Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Andréas de groot

Als ervaringsdeskundige weet ik wat de kracht van mediation kan zijn. Na jarenlang als predikant te hebben gewerkt, heb ik daarom enkele jaren geleden besloten om mij te richten op een carrière als mediator. Op die manier kan ik mijn mensenkennis en levenservaring volledig benutten.

Als scheidingsmediator in Veenendaal heb ik snel door waar de schoen wringt. Cliënten zeggen vaak niet zomaar iets, achter een uitspraak zit vaak een andere boodschap of betekenis. ‘Waarom zeg je dat?’ en ‘wat wil je daarmee?’ zijn dan ook vragen die ik mijn cliënten regelmatig stel. Zodoende kom ik snel tot de kern van het probleem.

Praktisch en toekomstgericht denken bij echtscheiding in Veenendaal

Van daaruit werken we richting oplossingen. Natuurlijk spelen er bij een echtscheiding emoties mee en die mogen er ook zijn. Wat er in het verleden is gebeurd draag je voor altijd met je mee. Tegelijk is het niet verstandig om die emoties als leidraad te nemen voor beslissingen over de toekomst. Ik help mijn cliënten dan ook om praktisch en toekomstgericht te denken en op die manier afspraken te maken over de afwikkeling van hun huwelijk.

Bij een echtscheiding in Veenendaal zijn er immers tal van zaken die geregeld moeten worden. Eerst brengen we samen de financiële situatie aan kaart en aan de hand daarvan gaan we aan de slag met bijvoorbeeld de verdeling van het vermogen en de goederen. Ook zaken als de fiscale gevolgen van de echtscheiding en eventuele alimentatie komen aan de orde.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen
10 december 2023

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Ik begeleid het proces en zorg ervoor dat alles wat nodig is op tafel komt. Bij complexe financiële vraagstukken werk ik samen met een aantal experts. De gemaakte afspraken leg ik voor jullie vast in het echtscheidingsconvenant.

Hebben jullie kinderen, dan spelen zij een belangrijke rol tijdens de scheidingsmediation in Veenendaal. Ik help jullie om het belang van de kinderen voorop te stellen en praktische en toekomstbestendige afspraken te maken. Die leg ik voor jullie vast in het ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een scheiding is vrijwel altijd een nare periode. Hoe je deze periode beleeft en er later op terugkijkt, heb je echter voor een belangrijk deel wel zelf in de hand. Ik help jullie graag om tijdens de mediation een goede basis te leggen voor een toekomst zonder elkaar. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.