Hans Fibbe

Dortmundstraat 30
7418BH Deventer

T 0570 202 544
E hans.fibbe@descheidingsmediator.nl

Mediator Vaassen

Hans Fibbe

  • Prins Willem-Alexanderlaan 705
  • 7311ST Apeldoorn
  •  
0570 202 544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Apeldoorn (8km) Toon adres
Prins Willem-Alexanderlaan 705
7311ST Apeldoorn
Deventer (16km) Toon adres
Dortmundstraat 30
7418BH Deventer
Scheidingsbemiddelaar Hans Fibbe

Wat u van Hans Fibbe, mediator regio Vaassen, mag verwachten

Bevinden u en uw partner zich in een probleemsituatie of heeft u problemen in de relatie met uw ex-partner? Dan help ik u hier als scheidingsbemiddelaar graag mee. Ik probeer u en uw (ex)partner te helpen, maar laat jullie zoveel mogelijk zelf doen. Lukt dit niet, dan zal ik als scheidingsmediator in Vaassen uiteraard met suggesties voor oplossingen komen. Desgewenst kan ik u ook ondersteunen bij het opmaken van de contactregeling, de partner- en kinderalimentatie uitrekenen en voorlichting geven over de scheidingsovereenkomst en deze opstellen op basis van uw inbreng. Echter bied ik u de mogelijkheid om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat scheelt u in ieder geval in de kosten.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Fibbe

Uw mediator in Vaassen

Hans Fibbe - uw bemiddelaar bij scheiding

Ik ben een gespecialiseerd familiemediator en erkend MFN register family-mediator en zorg altijd voor een gepaste oplossing, hoe complex de situatie ook is. Er staat vaak veel op het spel en daarom blijkt de betrokkenheid van partijen vaak groot. Als uw scheidingsmediator in Vaassen neem ik uw vragen en wensen zeer serieus en mijn betrokkenheid sluit daar volledig bij aan.

Gedurende mijn carrière staat de mens met zijn zorgen en problemen centraal. Ik heb dan ook al vroeg in mijn carrière voor het vak van conflictbemiddeling gekozen. Inmiddels heb ik na jaren werkzaam te zijn in dit vakgebied al vele honderden familiekwesties succesvol mogen begeleiden.

Geen zorgen over de kosten van scheiding

Het betekent voor mij als mediator veel om iets te kunnen betekenen voor mensen, ik ben dan ook een echt mensenmens. Aangezien ik als scheidingsmediator in Vaassen gesubsidieerde rechtsbijstand voor u kan aanvragen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van uw echtscheiding. 

Gedurende het traject zal ik voortdurend helder zijn over de kosten en u kunt dan ook op elk gewenst moment een gedetailleerd kostenplaatje vragen.

Vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator Vaassen

Heeft u problemen in uw relatie of wilt u uw scheiding aanvragen, dan kunt u contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ervaart u een klik tussen u en mij, dan worden de kosten van het gesprek in rekening gebracht. Is er geen klik en besluit u om af te zien van mijn mediation, dan is het eerste halfuur gratis en kan ik u desgewenst doorverwijzen.

U kunt mijn kantoor gemakkelijk bereiken en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig. Doordat mijn kantoor gevestigd is naast een bedrijventerrein, zal niemand weten voor welk kantoor u het gebouw bezoekt en dat biedt u de nodige privacy. Mail of bel Dé ScheidingsMediator Vaassen voor meer informatie of advies.

Interessante artikelen