Frank Roelen

Lange Noordstraat
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Middelburg (5km)
Lange Noordstraat, 4331CE Middelburg
Goes (22km)
Stationsplein 21, 4461HP Goes
Terneuzen (22km)
Stadhuisplein 3, 4531GZ Terneuzen
Bergen op Zoom (49km)
Kruisakkers 2, 4613BV Bergen op Zoom
Hoeven (71km)
Hofstraat 8, 4741AK Hoeven
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Frank Roelen

Frank Roelen is uw mediator in Vlissingen

Wilt u scheiden van uw partner? Dan is dit een beslissing met ingrijpende gevolgen. Een scheiding heeft namelijk niet alleen invloed op uw eigen leven, maar ook op dat van mensen die dicht bij u staan, zoals kinderen. Ik kan een scheiding niet leuker maken, maar als scheidingsmediator in Vlissingen kan ik u wel helpen om alles goed te regelen. Samen ronden we jullie huwelijk op een respectvolle manier af en tegelijkertijd creëren we perspectief voor een toekomst zonder elkaar. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Via Dé ScheidingsMediator Vlissingen plant u gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in.

Contact opnemen

Contact opnemen met Frank Roelen

Uw mediator in Vlissingen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Over Frank Roelen

Doordat een scheiding veel emotionele impact heeft, bent u mogelijk niet meer in staat om rationeel na te denken. Dit kan ertoe leiden dat er geen goede afspraken gemaakt worden over bijvoorbeeld de verdeling van spullen en vermogen, co-ouderschap en alimentatie. Ik help u graag om dit te voorkomen. Als ervaren mediator in Vlissingen begeleid ik u en uw gezin bij een scheiding en alles wat hierbij komt kijken.

Om een huwelijk goed en respectvol af te sluiten, gebruik ik een vernieuwende en onconventionele aanpak. U krijgt bij mij uiteraard de ruimte om uw emoties te uiten, maar hier blijft het niet bij. Ik maak uw emoties namelijk ook hanteerbaar. Daarnaast begeleid ik u bij het maken van afspraken die ook standhouden in de toekomst. Deze aanpak is al meermaals de sleutel tot succes gebleken bij een scheiding in Vlissingen.

Verbinding, veiligheid en vertrouwen

Tijdens mijn sessies als scheidingsmediator in Vlissingen staan er drie woorden centraal: verbinding, veiligheid en vertrouwen. Allereerst ben ik in staat om tijdens mediation voor verbinding te zorgen tussen zowel de zakelijke kant als de relationele kant van een scheiding. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat u iets over het hoofd ziet. Daarnaast zorg ik tijdens mediation sessies voor een veilig en vertrouwd gevoel. Doordat u vrijuit kunt spreken, wordt duidelijk waar het écht om gaat. Hierdoor komen ook de belangen achter een standpunt naar voren en dit helpt bij het maken van afspraken.

Kinderen staan centraal

Zijn er kinderen in het spel? Dan moet u zich goed bewust zijn van de impact van een scheiding op hun leven. Om u hierbij te helpen, staan kinderen altijd centraal wanneer u mij inschakelt als scheidingsmediator in Vlissingen. Ik help u om ervoor te zorgen dat uw kinderen zo min mogelijk last hebben van de scheiding. Uiteraard kunt u ook met alle vragen over de gevolgen van een scheiding voor uw kinderen bij mij terecht. Zo zorgen we er samen uiteindelijk voor dat de scheiding ook voor uw kinderen zo goed mogelijk geregeld wordt. 

Plan een gesprek in met Frank Roelen 

Wanneer u uw huwelijk op een goede en respectvolle manier af wilt sluiten, biedt mediation in Vlissingen uitkomst. Wilt u graag eens kennismaken met mij? Of bent u benieuwd hoe ik u help om een scheiding van A tot Z te doorlopen? Maak dan een afspraak met mij via Dé ScheidingsMediator. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Hierna bepaalt u helemaal zelf op ik de juiste mediator ben om u tijdens een scheiding te begeleiden.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Frank Roelen