mr. Astrid Staal

Raadhuisplein 7
9641AW Veendam

T +31598203521
E astrid.staal@descheidingsmediator.nl

Mediator Veendam

mr. Astrid Staal

  • Raadhuisplein 7
  • 9641AW Veendam
  •  
+31598203521 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator Ombudsman
Scheidingsbemiddelaar mr. Astrid Staal

Wat kunt u van mij, mr. Astrid Staal, als scheidings mediator in Veendam verwachten?

Wanneer u samen met uw partner heeft besloten om uw relatie of huwelijk te beëindigen, dan breekt er een onzekere periode aan. Zaken moeten worden geregeld en lastige beslissingen moeten worden genomen. Als MfN mediator in Veendam help ik u bij het maken van afspraken op het gebied van de zorg voor de kinderen. Ook de woning en de bijbehorende inboedel worden besproken, alsook financiële zaken. Als mediator in Veendam begeleid ik u op juridisch en praktisch vlak waardoor goede afspraken tot stand komen. Deze worden gemaakt op basis van de wensen en belangen van alle betrokkenen en worden pas vastgelegd als er volledige overeenstemming is.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Astrid Staal

Uw mediator in Veendam

Maak kennis met mr. Astrid Staal

Mijn werkwijze als mediator met een juridische achtergrond kenmerkt zich door betrokkenheid, deskundigheid, transparantie en efficiëntie. Ik ben MfN geregistreerd mediator in Veendam en beschik dus over de nodige kennis en ervaring om uw scheiding van A tot Z te begeleiden. Mijn doel is om een middenweg te vinden waar zowel u als uw ex-partner zich goed bij voelen. Hierdoor kunt u straks beiden aan een nieuwe toekomst beginnen. 

Scheiden met financiële toevoeging

Tevens ben ik geregistreerd bij de Raad van Rechtsbijstand, waardoor het mogelijk is om subsidie te ontvangen. Heeft u of uw partner een laag inkomen en weinig vermogen, dan kunt u wellicht in aanmerking komen voor deze gesubsidieerde mediation. Voor het gehele traject betaalt u dan slechts een kleine eenmalige bijdrage. Als mediator in Veendam kan ik voor u uitzoeken of u recht heeft op deze subsidie, en indien dit het geval is, kan ik deze zogenaamde toevoeging voor u aanvragen. Lees hier meer over wat scheiden kost >

Familie mediator in Veendam

Als scheidings mediator in Veendam ben ik er voor alle betrokken partijen, zowel voor de ouders als voor de kinderen. Uiteindelijk maken de ouders alle beslissingen, maar het is belangrijk dat er ook voldoende aandacht en ruimte voor de gevoelens van de kinderen. Ook zij bevinden zich namelijk in deze scheidingssituatie, en kampen wellicht met vragen en onzekerheden. Een scheiding met kinderen vereist daarom extra aandacht.

Omdat ik geaccrediteerd familie mediator in Veendam ben, kan ik eventueel, indien u dit wenst, ook met de kinderen praten. In dit gesprek kunnen zij dan hun wensen kenbaar maken over bijvoorbeeld de verdeling van de zorg na de scheiding. Zo voelen ook zij zich gehoord. 

Gratis en vrijblijvend kennismaken met Dé Scheidings Mediator in Veendam?

Mediation is een goedkopere en snellere keuze dan bijvoorbeeld een echtscheidingsadvocaat, want dit staat bijna garant voor een lang en duur proces. Kiest u ervoor om uw scheiding met behulp van mediation te regelen? Neem dan contact op met Dé ScheidingsMediator voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Is er sprake van een klik tussen u en mij, dan kunnen we een verdere planning voor het scheidingsproces opstellen. U weet dan precies waar u aan toe bent, zowel op financieel als praktisch vlak. Mocht u in aanmerking komen voor toevoeging (subsidie), dan zal ik dit ook voor u regelen.

Bel of mail uw scheidings mediator in Veendam voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Interessante artikelen
I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij nu ook Online Mediation middels videobellen aan. Lees hier meer over de mogelijkheden > I.v.m. COVID-19 Online Mediation mogelijk. Meer info