Ton Schmitz

Kaldenkerkerweg 20
5913AE Venlo

T 0475 20 5594
E [email protected]

Mediator Venray

Ton Schmitz

  • Kaldenkerkerweg 20
  • 5913AE Venlo
0475 20 5594 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Venlo (22km)
Kaldenkerkerweg 20, 5913AE Venlo
Roermond (37km)
Kapellerpoort 1, 6041HZ Roermond
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ton Schmitz

Ton Schmitz: dé scheidingsmediator Venray

Mijn naam is Ton Schmitz en ik begeleid u met vriendelijkheid en doortastendheid in uw scheidingsproces. De beslissing is genomen: u gaat scheiden en zoekt een scheidingsmediator in Venray. Ik kan me voorstellen dat u op dit moment van lezen, nog met veel vragen en onduidelijkheid zit. Ik wil u laten weten dat dit volkomen normaal is, evenals de emoties die u nu ervaart. Scheiden is een impactvolle gebeurtenis en ook al moet u zelf het hele scheidingsproces doorlopen, mediation kan u een steuntje in de rug geven.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ton Schmitz

Uw mediator in Venray

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Scheidingsmediator Venray geeft juridisch en financiële ondersteuning

Een scheiding zorgt voor veel veranderingen, ook op juridisch en financieel gebied. Misschien bent u niet helemaal op de hoogte van alles wat er gaat veranderen. Zaken zoals uw huis, pension en beleggingen zullen gaan veranderen. Daarnaast wordt van u als ouders gevraagd, om een ouderschapsplan op te stellen evenals het bepalen van de alimentatie. 
Heel vaak geven deze vraagstukken en verschuivingen, een extra druk op uw schouders. Wellicht voelt u ook dat door de hoeveelheid aan emoties, u de energie niet heeft om hier over na te denken. Door te kiezen voor mediation Venray, kiest u voor hulp en ondersteuning. U hoeft deze stappen niet alleen te zetten. Ik zal als scheidingsmediator Venray, samen met u precies alle stappen doorlopen die noodzakelijk zijn. Van het aanvragen van een toevoeging bij de Raad voor Rechtsbijstand, tot aan het opstellen van een ouderschapsplan.  

Scheidingsmedition versus een scheidingsadvocaat

Mediation is een praktische vorm van begeleiding. Bij mediation zijn er duidelijke stappen die gezet moeten worden en als uw scheidingsmediator Venray, begeleid ik u stap voor stap door het hele proces. Mijn rol is om zowel uw verhaal als dat van uw ex-partner aan te horen en te luisteren naar de wensen en verwachtingen die u beiden heeft. Verder zal ik allerlei moeilijke (juridische) termen verklaren. Daarnaast zal ik zorgen dat er een werkbaar en duurzaam plan ontstaat. Op dit plan kunnen u en uw ex-partner altijd terugvallen. Aan het eind van het mediation project heerst er duidelijkheid over welke juridische en financiële afspraken er zijn vastgelegd.

Mijn drijfveren 

Ik lever als scheidingsmediator Venray graag een waardevolle bijdrage bij conflictsituaties. Ik heb jarenlange ervaring als echtscheidingsmediator en begeleid vriendelijk doch doortastend uw scheidingsproces. Ik ben MfN en ADR gecertificeerd en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Ik wil uw scheiding draagbaar maken, door inzicht en duidelijkheid te geven, zodat u en uw ex-partner beide weer verder kunnen. 

Belangrijk om te beseffen

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Mocht u na het lezen van deze tekst, voelen dat u bij mij een afspraak wilt maken? Neem dan contact met me op. We plannen een vrijblijvend eerste gesprek in. In dit gesprek geef ik aan, wat u van mij kunt verwachten. Daarnaast hoor ik heel graag wat u van mij verwacht en wat uw wensen zijn. Door hier helderheid over te hebben – vanaf het begin - komen we niet voor onverwachtse verrassingen te staan en beperken we extra teleurstellingen. Ik besef me dat uw scheiding een kwetsbare periode is in uw leven en ik wil er alles aan doen om dit voor u zo voorspoedig als mogelijk af te handelen. 

Een afspraak maken met mij als scheidingsmediator Venray? Neem vandaag nog contact met me op en zet de eerste stap.

Contact opnemen 0475 20 5594
Interessante artikelen
0475 20 5594 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ton Schmitz