Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Den Haag (3km)
Raamweg 4
2596 HL Den Haag
Mediator Wassenaar (7km)
Kerkstraat 14
2242 HG Wassenaar
Mediator Katwijk (13km)
Loogkruid 5
2224 GN Katwijk aan Zee

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Ik ben geregistreerd familie mediator en financieel echtscheidingsadviseur

Mijn naam is Geraldine Mandas en ik ben er om u bij te staan in één van de meest ingrijpendste gebeurtenissen in uw leven. Uw relatie of huwelijk is over en uw wereld staat momenteel op zijn kop. Veel mensen zien als een berg op tegen alle praktische en financiële zaken die geregeld moeten worden bij een scheiding. En ik kan me dat heel erg goed voorstellen. Toch verzeker ik u, dat u blij bent wanneer u de eerste stap heeft gezet richting mediation. Het werkt verhelderend en rustgevend wanneer u inzicht heeft in welke stappen er gezet moeten worden. Dit geeft u de zekerheid dat alles juridisch, fiscaal en financieel goed geregeld is. 
Wanneer u nu de stap zet en alle zaken regelt die geregeld moeten worden, zult u meer berusting vinden en kunt u uw relatie of huwelijk op een goede manier afsluiten en u gaan richten op uw toekomst. 

De voordelen van mediation

Ik ben een geregistreerd MfN familie mediator. Daarnaast ben ik RFEA geregistreerd financieel echtscheidingsmediator en gediplomeerd financieel planner. Dit maakt het voor mij mogelijk om uw scheiding voor 100% te regelen: van begin tot eind. We kijken samen welke stappen er gezet moeten worden op financieel, fiscaal en juridisch gebied en ik zorg ervoor dat deze stappen leiden tot duidelijke en acceptabele afspraken voor alle partijen.


Wat anderen over Mediator Voorburg zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Gaat u scheiden en heeft u kinderen? Dan kunt u er zeker van zijn, dat ik altijd handel in het belang van de kinderen. U mag van mij professionaliteit, betrokkenheid en onpartijdigheid verwachten. Ik ben er om samen met u een goede afsluiting mogelijk te maken. 

Met goede afspraken de toekomst in 

Op dit moment ervaart u waarschijnlijk nog veel onrust en onzekerheid. Tijdens het mediation traject en eigenlijk tijdens ons eerste gesprek, zult u zien dat de stappen die er gezet moeten worden behapbaar zijn. Ik maak graag complexe vraagstukken eenvoudig en inzichtelijk zodat er goede oplossingen ontstaan, die meegenomen kunnen worden de toekomst in. 

Geraldine Mandas helpt u als scheidingsmediator Voorburg

Ik wil graag een bijdrage leveren als uw scheidingsmediator. Ik zal u precies vertellen welke stappen er gezet moeten worden op juridisch, fiscaal en financieel gebied zodat u op goede wijze afscheid van elkaar kunt nemen. Daarnaast zult u precies weten hoe uw financiële toekomst eruit zal zien nadat de scheiding definitief is. 
Wilt u begeleiding en ondersteuning van een scheidingsmediator in Voorburg? Neem contact op!