Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Eindhoven (4km)
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Mediator Valkenswaard (8km)
Schotelmansstraat 2
5553 CN Valkenswaard

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Alle financiën geregeld

Mede dankzij mijn financiële ervaring en deskundigheid kan ik u relevante informatie geven over vraagstukken op het gebied van pensioen, a3917entatie en hypotheken en kan ik ook mensen met minder ervaring met financiële zaken mijn adviezen laten begrijpen. Zo kunt u de juiste beslissingen nemen en leggen we de basis voor een nieuw begin.

Maak kennis met Chris van Gompel

Na beëindiging van mijn juridische opleiding ben ik als financieel adviseur/planner aan de slag gegaan en kwam ik vaak in contact met mensen in een scheiding. Als financieel adviseur ervaarde ik in de praktijk dat veel mensen die zich in een scheiding bevinden vaak niet de juiste voorlichting krijgen over hun financiën, hypotheken en alimentatie. Ik begon ruim 10 jaar geleden als scheidingsmediator in omgeving Veldhoven en kan met mijn juridische en financiële ervaring en expertise een meerwaarde betekenen voor mijn cliënten. Ik help u en uw eventuele kinderen graag op weg naar een gelukkigere levensfase.

Wat anderen over Mediator Veldhoven zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Duidelijke afspraken voor een goed begin van een nieuwe toekomst

Zijn er duidelijke afspraken gemaakt over verdeling van bezittingen, alimentatie, pensioenverdeling, wonen en dergelijke? Dan is het zaak om deze afspraken op een juridisch verantwoorde en zorgvuldige manier vast te leggen in een scheidingsconvenant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan. Als uw scheidingsmediator in Veldhoven zorg ik ervoor dat al deze documenten waterdicht zijn en er rekening wordt gehouden met de belangen van beide partijen, zodat conflicten in de toekomst worden voorkomen. Er worden duidelijke en weloverwogen afspraken gemaakt waarmee we een goede basis voor de toekomst leggen. Het verleden wordt op een nette manier afgesloten en uiteraard wordt er rekening gehouden met de belangen van uw (eventuele) kinderen, zodat zij zich in de toekomst ongestoord verder kunnen ontwikkelen.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Veldhoven

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator Veldhoven voor een eerste kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Pas zodra u ervan bent overtuigd dat er sprake is van een klik, wordt er een planning voor het verdere scheidingsproces opgesteld. Contact met mij opnemen kan middels het contactformulier en ook telefonisch ben ik te bereiken.