Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Diane van Heeswijk

Vele jaren ben ik als financieel adviseur werkzaam geweest en kon ik mensen uitleg geven over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Al sinds 2009 ben ik werkzaam als scheidingsmediator in omgeving Vlijmen en kan ik mensen in een scheiding informatie geven over ingewikkelde financiële onderwerpen. Ik ben tevens een erkend Family-mediator en sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand waardoor ik ervoor kan zorgen dat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand.

Duidelijke en acceptabele afspraken voor een nieuwe toekomst

Graag geef ik u als uw scheidingsmediator in Vlijmen een duidelijk inzicht in de oplossingsrichtingen na scheiding, zodat u weer een positieve kijk op uw toekomst alsmede die van uw eventuele kinderen krijgt. Bij het maken van afspraken houd ik uiteraard rekening met de belangen van uw eventuele kinderen, zodat zij zich ongestoord verder kunnen ontwikkelen.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden
10 december 2023

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Zodra er afspraken zijn gemaakt die voor beide partijen acceptabel zijn, zorg ik als scheidingsmediator voor een juridische vastlegging van deze afspraken in het convenant. Eventuele afspraken met betrekking tot kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Gratis kennismaken met Dé ScheidingsMediator Vlijmen?

Graag werk ik overdag, maar ik begrijp dat het regelen van uw scheiding vanwege werk of eventuele kinderen niet altijd overdag mogelijk is. Daarom ben ik ook bereid om in de avonduren of op zaterdag af te spreken.

Belt of mailt u mij voor een eerste kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan start ik met het opstellen van een planning voor het verdere scheidingsproces.