mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Vinkeveen

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Gerard van Nijenrodestraat 154a
  • 3621GM Breukelen
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Breukelen (5km)
Gerard van Nijenrodestraat 154a, 3621GM Breukelen
Hilversum (15km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Bussum (16km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat mag u verwachten van Gabriëlle Gijsberts, scheidingsmediator regio Vinkeveen?

Vanaf het moment dat men besluit om te gaan scheiden, breekt er een emotionele periode aan waarin er zorgen zijn over de toekomst. Het is aan mij als mediator de taak om begeleiding te bieden gedurende deze hectische periode en ervoor te zorgen dat er juridisch juiste afspraken worden gemaakt die gericht zijn op de toekomst. Er wordt eerst aandacht besteed aan de wens tot scheiding en ruimte geboden voor de psychologische en emotionele kanten van scheiding. Ouders begrijpen meestal wel dat er goede afspraken gemaakt dienen te worden, maar wat is goed? Welke afspraken passen zowel bij u alsook bij de kinderen? Indien gewenst krijgen de kinderen bij mij in de mediation de ruimte om hun wensen kenbaar te maken en hun mening te geven. Dit kan desgewenst in een kindgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Vinkeveen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen
Daar zijn we trots op
Zeer kundige en betrokken mediator
Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen. marcus, Breukelen 30-03-2021
persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.
Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet. Ingrid Allaart, Maarssen 26-06-2021

Wie is Gabriëlle Gijsberts?

Besluit u om te scheiden, dan komen zowel financiële en fiscale aspecten alsook de verdeling van het (huwelijks)vermogen en het pensioen aan de orde. Als scheidingsmediator in Vinkeveen help ik u bij het maken van alle afspraken die gemaakt dienen te worden gedurende de scheiding. Ik stel een ouderschapsplan en scheidingsconvenant op, maak een vermogensopstelling en bereken de alimentatie. Als MfN-registermediator en geaccrediteerd Familie-mediator lever ik graag maatwerk. Betrokken, resultaatgericht, creatief, professioneel, empatisch en kan het juridische en praktische juist combineren zijn kenmerken waarmee anderen mij als mediator bij scheiding omschrijven.

Hulp bij scheiden van een scheidingsbemiddelaar

Al meer dan 20 jaar van mijn professionele leven begeleid ik mensen in conflictsituaties. Voorheen deed ik dit als advocaat en tegenwoordig als mediator in Vinkeveen. Dankzij mijn ervaring weet ik wat een scheiding met u kan doen en wat er gebeurt als u naar de rechter gaat.

Scheiden is meer dan alleen een juridische beslissing en aangezien geen van beiden beter wordt van de strijd om 'het eigen gelijk', help ik de (ex-)partners in deze situatie. Hierdoor krijgt u weer controle over uw scheiding, wordt er ruimte geboden voor de mens én emotie en kunnen jullie er samen uitkomen zonder een (juridische) strijd aan te gaan.

Gratis kennismaking met Dé ScheidingsMediator in Vinkeveen

Wilt u uw scheiding regelen? Ik kan als scheidingsmediator in Vinkeveen met u afspreken op een locatie bij u in de buurt, maar indien gewenst is een afspraak bij u thuis ook mogelijk. De kennismaking duurt circa 45 minuten en is geheel gratis. Ik hanteer flexibele werktijden en daardoor kan het gesprek ook 's avonds plaatsvinden. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Vinkeveen voor meer informatie of advies.

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts