Roel Pieterse

Jean Monnetpark 43
7336BB Apeldoorn

T 055 203 3960
E [email protected]

Mediator Vaassen

Roel Pieterse

  • Jean Monnetpark 43
  • 7336BB Apeldoorn
055 203 3960 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Apeldoorn (9km)
Jean Monnetpark 43, 7336BB Apeldoorn
Deventer (13km)
Bruijnssteeg 28, 7411LT Deventer
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Roel Pieterse

Wat u van Roel Pieterse, mediator Vaassen, mag verwachten

Bevinden u en uw partner zich in een probleemsituatie of heeft u problemen in de relatie met uw ex-partner? Dan help ik u hier als mediator graag mee. Ik probeer u en uw (ex)partner te helpen, maar laat jullie zoveel mogelijk zelf doen. Lukt dit niet, dan zal ik als scheidingsmediator in Vaassen uiteraard met suggesties voor oplossingen komen. Desgewenst kan ik u ook ondersteunen bij het opmaken van de contactregeling, de partner- en kinderalimentatie uitrekenen en voorlichting geven over de scheidingsovereenkomst en deze opstellen op basis van uw inbreng. Echter bied ik u de mogelijkheid om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat scheelt u in ieder geval in de kosten.

Contact opnemen

Contact opnemen met Roel Pieterse

Uw mediator in Vaassen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Roel Pieterse - uw bemiddelaar bij scheiding

Ik ben MfN geaccrediteerd familiemediator, een rechtbankmediator, RvR geregistreerd en een MfN registermediator, hoe complex de situatie ook is, wij komen er samen uit. Er staat vaak veel op het spel en daarom blijkt de betrokkenheid van partijen vaak groot. Als uw mediator in Vaassen neem ik uw vragen en wensen zeer serieus en mijn betrokkenheid sluit daar volledig bij aan.

Gedurende mijn carrière staat de mens met zijn zorgen en problemen centraal. Ik heb dan ook al vroeg in mijn carrière voor het vak van conflictbemiddeling gekozen. Inmiddels heb ik na jaren werkzaam te zijn in dit vakgebied al vele honderden familiekwesties succesvol mogen begeleiden.

Geen zorgen over de kosten van scheiding

Het betekent voor mij als mediator veel om iets te kunnen betekenen voor mensen, ik ben dan ook een echt mensenmens. Aangezien ik als mediator in Vaassen gesubsidieerde rechtsbijstand voor u kan aanvragen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van uw echtscheiding. 

Gedurende het traject zal ik voortdurend helder zijn over de kosten en u kunt dan ook op elk gewenst moment een gedetailleerd kostenplaatje vragen.

Vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator Vaassen

Heeft u problemen in uw relatie of wilt u uw scheiding aanvragen, dan kunt u contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ervaart u een klik tussen u en mij, dan worden de kosten van het gesprek in rekening gebracht. Is er geen klik en besluit u om af te zien van mijn mediation, dan is het eerste halfuur gratis en kan ik u desgewenst doorverwijzen.

Mail of bel Dé ScheidingsMediator Vaassen voor meer informatie of advies.

Contact opnemen 055 203 3960
Interessante artikelen
055 203 3960 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Roel Pieterse