Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Middelburg (5km)
Lange Noordstraat
4331 CB Middelburg
Mediator Terneuzen (22km)
Stadhuisplein 3
4531 GZ Terneuzen
Mediator Bergen op Zoom (49km)
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom
Mediator Hoeven (71km)
Hofstraat 8
4741 AK Hoeven

Stuur mij een bericht

  • Hidden


over Frank Roelen

Doordat een scheiding veel emotionele impact heeft, bent u mogelijk niet meer in staat om rationeel na te denken. Dit kan ertoe leiden dat er geen goede afspraken gemaakt worden over bijvoorbeeld de verdeling van spullen en vermogen, co-ouderschap en alimentatie. Ik help u graag om dit te voorkomen. Als ervaren mediator in Vlissingen begeleid ik u en uw gezin bij een scheiding en alles wat hierbij komt kijken.

Om een huwelijk goed en respectvol af te sluiten, gebruik ik een vernieuwende en onconventionele aanpak. U krijgt bij mij uiteraard de ruimte om uw emoties te uiten, maar hier blijft het niet bij. Ik maak uw emoties namelijk ook hanteerbaar. Daarnaast begeleid ik u bij het maken van afspraken die ook standhouden in de toekomst. Deze aanpak is al meermaals de sleutel tot succes gebleken bij een scheiding in Vlissingen.

Verbinding, veiligheid en vertrouwen

Tijdens mijn sessies als scheidingsmediator in Vlissingen staan er drie woorden centraal: verbinding, veiligheid en vertrouwen. Allereerst ben ik in staat om tijdens mediation voor verbinding te zorgen tussen zowel de zakelijke kant als de relationele kant van een scheiding. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat u iets over het hoofd ziet. Daarnaast zorg ik tijdens mediation sessies voor een veilig en vertrouwd gevoel. Doordat u vrijuit kunt spreken, wordt duidelijk waar het écht om gaat. Hierdoor komen ook de belangen achter een standpunt naar voren en dit helpt bij het maken van afspraken.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden
10 december 2023

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Kinderen staan centraal

Zijn er kinderen in het spel? Dan moet u zich goed bewust zijn van de impact van een scheiding op hun leven. Om u hierbij te helpen, staan kinderen altijd centraal wanneer u mij inschakelt als scheidingsmediator in Vlissingen. Ik help u om ervoor te zorgen dat uw kinderen zo min mogelijk last hebben van de scheiding. Uiteraard kunt u ook met alle vragen over de gevolgen van een scheiding voor uw kinderen bij mij terecht. Zo zorgen we er samen uiteindelijk voor dat de scheiding ook voor uw kinderen zo goed mogelijk geregeld wordt. 

Plan een gesprek in met Frank Roelen 

Wanneer u uw huwelijk op een goede en respectvolle manier af wilt sluiten, biedt mediation in Vlissingen uitkomst. Wilt u graag eens kennismaken met mij? Of bent u benieuwd hoe ik u help om een scheiding van A tot Z te doorlopen? Maak dan een afspraak met mij via Dé ScheidingsMediator. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Hierna bepaalt u helemaal zelf op ik de juiste mediator ben om u tijdens een scheiding te begeleiden.