Frans Antonis

Dudokstraat 11
3822WK Amersfoort

T 033 203 4649
E [email protected]

Mediator Voorthuizen

Frans Antonis

  • Dudokstraat 11
  • 3822WK Amersfoort
033 203 4649 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Amersfoort (13km)
Dudokstraat 11, 3822WK Amersfoort
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Frans Antonis

Scheidingsmediator regio Voorthuizen: Frans Antonis. Wat kunt u verwachten?

Als gespecialiseerd mediator in Voorthuizen kan ik u, mede door mijn ervaring en deskundigheid, garanderen dat alle emotionele en materiële kwesties ruime aandacht krijgen. Met mijn ruim 10 jaar ervaring als scheidingsmediator regio Voorthuizen zal ik het proces deskundig en begripvol begeleiden, waarbij wij samen bewuste keuzes maken die het beste bij uw individuele behoeften en wensen aansluiten. Mijn juridische en financiële kennis zullen dit waarborgen.
Mijn doel is tot afspraken te komen die goed zijn en uitzicht bieden op een duurzame & goede toekomst voor beide partijen én eventuele kinderen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Frans Antonis

Uw mediator in Voorthuizen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Frans Antonis zeggen
Daar zijn we trots op
Duidelijk en snel
Ik vond Frans duidelijk in wat er van ons verwacht werd waardoor dit moeilijke proces toch iets subtieler verloopt. Erg blij dat we het zo snel geregeld konden krijgen. Linda, Amersfoort 03-06-2021
Uitstekend geholpen.
Vakbekwame eerlijke mediator die mij en mijn ex op een volkomen eerlijke manier heeft geholpen met het opstellen van een ouderschapsplan. Nogmaals bedankt! Frank, Leidschendam 25-09-2020
Zeer fijne begripvolle man. Met goede begeleiding.
Ik heb de samenwerking en contact als zeer prettig ervaren. Er was veel begrip van de mediator naar de ouders toe. Meneer Antonis heeft samen met ons een ouderplan samengesteld, en goed gekeken naar wat beide ouders willen. Het is een man met een warm hart die zijn werk erg goed doet. Je kan altijd terecht met vragen of andere dingen. Ik heb geen stress gehad tijdens het regelen van dit document. En daar ben ik meneer Antonis erg dankbaar voor. Echt een aanrader! Marga , Alphen aan den rijn 27-09-2020
Begripvol en luisterend
Begripvol luisterend oplossingsgericht alles voor de klant. Marc, Den Bosch 22-02-2021

Maak kennis met Frans Antonis

Ik stel me graag even aan u voor. Mijn naam is Frans Antonis en ruim 11 jaar geleden heb ik de weloverwogen keuze gemaakt om mijn hart te volgen en mediator regio Voorthuizen te worden. Na werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, voelde ik mij als mensen-mens geroepen om mij te specialiseren als mediator in Voorthuizen. De mogelijkheid om mensen écht te kunnen helpen in dit vak, is mijn drijfveer.

Waarom ik de omslag naar mediation gemaakt heb?

Na mijn scheiding van ruim 20 jaar geleden, stond mijn leven totaal op z'n kop. De onzekerheid over de toekomst en de heftige emoties kostten mij erg veel energie. Pas bij mijn scheiding besefte en voelde ik wat voor impact een scheiding heeft op jezelf, maar ook op je partner, de kinderen en familie en vrienden.

Toen ik ging scheiden, kon ik niet bij een mediator terecht. Er waren namelijk nauwelijks mediators en er werd niet veel belang aan gehecht. Gelukkig is dit tegenwoordig een stuk beter geregeld. Vandaag de dag is het mogelijk om samen met een mediator op maat gemaakte afspraken te maken. Dit alles heeft er toe geleid dat ik de keuze heb gemaakt om mensen die in zo'n zware periode beland zijn, te helpen om daar weer uit te komen.

Inmiddels werk ik al ruim 10 jaar met alle plezier als scheidingsmediator in Voorthuizen. Wanneer iedereen na het proces tevreden is en weer verder kan met het leven, geeft mij dit erg veel voldoening.

Maak kosteloos en vrijblijvend kennis met Dé ScheidingsMediator regio Voorthuizen

Mocht u hulp willen, dan wil ik u graag laten weten dat u bij mij terecht kunt; mail of bel mij gerust. Bij een eerste gratis kennismakingsgesprek kunnen wij een planning maken over uw proces en licht ik mijn werkwijze toe. Daarmee wordt ook inzichtelijk wat er van u verwacht wordt. Daarnaast kan ik een redelijke schatting geven van de benodigde tijd om tot het gewenste resultaat te komen. U krijgt daarmee dan ook een goed inzicht van de verwachte kosten. Tenslotte kan ik in zo'n eerste gesprek ook al enkele prangende vragen beantwoorden om zo wat onzekerheden weg te nemen.

Bel +31 33 203 4649 of vul het bovenstaande formulier in om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Naast de regio Voorthuizen en mediation in Amersfoort ben ik ook nog beschikbaar voor andere locaties. Bekijk alle regio's onderaan deze pagina.

Contact opnemen 033 203 4649
Interessante artikelen
033 203 4649 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Frans Antonis