Esther van Diepen

Strengweg 34
1969MG Heemskerk

T 023 201 3955
E [email protected]

Mediator Velserbroek

Esther van Diepen

  • Strengweg 34
  • 1969MG Heemskerk
023 201 3955 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA
Gesprekslocaties in de buurt
Haarlem (8km)
Strengweg 34, 1969MG Heemskerk
Heemskerk (8km)
Strengweg 34, 1969MG Heemskerk
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA
Scheidingsbemiddelaar Esther van Diepen

Wat scheidingsmediator Esther van Diepen voor u kan betekenen

Als scheidingsmediator in Velserbroek begeleid ik mensen tijdens hun echtscheidingsproces. Cliënten mogen van mij verwachten dat ik hen in staat stel om op basis van de juiste informatie hun keuzes te maken. Mijn insteek is zakelijk, maar emoties mogen er tijdens de mediation natuurlijk ook zijn. Zodoende zorg ik ervoor dat de deelnemers aan de mediation hun huwelijk waardig kunnen afronden en klaar zijn om hun leven na de scheiding vorm te geven. Heeft u interesse in een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Esther van Diepen

Uw mediator in Velserbroek

Maak kennis met Esther van Diepen

Het helpen van mensen op belangrijke momenten in hun leven loopt als een rode draad door mijn carrière. Jarenlang heb ik dat gedaan namens een van de grote banken in Nederland, waar ik klanten advies gaf over hun financiële situatie, nu en in de toekomst. Zo ben ik sinds 2012 geregistreerd bij de Federatie Financieel Planner (FFP) en sinds 2014 ben ik aangesloten bij het Register Financieel Echtscheiding Adviseur (RFEA). Tijdens mijn laatste jaar bij de bank heb ik meegedraaid in een pilot als Vakspecialist Scheiden en daar kwam ik erachter hoe mooi en belangrijk het is om mensen ‘aan de voorkant’ van hun echtscheiding te helpen. Ik kwam erachter dat ik mensen wilde helpen bij het maken van afspraken, op het moment dat ze er zelf niet uitkomen. 

Daarom heb ik mij gericht op het vak van mediator en ben ik begin 2019 mijn eigen praktijk begonnen. Sindsdien begeleid ik mensen in onder meer Velserbroek die besloten hebben om te gaan scheiden, tijdens hun echtscheidingsproces. In veel gevallen behoort de situatie van de kinderen tot de belangrijkste zaken die geregeld moeten worden. De scheiding van hun ouders heeft vaak een grote impact op de kinderen. Daarom vind ik het belangrijk dat het ouderschapsplan vanuit het oogpunt van de kinderen wordt opgesteld.

Bij het maken van afspraken over bijvoorbeeld het aantal wisselmomenten, vraag ik ouders altijd om zich in hun kinderen te verplaatsen. Mijn begeleiding is gericht op het maken van duidelijke afspraken, die praktisch uitvoerbaar en altijd in het belang van de kinderen zijn. 

Financiële en fiscale kennis bij echtscheiding in Velserbroek

Ook het regelen van tal van financiële en fiscale zaken staat bij echtscheidingen hoog op het ‘to-do-lijstje’. Daar komt de kennis en ervaring die ik in vele jaren bij de bank opdeed mij goed van pas. Ik voorzie mijn cliënten van juiste en relevante informatie om samen afgewogen keuzen voor de toekomst te maken. Het vermogen, de goederen, de woning en alimentatie: alles komt aan de orde. De nadruk ligt daarbij op wat beide partijen nodig hebben om na de scheiding hun leven weer op te kunnen pakken. Dat laatste geldt overigens niet alleen voor de praktische kant van de zaak. Ook heb ik aandacht voor de emoties die bij een echtscheiding horen. Ik kan snel schakelen tussen de zakelijke en de emotionele kant en maak de mediation altijd persoonlijk. 

Gratis eerste gesprek

Een echtscheiding vormt het einde van een periode, maar markeert ook een nieuw begin. Mediation stelt mensen in staat om zelf vorm te geven aan hun toekomst. Mensen in Velserbroek die het belangrijk vinden om elkaar met zorg voor de ander los te laten, zijn bij mij aan het juiste adres. Ik maak graag kennis tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek. Neem daarvoor contact op via Dé ScheidingsMediator. 

Contact opnemen 023 201 3955
Interessante artikelen
023 201 3955 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Esther van Diepen