Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Wassenaar (2km)
Kerkstraat 14
2242 HG Wassenaar
Mediator Den Haag (8km)
Raamweg 4
2596 HL Den Haag

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wat biedt Geraldine Mandas u als MfN-registermediator?

Mijn naam is Geraldine Mandas en ik heb een gedegen achtergrond in de financiële dienstverlening. Mijn kwaliteit is dat ik complexe dingen op een vrij eenvoudige wijze inzichtelijk en behapbaar kan maken. 

Ook bij een scheiding of het verbreken van een relatie is het waardevol, dat er op een praktische wijze inzicht gegeven wordt over de te zetten stappen. Een scheiding is een complex proces. U krijgt niet alleen te maken met financiële en juridische zaken, maar ook de emotionele impact van de scheiding is van grote invloed op het proces. 
Ik ben naast MfN geregistreerd familie mediator ook nog RFEA geregistreerd financieel echtscheidingsmediator en gediplomeerd financieel planner. Dit maakt het voor mij mogelijk om uw scheiding voor 100% te regelen. Ook als u kinderen heeft, denk ik met u mee en geef ik advies over hoe er een solide basis gelegd kan worden voor het ouderschap na de scheiding. 
Als scheidingsmediator Voorschoten, kan ik u in mijn praktijk ontvangen, waar u uitkijkt over de weilanden en op een rustige en anonieme plek uw verhaal kunt doen.  

Schakel de hulp van een mediator in

U heeft besloten te gaan scheiden en dit zorgt ervoor dat er veel zaken veranderen. Om uw scheidingsproces enigszins te stroomlijnen kan mediation een uitkomst bieden. Er zijn mensen die  zonder mediation tot weloverwogen oplossingen komen. Toch blijkt in de praktijk dat juist door de emotionele kant van scheiden, er punten zijn waar u samen niet uitkomt.  Mediation biedt hierin een uitkomst.

Een scheidingsmediator is een onafhankelijke partij, die ruimte maakt voor zowel u als uw ex-partner. U krijgt beide de ruimte om uw wensen, behoeften en standpunten naar voren te brengen. Vervolgens zal er gezamenlijk gekeken worden naar oplossingen die voor beide partijen acceptabel zijn en bovendien werkbaar zijn in de toekomst. Mediation helpt je op juridisch, fiscaal, financieel en emotioneel vlak. Wanneer u met mij – als uw scheidingsmediator Voorschoten – wilt werken, dan vraag ik van u uw volledige inzet. U zult actief moeten meewerken om tot oplossingen te komen. Ik geef inzicht in welke stappen er op zowel juridisch als financieel vlak gezet moeten worden, maar u zult zelf de stappen moeten zetten. Wat anderen over Geraldine Mandas zeggen

Daar zijn we trots op

Fijne laagdrempelige begeleiding

Ik kreeg op een duidelijk gestructureerde manier begeleiding tijdens deze vervelende fase van scheiden. De kracht van Geraldine ligt in eenvoudig en concreet maken van complexe een complexe situatie. Ze is mensgericht en duidelijk in de communicatie.
Jako Nieuwenweg uit Delft
10 december 2023

Snelle, zorgvuldige afwikkeling met persoonlijke aandacht.

Het is ontzettend fijn als je in een periode vol emoties kan worden ontzorgd. Ik heb Geraldine ervaren als een zeer kundig professional. Ze werkt snel en zorgvuldig, leest zich goed in in de stukken en schenkt te allen tijde volle aandacht aan de client. Die combinatie van haar vakkundigheid en een bijzonder empatisch vermogen is naar mijn idee uniek. Geraldine overziet de casus op juridisch, financieel en fiscaal gebied. Eén loket voor alle issues is heel fijn en voorkomt dat je met je stukken en verhaal op verschillende deuren moet kloppen. Haar uitleg is helder, ze staat open voor alle vragen en is bovenal zeer prettig in de omgang. Ik had niet verwacht dat het convenant en het ouderschapsplan zo snel tot stand zouden komen.
Betty uit Den Haag

Geweldig goed geholpen!

Professionele en persoonlijke begeleiding tijdens een nare periode. Geraldine heeft alles voor ons uitgerekend, was duidelijk en maakte ruimte voor de emoties die af en toe boven kwamen.
Laura uit Noordwijkerhout

Super.

Top! In hoeverre scheiden top kan zijn.. Geraldine heeft een heel groot gedeelte van onze zorgen weggenomen, nogmaals dank daarvoor. Duidelijk, kort en krachtig waar nodig, maar toch met veel empathie en zorg. Zeker aan te bevelen!
Annemieke uit Voorschoten

Gestructureerde en professionele aanpak

Ondanks de reden waarom wij naar Geraldine moesten hebben wij het als zeer prettig ervaren. Geraldine heeft kennis van zaken, is professioneel en erg gestructureerd. Zij kon de dingen duidelijk aan ons uitleggen en op een rijtje zetten. Zij heeft een overal kennis ook op financieel vlak wat erg handig is. We konden de onderwerpen snel met haar behandelen en de gehele scheiding was binnen een paar maanden maanden rond waarbij alles duidelijk op papier door haar is gezet.
Anoniem uit Leiden

Zeer deskundig en grote mate van betrokkenheid

Wederom een zeer goed ervaring met Geraldine. 2 Jaar na de scheiding die mede door haar bemiddeling goed verlopen is (uiteraard naar omstandigheden) een belangeloos beroep op Geraldine mogen doen. I.v.m. de verkoop van de woning moest er e.e.a. voor beide partijen goed geregeld worden en wederom heeft Geraldine hier haar deskundigheid én betrokkenheid laten zien. Dus logisch dat ik dit met 5 sterren waardeer, gewoon ontzetten blij met haar!
Peter Ringe uit Voorburg

Zowel uzelf als uw ex-partner zullen op bepaalde gebieden ‘water bij de wijn’ moeten doen. Ik begeleid u beide hierin zodat we komen tot heldere afspraken die voor beiden acceptabel zijn. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt, met de juiste begeleiding.

Een goed basis voor het ouderschap leg je samen

Gaat uw scheiden en heeft u kinderen? Dan ben ik er als geregistreerd familie mediator Voorschoten ook in het belang van uw kinderen. De ervaring leert dat de belangen van de kinderen toch regelmatig klem komen te zitten in een scheidingsproces. We nemen ruim de tijd om een ouderschapsplan op te stellen. Hierin kijken we naar wat de beste verdeling is in omgang, met de kinderen hoe de zorg en opvoeding verdeelt gaat worden en wie er alimentatie gaat betalen en hoog dit bedrag gaat zijn.

Een scheidingsmediator nodig in Voorschoten? Geraldine Mandas staat voor u klaar

Uw toekomst verandert door de scheiding en er zullen stappen gezet moeten worden en veranderingen doorgevoerd moeten worden. U ervaart op dit moment wellicht veel onzekerheid en onrust. Zet de eerste stap door een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Voelt dit gesprek goed en heeft u vertrouwen in mij als uw scheidingsmediator? Dan gaan we samen een mediationtraject aan. We zullen heldere afspraken maken zodat u zich weer op de toekomst kunt richten en verzekert bent van een solide basis op juridisch, fiscaal en financieel gebied. Wat ik zelf prettig vind, is dat ik uw scheiding voor 100% kan afhandelen. U hoeft uw verhaal dus maar één keer te doen.

Wilt u vrijblijvend kennismaken met mij als scheidingsmediator Voorschoten? Neem gerust contact op!