Ton Schmitz

Kaldenkerkerweg 20
5913AE Venlo

T 0475 205 594
E [email protected]

Mediator Valkenburg

Ton Schmitz

  • Vroenhof 116
  • 6301KJ Valkenburg
  •  
0475 205 594 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Valkenburg (3km) Toon adres
Vroenhof 116
6301KJ Valkenburg
Maastricht (10km) Toon adres
Boschstraat 25
6211AS Maastricht
Sittard-Geleen (12km) Toon adres
Transportlaan 1
6163KW Sittard-Geleen
Brunssum (12km) Toon adres
Brederostraat 19
6445AN Brunssum
Roermond (37km) Toon adres
Kapellerpoort 1
6041HZ Roermond
Venlo (60km) Toon adres
Kaldenkerkerweg 20
5913AE Venlo
Bekijk alle locaties
Scheidingsbemiddelaar Ton Schmitz

U gaat scheiden en zoekt een scheidingsmediator in Valkenburg? Maak kennis met Ton Schmitz. 

Gaan scheiden brengt heel veel veranderingen met zich mee. Alles verandert: uw huis, uw pension, beleggingen en de omgang met uw kind(eren). U ervaart op dit moment waarschijnlijk heel veel onduidelijkheid en onzekerheid. Ook op juridisch en financieel vlak. Wat moet er nu allemaal gebeuren, heeft u recht op alimentatie of moet u alimentatie gaan betalen? Krijgt u eventuele toeslagen en hoe gaan de veranderingen invloed hebben op uw kind(eren)? 

Contact opnemen

Contact opnemen met Ton Schmitz

Uw mediator in Valkenburg

Als scheidingsmediator wil ik u ondersteunen op financieel en juridisch vlak. Ik vraag samen met u een toevoeging bij de Raad voor Rechtsbijstand aan en kijk met u hoe we een ouderschapsplan kunnen gaan vormgeven. Door de eerste stap te zetten en naar een scheidingsmediator in Valkenburg te gaan, kunt u weer grip krijgen op deze turbulente periode in uw leven. Stap voor stap doorlopen we alle financiële en juridische aspecten die geregeld moeten worden, zodat er weer overzicht en structuur ontstaat. 

Wat mag u van mij verwachten als scheidingsmediator Valkenburg?

U zit momenteel in een heel kwetsbaar en turbulent stuk in uw leven. Waarschijnlijk staat uw leven op z'n kop en heeft u het gevoel in een achtbaan te zitten. En het vervelende hiervan is, dat u niet niet precies weet, wanneer u weer uit kunt stappen. Als uw scheidingsmediator Valkenburg, ben ik er om uw structuur en overzicht te bieden. Samen met u en uw ex-partner kijken we naar de te zetten stappen en zullen we tot een werkbaar plan komen. Een plan waar u beiden op terug kunt vallen, wanneer dit in de toekomst nodig mocht zijn. 

De emotionele rollercoaster 

Mijn specialisme is het bieden van echtscheidingsmediation. Met mijn vriendelijkheid en doortastendheid, zorg ik er voor dat u weer rust krijgt in deze hectische periode. Ik laat in mijn consulten, voldoende ruimte voor uw emoties. Ik ben me bewust van de kwetsbaarheid die u nu met u meedraagt. Scheiden is een impactvolle gebeurtenis.

Het is dan ook niet meer dan logisch, dat u tijdens onze gesprekken soms misschien overvallen wordt door boosheid, wrok of verdriet. Weet dat dit volkomen normaal is en dat ik ervaren genoeg ben om dit op te vangen. Ik wil er in deze periode voor u zijn, zodat u aan het einde van ons traject op financieel en juridisch vlak, rust ervaart. Omdat u weet dat alles goed geregeld is en op juiste wijze is vastgelegd.

Vrijblijvend kennis maken

U kunt bij mij terecht voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vind het bieden van een kennismakingsgesprek belangrijk. De klik die wij hebben, draagt bij aan een werkbaar scheidingsproces. Uw scheidingsproces is misschien wel het meest kwetsbare stuk uit uw leven. Ik zal er dan ook alles aan doen om dit zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Voor u is het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt bij mij. Wilt u na het kennismakingsgesprek verder met mij? Dan maken we een vervolgafspraak en stellen we een plan op. 

Als u kinderen heeft, zullen deze ook veel aandacht krijgen in uw scheidingsproces. Voor uw kinderen verandert er ook veel en maakt deze hele gebeurtenis ook veel impact.. Ik ondersteun u in dit proces als gecertificeerde family mediator Valkenburg.

Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Ton Schmitz als scheidingsmediator in Valkenburg? Maak dan direct een afspraak.

Interessante artikelen
I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij nu ook Online Mediation middels videobellen aan. Lees hier meer over de mogelijkheden > I.v.m. COVID-19 Online Mediation mogelijk. Meer info