Sanne Visser

Prof. J.H. Bavincklaan 7
1183AT Amstelveen

T 023 201 3752
E [email protected]

Mediator Vogelenzang

Sanne Visser

  • Wilsonsplein 9
  • 2011VG Haarlem
023 201 3752 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Haarlem (7km)
Wilsonsplein 9, 2011VG Haarlem
Hoofddorp (8km)
Hoofdweg Oostzijde 640, 2132MK Hoofddorp
Amstelveen (19km)
Prof. J.H. Bavincklaan 7, 1183AT Amstelveen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Sanne Visser

Wat u van scheidingsmediator Sanne Visser mag verwachten

Een goed geregelde echtscheiding, in een kort en intensief traject, met veel aandacht voor de bijbehorende emoties én eventuele kinderen. Dat is wat u van mij als scheidingsmediator in Vogelenzang mag verwachten. Uit ervaring weet ik hoe waardevol het is om een huwelijk goed af te ronden. Mag ik ook jullie daarbij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Sanne Visser

Uw mediator in Vogelenzang

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Sanne Visser

Ik kom zelf uit een gezin met gescheiden ouders en enkele jaren geleden ben ik na een relatie van 16 jaar gescheiden van de vader van mijn twee dochters. Van mijn ouders heb ik het goede voorbeeld gehad, want zij zijn na de scheiding altijd goed met elkaar om blijven gaan. Ook mijn ex-man en mij is het gelukt om het goed te doen voor onze kinderen. Die ervaringen hebben mij geïnspireerd om na een carrière in het bedrijfsleven te kiezen voor het vak van mediator. Ik heb diverse opleidingen gevolgd, mag mijzelf MfN-familiemediator noemen en heb een eigen praktijk geopend. Sindsdien help ik stellen in onder meer Vogelenzang die gaan scheiden.

Echtscheiding in Vogelenzang goed geregeld

Uiteraard komen tijdens de mediation alle financiële, fiscale en juridische aspecten van de echtscheiding in Vogelenzang aan de orde. Samen gaan jullie in gesprek over bijvoorbeeld de eigen woning en de gezamenlijke bezittingen. Jullie zoeken oplossingen waarmee jullie allebei een goede basis leggen voor een toekomst zonder elkaar. Ik begeleid het proces, beantwoord jullie vragen en wijs jullie op de mogelijkheden en regels. Als het nodig is vraag ik een adviseur of specialist om mee te kijken. De gesprekken resulteren uiteindelijk in een groot aantal afspraken, die ik voor jullie vastleg in een echtscheidingsconvenant.

Dat is echter niet alles. Een echtscheiding is veel meer dan een serie zakelijke afspraken over de afwikkeling van het huwelijk. Meestal gaat een echtscheiding gepaard met veel emoties, die ook tijdens de mediation een grote rol kunnen spelen. De mediation begint daarom vaak met het herstellen van de communicatie tussen de betrokkenen en het bespreken van de persoonlijke verhalen, omstandigheden en gevoelens. Het verwerken van de emoties is belangrijk in het proces van een echtscheiding.

De gesprekken over de zakelijke aspecten verlopen ook een stuk soepeler wanneer boosheid en verdriet niet meer zo nadrukkelijk tussen jullie in staan.

Aandacht voor de kinderen en de relatie als ouders

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat kinderen zo min mogelijk stress ervaren door de scheiding van hun ouders. Hun belangen staan tijdens de mediation in Vogelenzang dan ook voorop. Ik besteed veel aandacht aan hun huidige en toekomstige situatie en bespreek jullie toekomstige rol als ouders. Als het nodig en gewenst is, ga ik ook met jullie kinderen zelf in gesprek. Op die manier kunnen we hen op een positieve manier betrekken bij het proces. Ook de afspraken die jullie samen maken over de kinderen, leg ik voor jullie vast. In dat ouderschapsplan komt te staan hoe jullie de zorg voor de kinderen gaan vormgeven, hoe de kosten verdeeld worden en hoe jullie elkaar gaan informeren.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een echtscheiding is vrijwel nooit makkelijk en dat geldt ook voor scheidingsmediation. Ik vraag openheid en eerlijkheid van jullie en dat kan soms best confronterend en emotioneel zijn. Daar staat echter heel veel tegenover. Het goede gevoel dat je krijgt wanneer de echtscheiding op een prettige manier en met onderling respect goed geregeld is, maakt het de moeite meer dan waard. Mag ik ook jullie in Vogelenzang helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 023 201 3752
Interessante artikelen
023 201 3752 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Sanne Visser