Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Eindhoven (4km)
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Mediator Valkenswaard (8km)
Schotelmansstraat 2
5553 CN Valkenswaard

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Alle financiën geregeld

Mede dankzij mijn financiële ervaring en deskundigheid kan ik u relevante informatie geven over vraagstukken op het gebied van pensioen, a3917entatie en hypotheken en kan ik ook mensen met minder ervaring met financiële zaken mijn adviezen laten begrijpen. Zo kunt u de juiste beslissingen nemen en leggen we de basis voor een nieuw begin.

Maak kennis met Chris van Gompel

Na beëindiging van mijn juridische opleiding ben ik als financieel adviseur/planner aan de slag gegaan en kwam ik vaak in contact met mensen in een scheiding. Als financieel adviseur ervaarde ik in de praktijk dat veel mensen die zich in een scheiding bevinden vaak niet de juiste voorlichting krijgen over hun financiën, hypotheken en alimentatie. Ik begon ruim 10 jaar geleden als scheidingsmediator in omgeving Veldhoven en kan met mijn juridische en financiële ervaring en expertise een meerwaarde betekenen voor mijn cliënten. Ik help u en uw eventuele kinderen graag op weg naar een gelukkigere levensfase.

Wat anderen over Chris van Gompel zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldig goede begeleiding

De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: – er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen – Chris flexibel is – er rekening gehouden wordt met beider belangen – duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies
Fred uit Son en Breugel
10 december 2023

Duidelijke afspraken voor een goed begin van een nieuwe toekomst

Zijn er duidelijke afspraken gemaakt over verdeling van bezittingen, alimentatie, pensioenverdeling, wonen en dergelijke? Dan is het zaak om deze afspraken op een juridisch verantwoorde en zorgvuldige manier vast te leggen in een scheidingsconvenant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan. Als uw scheidingsmediator in Veldhoven zorg ik ervoor dat al deze documenten waterdicht zijn en er rekening wordt gehouden met de belangen van beide partijen, zodat conflicten in de toekomst worden voorkomen. Er worden duidelijke en weloverwogen afspraken gemaakt waarmee we een goede basis voor de toekomst leggen. Het verleden wordt op een nette manier afgesloten en uiteraard wordt er rekening gehouden met de belangen van uw (eventuele) kinderen, zodat zij zich in de toekomst ongestoord verder kunnen ontwikkelen.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Veldhoven

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator Veldhoven voor een eerste kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Pas zodra u ervan bent overtuigd dat er sprake is van een klik, wordt er een planning voor het verdere scheidingsproces opgesteld. Contact met mij opnemen kan middels het contactformulier en ook telefonisch ben ik te bereiken.