Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331 CE Middelburg

T 0164 202 519
E bart.verberne@descheidingsmediator.nl

Mediator Vlissingen

Bart Verberne

  • Lange Noordstraat 48
  • 4331 CE Middelburg
  •  
0164 202 519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Middelburg (5km) Toon adres
Lange Noordstraat 48
4331 CE Middelburg
Goes (22km) Toon adres
Stationspark 8
4462DZ Goes
Bergen op Zoom (49km) Toon adres
Blokstallen 2 B
4611WB Bergen op Zoom
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Wat mag u van mij, Bart Verberne, als mediator regio Vlissingen verwachten?

Aangezien ik een erkend MfN familiemediator ben, kunt u er zeker van zijn dat u te maken hebt met een professional. Voor alle vragen met betrekking tot uw huis en hypotheek, boedelverdeling, pensioenverdeling, alimentatie en kindproblematiek rondom uw scheiding heb ik een antwoord klaarliggen. Vanwege mijn verleden als jurist kan ik bovendien alles op juridische wijze vastleggen.

Als scheidingsmediator in Vlissingen heb ik als uitgangspunt dat het maken van passende keuzes de enige weg is om een partnerrelatie op een respectvolle manier af te kunnen ronden. Aan de hand van mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator steun ik u in dit proces en denk ik creatief mee om ook daadwerkelijk goede keuzes te kunnen maken.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Vlissingen

Bart Verberne: uw scheidingsmediator

In het jaar 2000 heb ik mijn studie afgerond als jurist, waarna ik mij gespecialiseerd heb in mediation. Sindsdien ben ik een erkend familiemediator en rechtbankmediator. U kunt ervan op aan dat zowel de financiële en emotionele aspecten, alsook eventuele kindproblematieken betreffende uw scheiding bij mij als mediator in Vlissingen in goede handen zijn.

Mediation maakt het verschil

Het creëren van uw eigen toekomst staat centraal bij mediation. Ik werk dan ook graag oplossingsgericht. Bovendien krijgen alle emoties vrij spel. Het uiten van emoties én de koppeling met de behoefte die erachter zit, zorgt ervoor dat de gesprekken van grote betekenis zijn. Hierdoor gaat u met meer inzicht weer huiswaarts.

Door middel van mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator weet ik hoezeer mediation het verschil kan maken bij scheidingsprocessen en dat er veel tastbare succesen worden geboekt. Dit succes geeft mij als scheidingsmediator in Vlissingen telkens weer energie en de motivatie om een volgende zaak net zo succesvol af te ronden.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator Vlissingen?

Het liefst werk ik net als u overdag, maar het kan natuurlijk voorkomen dat u gezien uw situatie niet beschikbaar bent. Vandaar dat ik ook bereid ben om in de avonden of op zaterdagen af te spreken. Is het voor u bezwaarlijk naar mijn praktijk te komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Een goede uitkomst is immers wat telt!

Bel of mail Dé ScheidingsMediator in Vlissingen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. De verdere planning van het scheidingsproces stellen we samen op, mits u overtuigd bent van de klik tussen u en mij natuurlijk.

Interessante artikelen