Arold Boersma

Martinikerkhof 29
9712JH Groningen

T 050 205 2985
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Groningen (24km)
Martinikerkhof 29, 9712JH Groningen
Marum (42km)
Westerweg 28A, 9824PH Noordwijk
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Arold Boersma

Wat kunt u van mij, Arold Boersma, als scheidings mediator in Veendam verwachten?

Wanneer u samen met uw partner heeft besloten om uw relatie of huwelijk te beëindigen, dan breekt er een onzekere periode aan. Zaken moeten worden geregeld en lastige beslissingen moeten worden genomen. Als MfN familiemediator in Veendam help ik u bij het maken van afspraken op het gebied van de zorg voor de kinderen. Ook de woning en de bijbehorende inboedel worden besproken, alsook financiële zaken. Als mediator in Veendam begeleid ik u op juridisch en praktisch vlak waardoor goede afspraken tot stand komen. Deze worden gemaakt op basis van de wensen en belangen van alle betrokkenen en worden pas vastgelegd als er volledige overeenstemming is.
Mijn werkwijze als mediator met een ICT achtergrond kenmerkt zich door betrokkenheid, deskundigheid, transparantie en efficiëntie. Ik ben MfN geaccrediteerd familiemediator in Veendam en beschik dus over de nodige kennis en ervaring om uw scheiding van A tot Z te begeleiden. Mijn doel is om een middenweg te vinden waar zowel u als uw ex-partner zich goed bij voelen. Hierdoor kunt u straks beiden aan een nieuwe toekomst beginnen. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Arold Boersma

Uw mediator in Veendam

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

De kosten van een mediator

Ik begrijp als geen ander dat extra financiële lasten vaak erg onwelkom zijn. Daarom hanteren wij scherpe tarieven voor de dienste van de mediation. Bent u benieuwd hoeveel het kost om in zee te gaan met uw mediator in Veendam? Lees hier meer over wat scheiden kost >

Familie mediator in Veendam

Als scheidings mediator in Veendam ben ik er voor alle betrokken partijen, zowel voor de ouders als voor de kinderen. Uiteindelijk maken de ouders alle beslissingen, maar het is belangrijk dat er ook voldoende aandacht en ruimte voor de gevoelens van de kinderen.

Ook zij bevinden zich namelijk in deze scheidingssituatie, en kampen wellicht met vragen en onzekerheden. Een scheiding met kinderen vereist daarom extra aandacht.

Omdat ik geaccrediteerd familiemediator in Veendam ben, kan ik eventueel, indien u dit wenst, ook met de kinderen praten. In dit gesprek kunnen zij dan hun wensen kenbaar maken over bijvoorbeeld de verdeling van de zorg na de scheiding. Zo voelen ook zij zich gehoord. 

Gratis en vrijblijvend kennismaken met Dé Scheidings Mediator in Veendam?

Mediation is een goedkopere en snellere keuze dan bijvoorbeeld een echtscheidingsadvocaat, want dit staat bijna garant voor een lang en duur proces. Kiest u ervoor om uw scheiding met behulp van mediation te regelen? Neem dan contact op met Dé ScheidingsMediator voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Is er sprake van een klik tussen u en mij, dan kunnen we een verdere planning voor het scheidingsproces opstellen. U weet dan precies waar u aan toe bent, zowel op financieel als praktisch vlak. Mocht u in aanmerking komen voor toevoeging (subsidie), dan zal ik dit ook voor u regelen.
Bel of mail uw scheidings mediator in Veendam voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Contact opnemen 0598 203 521
Interessante artikelen
0598 203 521 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Arold Boersma