Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Elk verhaal heeft verschillende invalshoeken. Al op jonge leeftijd heb ik geleerd dat er in een bepaalde situatie vaak meerdere waarheden zijn. Ik wist dan ook al vroeg dat ik mij het best voel wanneer er ruimte is om daar ook naar te handelen. Dat doe ik nu al jarenlang als mediator in Venlo. Zeker in een scheidingsproces hebben beide partners vaak hun eigen verhaal en hun eigen waarheid over de reden van hun breuk. Daar besteden we tijdens de mediation dan ook uitgebreid aandacht aan.

overzicht en rust in scheidingsproces in Venlo

Tijdens de mediation in Venlo ga ik met begrip en gevoel én met jarenlange ervaring, deskundigheid en kennis te werk. Ik voel mij op mijn gemak in conflictsituaties en kan jullie op een vriendelijke, maar toch doortastende manier door het proces leiden. Ik behoud het overzicht en geef uitleg. Ik probeer al jullie vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, domme of rare vragen zijn er tijdens de mediation niet.

Gedurende de gesprekken behandelen we alle onderwerpen die horen bij een echtscheiding. Dat loopt uiteen van de vraag wat er met de (eigen) woning moet gebeuren tot aan de pensioenen en de beleggingen. Onder mijn leiding gaan jullie hier samen over in gesprek en jullie maken uiteindelijk zelf de afspraken. Misschien lijkt het voor jullie nu nog onmogelijk om überhaupt samen in gesprek te gaan. In de praktijk blijkt echter vrijwel altijd dat de communicatie hersteld wordt, de gesprekken weer op gang komen en oplossingen zich op een natuurlijke manier aandienen. De gemaakte afspraken leg ik voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant. 

Wat anderen over Mediator Venlo zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Kinderen bij scheiding in Venlo

Ook al gaan jullie uit elkaar, wanneer jullie kinderen hebben blijven jullie voor altijd vader en moeder. Om hen niet de dupe van de scheiding te laten worden, is het belangrijk om goede afspraken over de zorg voor de kinderen te maken. Natuurlijk hebben zij hun verdriet en hun zorgen over de scheiding, maar ze zullen ook blij zijn wanneer ze merken dat jullie samen met mij de scheiding goed geregeld hebben. Jullie stellen samen een plan op, dat ik voor jullie vastleg als ouderschapsplan. 

Een klik met uw mediator in Venlo

Het laatste wat jullie tijdens een scheiding kunnen gebruiken is een teleurstellende mediator. Daarom vind ik het gratis kennismakingsgesprek erg belangrijk. Jullie – maar ik zelf ook – kunnen kijken of er een klik is en of ik voor jullie de juiste mediator ben. Is dat het geval? Dan gaan we samen het traject in. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Venlo.