mr. Astrid Staal

Raadhuisplein 7
9641AW Veendam

T +31598203521
E astrid.staal@descheidingsmediator.nl

Mediator Veendam

mr. Astrid Staal

  • Raadhuisplein 7
  • 9641AW Veendam
  •  
+31598203521 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator Ombudsman
Gesprekslocaties in de buurt
Veendam (0km) Toon adres
Raadhuisplein 7
9641AW Veendam
Groningen (23km) Toon adres
Herestraat 106
9711LM Groningen
Scheidingsbemiddelaar mr. Astrid Staal

Wat kunt u van mij, mr. Astrid Staal, als scheidingsmediator in Veendam verwachten?

Hebt u samen met uw partner besloten om uw relatie te beëindigen? Dan breekt een onzekere periode aan. Er zullen beslissingen moeten worden genomen over de zorg voor de kinderen, de woning, de inboedel, alimentatie enzovoort. Als ervaren MfN-mediator kan ik u in deze moeilijke periode begeleiden bij het maken van afspraken op zowel juridisch als relationeel gebied. De afspraken komen tot stand op basis van de wensen en belangen van alle betrokkenen en worden pas vastgelegd als er volledige overeenstemming is.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Astrid Staal

Uw mediator in Veendam

Maak kennis met mr. Astrid Staal

Mijn werkwijze als mediator met een juridische achtergrond kenmerkt zich door betrokkenheid, deskundigheid, transparantie en efficiëntie. Als scheidingsmediator in Veendam ben ik er voor alle betrokken partijen, zowel voor de ouders als voor de kinderen. Het is belangrijk dat er voldoende aandacht en ruimte voor de gevoelens van de kinderen is tijdens de scheiding van de ouders. Desgewenst praat ik met de kinderen zodat ook zij hun wensen kenbaar kunnen maken over bijvoorbeeld de zorgverdeling.

Professionele hulp bij scheiden

Hebt u of heeft uw partner een laag inkomen en geen vermogen, dan kunt u wellicht in aanmerking komen voor gesubsidieerde mediation. 

Voor de gehele mediation betaalt u dan slechts een kleine eenmalige bijdrage. Deze zogenaamde toevoeging kan ik als mediator in Veendam voor u aanvragen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Veendam?

Wilt u uw scheiding met behulp van mediation regelen? Neem dan contact op met Dé ScheidingsMediator in Veendam voor een eerste vrijblijvende kennismaking. Is er sprake van een klik tussen u en mij, dan kunnen we een verdere planning voor het scheidingsproces opstellen.

Bel of mail uw scheidingsmediator in Veendam voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ik sta graag voor u klaar!

Interessante artikelen