Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Patricia van der Zande

Jarenlang heb ik mijn kennis en capaciteiten ingezet in de communicatiebranche. Voor een grote uitgever hield ik mij onder meer bezig met tijdschriften. Enkele jaren geleden heb ik niettemin gekozen voor een carrière als mediator. Ik heb diverse opleidingen gedaan, mag mijzelf onder meer MfN-geaccrediteerd familiemediator noemen en heb in 2018 een eigen praktijk geopend. Sindsdien help ik stellen in Vleuten die besloten hebben om te gaan scheiden. Dat doe ik op mijn eigen manier. Cliënten omschrijven mij als iemand die eerlijk is, van aanpakken weet, gestructureerd en zorgvuldig te werk gaat en zich niet zo snel van de wijs laat brengen.

Kinderen bij echtscheiding in Vleuten

Voor ouders behoort de situatie van hun kinderen vaak tot de belangrijkste dingen die geregeld moeten worden tijdens een echtscheiding. Gedurende de mediation in Vleuten staan we dan ook uitgebreid stil bij jullie toekomstige rol als ouders. Wat vinden jullie zelf belangrijk en wat verwachten jullie van elkaar?

Wat anderen over Mediator Vleuten zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Ik geef handvatten voor het begeleiden van jullie kinderen en ook de kinderen zelf betrek ik graag bij het proces. Met mijn hulp maken jullie samen duidelijke afspraken, die we uiteindelijk vastleggen in een op maat gemaakt ouderschapsplan.

Financiële en juridische zaken goed geregeld

Daarnaast zijn er vanzelfsprekend nog tal van andere zaken die om aandacht vragen tijdens een echtscheiding. Wie gaat waar wonen? Wat gebeurt er met het huis? Hoe verdelen we het vermogen en de spullen? Die financiële, fiscale en juridische aspecten behandelen we tijdens de scheidingsmediation stap voor stap. Ik informeer jullie over de mogelijkheden en consequenties. Dat gebeurt in een veilige omgeving en in een tempo dat bij jullie past. Na elk gesprek geef ik jullie huiswerk mee, zodat jullie goed kunnen nadenken over zaken als huisvesting, pensioenen en alimentatie. Het is belangrijk om de tijd te nemen voor het maken van beslissingen. Zodoende komen jullie, wanneer alles achter de rug is, niet voor verrassingen te staan. Hebben jullie de knopen doorgehakt, dan leggen we de afspraken in begrijpelijke taal vast in een echtscheidingsconvenant.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Willen jullie tijdens de echtscheiding solide afspraken maken over de toekomst? Vinden jullie het belangrijk om als ouders nog door één deur te kunnen en ook de kinderen zo goed mogelijk door deze heftige periode te helpen? Dan help ik jullie graag tijdens jullie echtscheiding in Vleuten. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.