Patricia van der Zande

Oorsprongpark 7
3581ET Utrecht

T 030 207 3714
E [email protected]

Echtscheiding Utrecht

Hulp van een scheidingsmediator

Hebben u en uw partner besloten om te gaan scheiden, dan breekt er een emotionele periode aan waarin u veel beslissingen dient te nemen. Wellicht vraagt u zich af wat het beste voor de kinderen is, of voelt u zich onzeker over uw toekomstige financiële situatie. Onze mediator helpt u met al uw vragen bij echtscheiding in Utrecht.

Patricia van der Zande

Mediator Utrecht
Heeft u vragen of wilt u een gratis kennismakingsgesprek plannen?Direct contact

Mediation bij scheiding in Utrecht

Een scheiding is een beslissing die u niet zomaar neemt. Hoe verloopt het scheidingsproces en hoe moet u uw scheiding in Utrecht aanvragen? Allemaal vragen waar u het liefst zo snel mogelijk antwoord op krijgt; u wilt immers het liefst met zo min mogelijk problemen uit elkaar gaan. Gelukkig zijn er daarom onze mediators: zij helpen u om de echtscheiding in Utrecht te regelen.

U kunt onder begeleiding van een scheidingsbemiddelaar met uw (ex-)partner tot oplossingen komen die voor beide partijen aanvaardbaar zijn. Zeker wanneer jullie kinderen hebben, is het belangrijk dat jullie goede afspraken maken. Onze mediator in Utrecht is onpartijdig en neutraal en helpt jullie om samen tot afspraken te komen. Dé ScheidingsMediator kan uw scheiding van A-Z regelen. Zo hoeft u niet meer naar een advocaat of rechtbank toe.

Samen op weg naar een nieuw begin

Dankzij onze mediator worden er op fiscaal en juridisch gebied weloverwogen afspraken gemaakt. Samen met uw partner werkt u aan een goede basis voor de toekomst. Over de gemaakte afspraken dienen jullie het beide eens te zijn. Ook is er aandacht voor eventuele kinderen en worden de afspraken met betrekking tot de kinderen vastgelegd in een ouderschapsplan.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator

Wilt u uw scheiding in Utrecht aanvragen of wilt u meer informatie over mediation? Wij staan graag voor u klaar. Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Wij helpen u graag het verleden goed af te sluiten en een basis te leggen voor een nieuw begin!

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode
030 207 3714 Stuur een bericht Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek met Patricia van der Zande