vermeulen

Als ervaren en gespecialiseerde familiemediator ben ik tevens stiefcoach en coach ik daarnaast ouders vanaf de wens van scheiding tot in de toekomst indien er sprake is van een samengesteld gezin. Vaak is de praktijk weerbarstiger dan de ideeën die we aan de mediationtafel bespreken en daarom stopt mijn rol als scheidingsbegeleider niet wanneer de papieren zijn ondertekend.

Ik coach jullie als scheidingsmediator in Ulft gedurende het proces van ex-partners naar collega's in ouderschap. Dit doe ik door voldoende aandacht te besteden aan de verwerking van de verbroken relatie en door het ouderschapsplan regelmatig te evalueren en, indien nodig, bij te sturen. Uw ouderschap én scheiding zijn bij mij als scheidingsbemiddelaar dus in goede handen.

Mediation bij scheiding

Kinderen zijn vaak de dupe van een scheiding. Als mediator begrijp ik dat ouders ook maar gewoon mensen zijn met hun eigen belangen, emoties en wensen en het daarom lastig kan zijn om de belangen van hun kinderen altijd scherp op het netvlies te houden. Ik help u daarom bij alle ingewikkelde vraagstukken rondom het opstellen van een eerlijke alimentatieregeling, de gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden, verdeling van

pensioenen en verdeling van een eventueel bedrijf.  Al deze afspraken worden in een convenant vastgelegd, maar uiteraard zal ik deze als uw scheidingsmediator in Ulft in begrijpelijke taal aan u uitleggen.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator in Ulft?

Wanneer u en uw partner een scheiding willen aanvragen of problemen hebben in jullie relatie, kunnen jullie vrijblijvend contact met mij opnemen. Het kennismakingsgesprek kan indien gewenst ook plaatsvinden in de avonduren of op zaterdag en is geheel vrijblijvend en gratis.

Ervaart u een klik en heeft u na afloop van het gesprek voldoende vertrouwen in mij als mediator bij scheiding, dan zullen we de verdere planning voor het scheidingsproces opstellen. Tevens kan ik u een inschatting geven over de kosten voor het opstellen van een ouderschapsplan, de totale kosten van scheiding en de kosten voor enkel het coachingstraject. Neemt u vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator in Ulft via telefoon, e-mail of ons online contactformulier.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen