Geraldine Mandas

Papelaan-West 117
2254AH Voorschoten

T 071 203 3226
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Den Haag (3km)
Raamweg 4, 2596HL Den Haag
Leiden (7km)
Papelaan-West 117, 2254AH Voorschoten
Voorschoten. (7km)
Papelaan-West 117, 2254AH Voorschoten
Wassenaar (7km)
Kerkstraat 14, 2242HG Wassenaar
Katwijk (13km)
Loogkruid 5, 2224GN Katwijk
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Geraldine Mandas

Een scheidingsmediator nodig in Voorburg? Maak kennis met Geraldine Mandas. 

U gaat scheiden. Bent u met uw ex-partner nog 'on speaking terms'? Dan kan ik als scheidingsmediator wellicht de begeleiding en ondersteuning bieden, die u in deze ingrijpende tijd nodig heeft. Er verandert veel zodra u besloten heeft om te gaan scheiden. Allerlei zaken die voor u de afgelopen jaren vanzelfsprekend waren, zijn dat ineens niet meer. U kunt het verleden niet zomaar uitwissen en dat hoeft ook niet. Wat wel heel belangrijk is, is dat u naast de emotionele tumult vooral pragmatisch te werk gaat. De juridische realiteit van scheiden is hard, er moeten heel veel zaken geregeld worden. Als scheidingsmediator Voorburg wil ik graag bijdragen aan het goed kunnen afsluiten van uw relatie of huwelijk. In mijn consulten bied ik ook voldoende ruimte om naar de emotionele impact van de scheiding te kijken. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Geraldine Mandas

Uw mediator in Voorburg

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Ik ben geregistreerd familie mediator en financieel echtscheidingsadviseur

Mijn naam is Geraldine Mandas en ik ben er om u bij te staan in één van de meest ingrijpendste gebeurtenissen in uw leven. Uw relatie of huwelijk is over en uw wereld staat momenteel op zijn kop. Veel mensen zien als een berg op tegen alle praktische en financiële zaken die geregeld moeten worden bij een scheiding. En ik kan me dat heel erg goed voorstellen. Toch verzeker ik u, dat u blij bent wanneer u de eerste stap heeft gezet richting mediation. Het werkt verhelderend en rustgevend wanneer u inzicht heeft in welke stappen er gezet moeten worden. Dit geeft u de zekerheid dat alles juridisch, fiscaal en financieel goed geregeld is. 
Wanneer u nu de stap zet en alle zaken regelt die geregeld moeten worden, zult u meer berusting vinden en kunt u uw relatie of huwelijk op een goede manier afsluiten en u gaan richten op uw toekomst. 

De voordelen van mediation

Ik ben een geregistreerd MfN familie mediator. Daarnaast ben ik RFEA geregistreerd financieel echtscheidingsmediator en gediplomeerd financieel planner. Dit maakt het voor mij mogelijk om uw scheiding voor 100% te regelen: van begin tot eind. We kijken samen welke stappen er gezet moeten worden op financieel, fiscaal en juridisch gebied en ik zorg ervoor dat deze stappen leiden tot duidelijke en acceptabele afspraken voor alle partijen.

Gaat u scheiden en heeft u kinderen? Dan kunt u er zeker van zijn, dat ik altijd handel in het belang van de kinderen. U mag van mij professionaliteit, betrokkenheid en onpartijdigheid verwachten. Ik ben er om samen met u een goede afsluiting mogelijk te maken. 

Met goede afspraken de toekomst in 

Op dit moment ervaart u waarschijnlijk nog veel onrust en onzekerheid. Tijdens het mediation traject en eigenlijk tijdens ons eerste gesprek, zult u zien dat de stappen die er gezet moeten worden behapbaar zijn. Ik maak graag complexe vraagstukken eenvoudig en inzichtelijk zodat er goede oplossingen ontstaan, die meegenomen kunnen worden de toekomst in. 

Geraldine Mandas helpt u als scheidingsmediator Voorburg

Ik wil graag een bijdrage leveren als uw scheidingsmediator. Ik zal u precies vertellen welke stappen er gezet moeten worden op juridisch, fiscaal en financieel gebied zodat u op goede wijze afscheid van elkaar kunt nemen. Daarnaast zult u precies weten hoe uw financiële toekomst eruit zal zien nadat de scheiding definitief is. 
Wilt u begeleiding en ondersteuning van een scheidingsmediator in Voorburg? Neem contact op!

Contact opnemen 071 203 3226
Interessante artikelen
071 203 3226 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Geraldine Mandas