Chris van Gompel

Torenallee 20
5617BC Eindhoven

T 040 218 2690
E [email protected]

Mediator Veghel

Chris van Gompel

  • Torenallee 20
  • 5617BC Eindhoven
040 218 2690 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Eindhoven (19km)
Torenallee 20, 5617BC Eindhoven
Valkenswaard (29km)
Schotelmansstraat 2, 5553CN Valkenswaard
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Chris van Gompel

Wat u van Chris van Gompel - ervaren scheidingsmediator regio Veghel - mag verwachten

Tegenstrijdige belangen worden in een scheidingssituatie vaak uitvergroot. Als mediator in Veghel is het mijn taak om uw belangen, alsook die van uw (ex-)partner te overbruggen en te zoeken naar oplossingen die voor beide partijen aannemelijk zijn. Om een oplossing te vinden, zullen eerst de verschillende mogelijkheden in kaart moeten worden gebracht. Met mijn financiële achtergrond weet ik welke opties er mogelijk zijn en in welke mate deze zullen bijdragen aan de realisering van uw belangen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Chris van Gompel

Uw mediator in Veghel

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Chris van Gompel zeggen
Daar zijn we trots op
Geweldig goede begeleiding
De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: - er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen - Chris flexibel is - er rekening gehouden wordt met beider belangen - duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies Fred, Son en Breugel 14-09-2020

Van de financiële tot de emotionele kant van de scheiding

Het begrijpelijk uitleggen van financiële onderwerpen behoort voorts tot mijn kwaliteiten, waardoor ook cliënten met minder ervaring met financiële zaken mijn adviezen kunnen begrijpen. Tevens wordt mijn deskundigheid niet beperkt tot alleen de juridische en financiële aspecten van het scheidingsproces, maar strekt zich ook uit over de emotionele kanten. Belangen van (eventuele) kinderen zijn bij mij in goede handen; ik zorg ervoor dat zij zich zoveel mogelijk ongestoord op een gezonde manier verder kunnen ontwikkelen. U komt dus terecht bij een ervaren en professionele scheidingsmediator in Veghel.

Wie is Chris van Gompel?

Na beëindiging van mijn juridische opleiding ben ik eerst werkzaam geweest als financieel adviseur/planner. In die tijd dat ik als financieel adviseur werkzaam was, merkte ik in de praktijk dat mensen in een scheiding lang niet altijd de juiste voorlichting krijgen over hun financiën, hypotheek en alimentatie. Met mijn juridische en financiële achtergrond begon ik ruim 10 jaar geleden als scheidingsmediator in omgeving Veghel. Mede door mijn ervaring en expertise kan ik als mediator een meerwaarde betekenen op zowel juridisch als financieel gebied. Tevens zijn ook de emotionele kanten van het scheidingsproces bij mij als MfN-registermediator in vertrouwde handen.

Op weg naar een gelukkigere levensfase

Mijn persoonlijke drijfveer is om u na de scheiding op weg te helpen naar een gelukkigere levensfase waarbij het verleden op een nette manier wordt afgesloten. Zodra er op alle gebieden tussen u en uw (ex-)partner duidelijke afspraken zijn gemaakt, worden deze afspraken vastgelegd in het convenant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan. Ik zorg ervoor dat deze juridische documenten waterdicht zijn, waardoor eventuele toekomstige conflicten worden voorkomen. Ik kan u als mediator garanderen dat er eerlijke en weloverwogen afspraken worden gemaakt waarmee er een goede basis wordt gelegd voor een nieuw begin.

Maak gratis kennis met Dé ScheidingsMediator in Veghel

Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Neem gerust contact op met uw scheidingsmediator in Veghel voor een eerste kennismaking. Pas wanneer u ervan bent overtuigd dat er sprake is van een klik tussen u en mij, maken we een verdere planning voor het scheidingsproces. Contact opnemen kan middels het contactformulier of telefonisch. We plannen het kennismakingsgesprek vervolgens op zo kort mogelijke termijn.

Contact opnemen 040 218 2690
Interessante artikelen
040 218 2690 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Chris van Gompel