Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Varsseveld

Renata Vermeulen

  • F.N. Deurvorststraat 43
  • 7071BG Ulft
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Ulft (7km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Doetinchem (12km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Wat mag u van uw scheidingsmediator regio Varsseveld, Renata Vermeulen, verwachten?

Hebben u en uw (ex)partner samen kinderen? Dan is het van essentieel belang dat de kinderen van beide ouders kunnen houden en dat zij met beide ouders een goede relatie kunnen opbouwen. De invulling voor het ouderschap stellen we samen vast in een ouderschapsplan. Dit is een werkbaar plan waarin afspraken over opvoedingsvraagstukken, financiën en de omgangsregeling opgenomen worden. Als de kinderen oud genoeg zijn en het is gewenst, kunnen zij hier ook bij betrokken worden. Kinderen die zich serieus genomen voelen, ervaren namelijk minder problemen in een scheiding.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Varsseveld

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Renata Vermeulen?

Ik ben een gespecialiseerde familiemediator met jarenlange ervaring en daarnaast ook stiefcoach. Dit houdt in dat ik ouders vanaf de scheiding tot in de verre toekomst begeleid om invulling te kunnen geven aan het ouderschap. Zowel de scheiding als het ouderschap zijn daarom bij mij als scheidingsmediator in Varsseveld in vertrouwde handen.

Als mediator in Varsseveld begeleid ik jullie door alle moeilijke vraagstukken rondom de verdeling van een eventueel bedrijf, de huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen, verdeling van pensioenen en het opstellen van een alimentatieregeling. De gemaakte afspraken zullen wij vastleggen in een convenant. Hoewel de afspraken in juridische taal worden vastgelegd, zal ik alles in begrijpelijke taal aan jullie toelichten.

Het belang van ouders én kinderen staat voorop

In de praktijk blijkt het vaak te zijn dat de kinderen onbedoeld de dupe worden van een scheiding. Als scheidingsmediator in Varsseveld begrijp ik maar al te goed dat het als ouder moeilijk is om altijd de belangen van de kinderen voorop te stellen. Ouders zijn slechts mensen met hun eigen belangen, wensen en emoties. Maar zowel de kinderen als de ouders verdienen een goede uitkomst voor alle partijen. Het streven naar deze goede uitkomst is mijn drijfveer als scheidingsbemiddelaar.

Begeleiding na de scheiding

Mijn begeleiding als scheidingsmediator in Varsseveld stopt niet na het ondertekenen van de papieren. Het blijkt namelijk vaak te zijn dat de uitvoering van de gemaakte afspraken en ideeën in de beginfase moeilijk verloopt. Daarom coach ik jullie in het transformatieproces van (ex)partners naar collega's in het ouderschap. Tijdens de begeleiding besteden wij voldoende aandacht aan de rouwverwerking van de verbroken relatie. Tevens evalueren we het ouderschapsplan en kan ik, waar nodig, bijsturen.

Maak vrijblijvend en gratis kennis met Dé ScheidingsMediator in Varsseveld

Willen u en uw partner de relatie beëindigen of een scheiding aanvragen? Neem dan contact met mij op voor een eerste gratis kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Pas als u voldoende vertrouwen heeft om samen aan de slag te gaan, maken we een planning voor het verdere proces. Afhankelijk van uw wensen kan ik u een inschatting geven van de totale kosten van scheiding. Hierbij kunt u denken aan het coachingstraject van exen naar collega's in ouderschap en het opstellen van een ouderschapsplan.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen