Nico Wiggers

Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem

T 026 202 3630
E nico.wiggers@descheidingsmediator.nl

Mediator Velp

Nico Wiggers

  • Wassenaarweg 40
  • 6843NW Arnhem
  •  
026 202 3630 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Arnhem (8km) Toon adres
Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem
Elst (12km) Toon adres
Smidsstraat 6
6662DR Elst
Scheidingsbemiddelaar Nico Wiggers

Wat mag u van Nico Wiggers, uw scheidingsmediator regio Velp, verwachten?

Het verdriet van uw scheiding kan ik natuurlijk niet van u wegnemen. Maar wat ik wel kan doen is ervoor zorgen dat het scheidingsproces zo soepel mogelijk verloopt. In de periode van scheiding moet er veel geregeld worden, terwijl uw hoofd daar vanwege alle emoties niet naar staat. Als uw scheidingsmediator in Velp zorg ik ervoor dat u niets over het hoofd ziet en er aan alles wordt gedacht. Ik zorg ervoor dat er evenwichtige afspraken komen waar beide partijen mee uit de voeten kunnen en waarmee er een goede basis wordt gelegd voor de toekomst.

Contact opnemen

Contact opnemen met Nico Wiggers

Uw mediator in Velp

Mijn naam is Nico Wiggers

Ik ben een erkend MfN-Family-mediator, rechtbankmediator en sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Hierdoor kunt u, mits u daarvoor in aanmerking komt, via mijn bemiddeling aanspraak maken op gesubsidieerde bijstand. Tevens ben ik gespecialiseerd in scheidingsbemiddeling en een erkend KIES-coach (Kinderen in Echtscheidingssituaties), waardoor zowel de financiële aspecten alsook de emotionele aspecten bij mij als scheidingsmediator in Velp in vertrouwde handen zijn.

Evenwichtige afspraken voor beëindiging van het conflict

Graag help ik mensen in moeilijke situaties. Daarom heb ik voor mijn werk als scheidingsmediator in Velp gekozen. Naast alle negatieve kanten, is een conflict ook een bron van energie. Voor mij is het telkens weer de uitdaging om die energie in een positieve richting te keren en tot evenwichtige afspraken te komen waarmee het conflict wordt beëindigd.

Vaak is er, in zowel fiscaal als financieel opzicht, meer mogelijk dan in eerste instantie wordt gedacht. Als mediator in Velp draag ik vaak oplossingen aan waar nog niet eerder aan is gedacht en komen we tot afspraken die voor beide partijen acceptabel zijn. Ik zorg ervoor dat deze afspraken op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd in het conventant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator Velp?

Het liefst werk ik natuurlijk overdag, maar ik begrijp ook dat het voor u niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Daarom ben ik ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken als u niet anders kunt.

Belt of mailt u mij voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Pas wanneer u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, wordt de verdere planning betreffende het scheidingsproces in orde gemaakt.

Interessante artikelen