Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Vlijmen

Hans Verbruggen

  • Victorialaan 15
  • 5213JG Den Bosch
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Den Bosch (7km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Boxtel (14km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Tilburg (20km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat mag u van Hans Verbruggen als mediator Vlijmen verwachten?

Als uw mediator in Vlijmen zorg ik ervoor dat er weloverwogen afspraken worden gemaakt die aannemelijk zijn voor beide partijen. Mede dankzij mijn ruime ervaring in de financiële sector kan ik u alle belangrijke informatie geven over vraagstukken op het gebied van alimentatie, hypotheek en pensioen. In mijn werk als scheidingsmediator in Vlijmen voelt het voor mij telkens weer goed om mensen duidelijkheid en rust te geven in de woelige situatie van een scheiding. Mede door mijn rustige en geduldige karakter ben ik in staat om een duidelijke volgorde aan te brengen in de vele onderwerpen die bij scheiding een rol spelen. Zo houdt u gedurende het scheidingsproces overzicht en dat zorgt voor rust.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Vlijmen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Hans Verbruggen

Vele jaren ben ik als financieel adviseur werkzaam geweest en kon ik mensen uitleg geven over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Al sinds 2009 ben ik werkzaam als scheidingsmediator in omgeving Vlijmen en kan ik mensen in een scheiding informatie geven over ingewikkelde financiële onderwerpen. Ik ben tevens een erkend Family-mediator en sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand waardoor ik ervoor kan zorgen dat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand.

Duidelijke en acceptabele afspraken voor een nieuwe toekomst

Graag geef ik u als uw scheidingsmediator in Vlijmen een duidelijk inzicht in de oplossingsrichtingen na scheiding, zodat u weer een positieve kijk op uw toekomst alsmede die van uw eventuele kinderen krijgt. Bij het maken van afspraken houd ik uiteraard rekening met de belangen van uw eventuele kinderen, zodat zij zich ongestoord verder kunnen ontwikkelen.

Zodra er afspraken zijn gemaakt die voor beide partijen acceptabel zijn, zorg ik als scheidingsmediator voor een juridische vastlegging van deze afspraken in het convenant. Eventuele afspraken met betrekking tot kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Gratis kennismaken met Dé ScheidingsMediator Vlijmen?

Graag werk ik overdag, maar ik begrijp dat het regelen van uw scheiding vanwege werk of eventuele kinderen niet altijd overdag mogelijk is. Daarom ben ik ook bereid om in de avonduren of op zaterdag af te spreken.

Belt of mailt u mij voor een eerste kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan start ik met het opstellen van een planning voor het verdere scheidingsproces.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen