Chris van Gompel

Torenallee 20
5617BC Eindhoven

T 040 218 2690
E [email protected]

Mediator Veldhoven

Chris van Gompel

  • Torenallee 20
  • 5617BC Eindhoven
040 218 2690 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Eindhoven (4km)
Torenallee 20, 5617BC Eindhoven
Valkenswaard (8km)
Schotelmansstraat 2, 5553CN Valkenswaard
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Chris van Gompel

Chris van Gompel: Wat kunt u van mij als ervaren scheidingsmediator regio Veldhoven verwachten?

Ik kan natuurlijk het verdriet van uw scheiding niet wegnemen, maar wat ik wel kan doen is u helpen de scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen. Als onafhankelijk, neutraal maar ook begripvol persoon is het mijn taak om de belangen van u, uw (ex-)partner en eventuele kinderen te behartigen. Als scheidingsmediator in Veldhoven ga ik op zoek naar oplossingen die voor beide partijen aanvaardbaar zijn en houd ik uiteraard rekening met uw belangen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Chris van Gompel

Uw mediator in Veldhoven

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Chris van Gompel zeggen
Daar zijn we trots op
Geweldig goede begeleiding
De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: - er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen - Chris flexibel is - er rekening gehouden wordt met beider belangen - duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies Fred, Son en Breugel 14-09-2020

Alle financiën geregeld

Mede dankzij mijn financiële ervaring en deskundigheid kan ik u relevante informatie geven over vraagstukken op het gebied van pensioen, alimentatie en hypotheken en kan ik ook mensen met minder ervaring met financiële zaken mijn adviezen laten begrijpen. Zo kunt u de juiste beslissingen nemen en leggen we de basis voor een nieuw begin.

Maak kennis met Chris van Gompel

Na beëindiging van mijn juridische opleiding ben ik als financieel adviseur/planner aan de slag gegaan en kwam ik vaak in contact met mensen in een scheiding. Als financieel adviseur ervaarde ik in de praktijk dat veel mensen die zich in een scheiding bevinden vaak niet de juiste voorlichting krijgen over hun financiën, hypotheken en alimentatie. Ik begon ruim 10 jaar geleden als scheidingsmediator in omgeving Veldhoven en kan met mijn juridische en financiële ervaring en expertise een meerwaarde betekenen voor mijn cliënten. Ik help u en uw eventuele kinderen graag op weg naar een gelukkigere levensfase.

 

Duidelijke afspraken voor een goed begin van een nieuwe toekomst

Zijn er duidelijke afspraken gemaakt over verdeling van bezittingen, alimentatie, pensioenverdeling, wonen en dergelijke? Dan is het zaak om deze afspraken op een juridisch verantwoorde en zorgvuldige manier vast te leggen in een scheidingsconvenant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan. Als uw scheidingsmediator in Veldhoven zorg ik ervoor dat al deze documenten waterdicht zijn en er rekening wordt gehouden met de belangen van beide partijen, zodat conflicten in de toekomst worden voorkomen. Er worden duidelijke en weloverwogen afspraken gemaakt waarmee we een goede basis voor de toekomst leggen. Het verleden wordt op een nette manier afgesloten en uiteraard wordt er rekening gehouden met de belangen van uw (eventuele) kinderen, zodat zij zich in de toekomst ongestoord verder kunnen ontwikkelen.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Veldhoven

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator Veldhoven voor een eerste kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Pas zodra u ervan bent overtuigd dat er sprake is van een klik, wordt er een planning voor het verdere scheidingsproces opgesteld. Contact met mij opnemen kan middels het contactformulier en ook telefonisch ben ik te bereiken. 

Contact opnemen 040 218 2690
Interessante artikelen
040 218 2690 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Chris van Gompel