Andréas de Groot

Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Ede (6km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Arnhem (22km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Veenendaal (24km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Elst (24km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Velp (28km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Nijmegen (29km)
Oranjesingel 24, 6511NV Nijmegen
Bekijk alle locaties
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Andréas de Groot

Wat u van scheidingsmediator Andréas de Groot mag verwachten

Wanneer je gaat scheiden wordt het ineens een heel belangrijke vraag: hoe wil je dat je toekomst eruit ziet? Mijn naam is Andréas de Groot en als scheidingsmediator in Veenendaal help ik om die vraag te beantwoorden. Ik heb oog voor de mens achter de scheiding, maar tegelijk help ik om de blik op de toekomst te richten en die vorm te geven. Jullie mogen van mij verwachten dat ik jullie help bij het zoeken naar oplossingen die stand houden en waar beide partijen volledig achter staan. Kunnen jullie die hulp gebruiken bij jullie echtscheiding in Veenendaal? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Andréas de Groot

Uw mediator in Veenendaal

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Andréas de Groot

Als ervaringsdeskundige weet ik wat de kracht van mediation kan zijn. Na jarenlang als predikant te hebben gewerkt, heb ik daarom enkele jaren geleden besloten om mij te richten op een carrière als mediator. Op die manier kan ik mijn mensenkennis en levenservaring volledig benutten.

Als scheidingsmediator in Veenendaal heb ik snel door waar de schoen wringt. Cliënten zeggen vaak niet zomaar iets, achter een uitspraak zit vaak een andere boodschap of betekenis. ‘Waarom zeg je dat?’ en ‘wat wil je daarmee?’ zijn dan ook vragen die ik mijn cliënten regelmatig stel. Zodoende kom ik snel tot de kern van het probleem.

Praktisch en toekomstgericht denken bij echtscheiding in Veenendaal

Van daaruit werken we richting oplossingen. Natuurlijk spelen er bij een echtscheiding emoties mee en die mogen er ook zijn. Wat er in het verleden is gebeurd draag je voor altijd met je mee. Tegelijk is het niet verstandig om die emoties als leidraad te nemen voor beslissingen over de toekomst. Ik help mijn cliënten dan ook om praktisch en toekomstgericht te denken en op die manier afspraken te maken over de afwikkeling van hun huwelijk.

Bij een echtscheiding in Veenendaal zijn er immers tal van zaken die geregeld moeten worden. Eerst brengen we samen de financiële situatie aan kaart en aan de hand daarvan gaan we aan de slag met bijvoorbeeld de verdeling van het vermogen en de goederen. Ook zaken als de fiscale gevolgen van de echtscheiding en eventuele alimentatie komen aan de orde.

Ik begeleid het proces en zorg ervoor dat alles wat nodig is op tafel komt. Bij complexe financiële vraagstukken werk ik samen met een aantal experts. De gemaakte afspraken leg ik voor jullie vast in het echtscheidingsconvenant.

Hebben jullie kinderen, dan spelen zij een belangrijke rol tijdens de scheidingsmediation in Veenendaal. Ik help jullie om het belang van de kinderen voorop te stellen en praktische en toekomstbestendige afspraken te maken. Die leg ik voor jullie vast in het ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een scheiding is vrijwel altijd een nare periode. Hoe je deze periode beleeft en er later op terugkijkt, heb je echter voor een belangrijk deel wel zelf in de hand. Ik help jullie graag om tijdens de mediation een goede basis te leggen voor een toekomst zonder elkaar. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 026 202 3621
Interessante artikelen
026 202 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Andréas de Groot