Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Apeldoorn (8km)
Wapenrustlaan 11
7321 DL Apeldoorn
Mediator Deventer (13km)
Bruynssteeg 28
7411 LT Deventer
Mediator Raalte (24km)
Boeierstraat 10
8102 HS Raalte

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Peter Wesche – uw bemiddelaar bij scheiding

Ik ben MfN geaccrediteerd familiemediator, een rechtbankmediator, RvR geregistreerd en een MfN registermediator, hoe complex de situatie ook is, wij komen er samen uit. Er staat vaak veel op het spel en daarom blijkt de betrokkenheid van partijen vaak groot. Als uw mediator in Vaassen neem ik uw vragen en wensen zeer serieus en mijn betrokkenheid sluit daar volledig bij aan.

Gedurende mijn carrière staat de mens met zijn zorgen en problemen centraal. Ik heb dan ook al vroeg in mijn carrière voor het vak van conflictbemiddeling gekozen. Inmiddels heb ik na jaren werkzaam te zijn in dit vakgebied al vele honderden familiekwesties succesvol mogen begeleiden.

Geen zorgen over de kosten van scheiding

Het betekent voor mij als mediator veel om iets te kunnen betekenen voor mensen, ik ben dan ook een echt mensenmens. Aangezien ik als mediator in Vaassen gesubsidieerde rechtsbijstand voor u kan aanvragen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van uw echtscheiding. 

Wat anderen over Peter Wesche zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!
Charissa uit Deventer
10 december 2023

Gedurende het traject zal ik voortdurend helder zijn over de kosten en u kunt dan ook op elk gewenst moment een gedetailleerd kostenplaatje vragen.

Vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator Vaassen

Heeft u problemen in uw relatie of wilt u uw scheiding aanvragen, dan kunt u contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ervaart u een klik tussen u en mij, dan worden de kosten van het gesprek in rekening gebracht. Is er geen klik en besluit u om af te zien van mijn mediation, dan is het eerste halfuur gratis en kan ik u desgewenst doorverwijzen.

Mail of bel Dé ScheidingsMediator Vaassen voor meer informatie of advies.