Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Den Haag (3km)
Raamweg 4
2596 HL Den Haag
Mediator Wassenaar (7km)
Kerkstraat 14
2242 HG Wassenaar
Mediator Katwijk (13km)
Loogkruid 5
2224 GN Katwijk aan Zee

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Ik ben geregistreerd familie mediator en financieel echtscheidingsadviseur

Mijn naam is Geraldine Mandas en ik ben er om u bij te staan in één van de meest ingrijpendste gebeurtenissen in uw leven. Uw relatie of huwelijk is over en uw wereld staat momenteel op zijn kop. Veel mensen zien als een berg op tegen alle praktische en financiële zaken die geregeld moeten worden bij een scheiding. En ik kan me dat heel erg goed voorstellen. Toch verzeker ik u, dat u blij bent wanneer u de eerste stap heeft gezet richting mediation. Het werkt verhelderend en rustgevend wanneer u inzicht heeft in welke stappen er gezet moeten worden. Dit geeft u de zekerheid dat alles juridisch, fiscaal en financieel goed geregeld is. 
Wanneer u nu de stap zet en alle zaken regelt die geregeld moeten worden, zult u meer berusting vinden en kunt u uw relatie of huwelijk op een goede manier afsluiten en u gaan richten op uw toekomst. 

De voordelen van mediation

Ik ben een geregistreerd MfN familie mediator. Daarnaast ben ik RFEA geregistreerd financieel echtscheidingsmediator en gediplomeerd financieel planner. Dit maakt het voor mij mogelijk om uw scheiding voor 100% te regelen: van begin tot eind. We kijken samen welke stappen er gezet moeten worden op financieel, fiscaal en juridisch gebied en ik zorg ervoor dat deze stappen leiden tot duidelijke en acceptabele afspraken voor alle partijen.


Wat anderen over Geraldine Mandas zeggen

Daar zijn we trots op

Snelle, zorgvuldige afwikkeling met persoonlijke aandacht.

Het is ontzettend fijn als je in een periode vol emoties kan worden ontzorgd. Ik heb Geraldine ervaren als een zeer kundig professional. Ze werkt snel en zorgvuldig, leest zich goed in in de stukken en schenkt te allen tijde volle aandacht aan de client. Die combinatie van haar vakkundigheid en een bijzonder empatisch vermogen is naar mijn idee uniek. Geraldine overziet de casus op juridisch, financieel en fiscaal gebied. Eén loket voor alle issues is heel fijn en voorkomt dat je met je stukken en verhaal op verschillende deuren moet kloppen. Haar uitleg is helder, ze staat open voor alle vragen en is bovenal zeer prettig in de omgang. Ik had niet verwacht dat het convenant en het ouderschapsplan zo snel tot stand zouden komen.
Betty uit Den Haag
10 december 2023

Fijne laagdrempelige begeleiding

Ik kreeg op een duidelijk gestructureerde manier begeleiding tijdens deze vervelende fase van scheiden. De kracht van Geraldine ligt in eenvoudig en concreet maken van complexe een complexe situatie. Ze is mensgericht en duidelijk in de communicatie.
Jako Nieuwenweg uit Delft

Geweldig goed geholpen!

Professionele en persoonlijke begeleiding tijdens een nare periode. Geraldine heeft alles voor ons uitgerekend, was duidelijk en maakte ruimte voor de emoties die af en toe boven kwamen.
Laura uit Noordwijkerhout

Super.

Top! In hoeverre scheiden top kan zijn.. Geraldine heeft een heel groot gedeelte van onze zorgen weggenomen, nogmaals dank daarvoor. Duidelijk, kort en krachtig waar nodig, maar toch met veel empathie en zorg. Zeker aan te bevelen!
Annemieke uit Voorschoten

Gestructureerde en professionele aanpak

Ondanks de reden waarom wij naar Geraldine moesten hebben wij het als zeer prettig ervaren. Geraldine heeft kennis van zaken, is professioneel en erg gestructureerd. Zij kon de dingen duidelijk aan ons uitleggen en op een rijtje zetten. Zij heeft een overal kennis ook op financieel vlak wat erg handig is. We konden de onderwerpen snel met haar behandelen en de gehele scheiding was binnen een paar maanden maanden rond waarbij alles duidelijk op papier door haar is gezet.
Anoniem uit Leiden

Zeer deskundig en grote mate van betrokkenheid

Wederom een zeer goed ervaring met Geraldine. 2 Jaar na de scheiding die mede door haar bemiddeling goed verlopen is (uiteraard naar omstandigheden) een belangeloos beroep op Geraldine mogen doen. I.v.m. de verkoop van de woning moest er e.e.a. voor beide partijen goed geregeld worden en wederom heeft Geraldine hier haar deskundigheid én betrokkenheid laten zien. Dus logisch dat ik dit met 5 sterren waardeer, gewoon ontzetten blij met haar!
Peter Ringe uit Voorburg

Gaat u scheiden en heeft u kinderen? Dan kunt u er zeker van zijn, dat ik altijd handel in het belang van de kinderen. U mag van mij professionaliteit, betrokkenheid en onpartijdigheid verwachten. Ik ben er om samen met u een goede afsluiting mogelijk te maken. 

Met goede afspraken de toekomst in 

Op dit moment ervaart u waarschijnlijk nog veel onrust en onzekerheid. Tijdens het mediation traject en eigenlijk tijdens ons eerste gesprek, zult u zien dat de stappen die er gezet moeten worden behapbaar zijn. Ik maak graag complexe vraagstukken eenvoudig en inzichtelijk zodat er goede oplossingen ontstaan, die meegenomen kunnen worden de toekomst in. 

Geraldine Mandas helpt u als scheidingsmediator Voorburg

Ik wil graag een bijdrage leveren als uw scheidingsmediator. Ik zal u precies vertellen welke stappen er gezet moeten worden op juridisch, fiscaal en financieel gebied zodat u op goede wijze afscheid van elkaar kunt nemen. Daarnaast zult u precies weten hoe uw financiële toekomst eruit zal zien nadat de scheiding definitief is. 
Wilt u begeleiding en ondersteuning van een scheidingsmediator in Voorburg? Neem contact op!