Patricia van der Zande

Vondellaan 154
3521GD Utrecht

T 030 207 3714
E [email protected]

Mediator Vleuten

Patricia van der Zande

  • Voreneng 34
  • 3452NL Vleuten
030 207 3714 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Vleuten (2km)
Voreneng 34, 3452NL Vleuten
Utrecht (7km)
Vondellaan 154, 3521GD Utrecht
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Patricia van der Zande

Wat u van scheidingsmediator Patricia van der Zande mag verwachten

Scheiden is en blijft heftig. Dat kan ik voor jullie niet mooier maken dan het is. Alles om je heen verandert en je moet beslissingen maken over zaken waar je misschien nog nooit over nagedacht hebt. Als scheidingsmediator in Vleuten mogen jullie van mij verwachten dat ik er voor jullie ben bij elke stap in dit moeilijke proces. We behandelen de emotionele, fiscale en juridische aspecten van een echtscheiding en maken daar goede en duidelijke afspraken over. En wanneer jullie kinderen hebben, besteden we ook aan hen ruimschoots aandacht. Een solide basis voor de toekomst van het hele gezin vormt het uitgangspunt voor elke mediation. Mag ik ook jullie daarbij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Patricia van der Zande

Uw mediator in Vleuten

Maak kennis met Patricia van der Zande

Jarenlang heb ik mijn kennis en capaciteiten ingezet in de communicatiebranche. Voor een grote uitgever hield ik mij onder meer bezig met tijdschriften. Enkele jaren geleden heb ik niettemin gekozen voor een carrière als mediator. Ik heb diverse opleidingen gedaan, mag mijzelf onder meer MfN-geaccrediteerd familiemediator noemen en heb in 2018 een eigen praktijk geopend. Sindsdien help ik stellen in Vleuten die besloten hebben om te gaan scheiden. Dat doe ik op mijn eigen manier. Cliënten omschrijven mij als iemand die eerlijk is, van aanpakken weet, gestructureerd en zorgvuldig te werk gaat en zich niet zo snel van de wijs laat brengen.

Kinderen bij echtscheiding in Vleuten

Voor ouders behoort de situatie van hun kinderen vaak tot de belangrijkste dingen die geregeld moeten worden tijdens een echtscheiding. Gedurende de mediation in Vleuten staan we dan ook uitgebreid stil bij jullie toekomstige rol als ouders. Wat vinden jullie zelf belangrijk en wat verwachten jullie van elkaar?

Ik geef handvatten voor het begeleiden van jullie kinderen en ook de kinderen zelf betrek ik graag bij het proces. Met mijn hulp maken jullie samen duidelijke afspraken, die we uiteindelijk vastleggen in een op maat gemaakt ouderschapsplan.

Financiële en juridische zaken goed geregeld

Daarnaast zijn er vanzelfsprekend nog tal van andere zaken die om aandacht vragen tijdens een echtscheiding. Wie gaat waar wonen? Wat gebeurt er met het huis? Hoe verdelen we het vermogen en de spullen? Die financiële, fiscale en juridische aspecten behandelen we tijdens de scheidingsmediation stap voor stap. Ik informeer jullie over de mogelijkheden en consequenties. Dat gebeurt in een veilige omgeving en in een tempo dat bij jullie past. Na elk gesprek geef ik jullie huiswerk mee, zodat jullie goed kunnen nadenken over zaken als huisvesting, pensioenen en alimentatie. Het is belangrijk om de tijd te nemen voor het maken van beslissingen. Zodoende komen jullie, wanneer alles achter de rug is, niet voor verrassingen te staan. Hebben jullie de knopen doorgehakt, dan leggen we de afspraken in begrijpelijke taal vast in een echtscheidingsconvenant.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Willen jullie tijdens de echtscheiding solide afspraken maken over de toekomst? Vinden jullie het belangrijk om als ouders nog door één deur te kunnen en ook de kinderen zo goed mogelijk door deze heftige periode te helpen? Dan help ik jullie graag tijdens jullie echtscheiding in Vleuten. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 030 207 3714
Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

MaarssenDe MeernVleutenLeidsche Rijn
030 207 3714 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Patricia van der Zande